Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 29 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 49  ... 最後
電視遊戲討論版>Playstation VR - VR 頭戴式顯示器 專區 | PSVRは200万台を突破!
qwe 04:16 PM 10-12-16
乜咁神奇
暑假又唔見咁早排
Amuro0093 04:25 PM 10-12-16
作者: Dave:
謝資料
但唔支援HDR訊號pass through.
edman27 06:19 PM 10-12-16
作者: Hello MiMi:
其實有咩game 必玩?
我睇左d youtube review 都無咩大作。
其實係無GAME玩
最快都要FFXV (雖然我覺得唔會好玩去邊, 都係GIMMICK野)
ayane123 06:59 PM 10-12-16
作者: edman27:
其實係無GAME玩
最快都要FFXV (雖然我覺得唔會好玩去邊, 都係GIMMICK野)
FF15根本唔係啲咩VR大game,玩過Damo就覺得佢廢

反而Batman vR個Demo就好正

我覺得最快見街既VR大game係bio7
Amuro0093 07:18 PM 10-12-16
作者: edman27:
其實係無GAME玩
可惜Lone Echo, Arktika.1 冇PSVR版.

yeah yeah 08:46 PM 10-12-16
我尋日係THE ONE玩batman..
點set都係蒙...
唔知關唔關我散光事...
pet3 09:05 PM 10-12-16
夏日課堂的cv 不會平野綾吧?
qwe 09:19 PM 10-12-16
作者: yeah yeah:
我尋日係THE ONE玩batman..
點set都係蒙...
唔知關唔關我散光事...
之前試玩過3次, summer lesson, 初音, vr world, 玩summer lesson會曚其他ok
應該關setting, 習慣同唔夠精神事
yeah yeah 09:39 PM 10-12-16
作者: qwe:
之前試玩過3次, summer lesson, 初音, vr world, 玩summer lesson會曚其他ok
應該關setting, 習慣同唔夠精神事
所以明天再去玩..
睇下仲有無呢個問題...
rapperjohnny 12:26 AM 10-13-16
我諗住聽日拎VR前去The One試埋Batman同Driveclub去決定買邊隻game...
fortel 12:29 AM 10-13-16
之前上網訂LOGIN極都唔得最後用路人方式訂左個VR,到而家都無聲氣真係好得人驚
rapperjohnny 12:33 AM 10-13-16
香港PS Store有Demo Disc同初音VR Demo DL
ComeLOLoh 03:33 AM 10-13-16
曚既試下推貼d塊面。
pet3 09:13 AM 10-13-16
作者: rapperjohnny:
香港PS Store有Demo Disc同初音VR Demo DL
我昨天早上找
到晚上開機就找不到

現在又出番來

-------------------------------------
PlayStation® VR Worlds 唔係免費附送嗎?

我見要錢既?

我單買頭套果批人無這遊戲?
mrk 09:17 AM 10-13-16
作者: Amuro0093:
可惜Lone Echo, Arktika.1 冇PSVR版.

建議上美服PS Store DL左隻PSVR版EVE:valkyrie Demo玩著先啦!
pet3 09:34 AM 10-13-16
https://store.playstation.com/#!/ja-...BERDANGANRONPA
日服有槍彈vr了

港服中文版在psn+果格都有
sunhikari 10:09 AM 10-13-16
作者: pet3:
https://store.playstation.com/#!/ja-...BERDANGANRONPA
日服有槍彈vr了

港服中文版在psn+果格都有
但問題係都係先前的體驗版

SUMMER LESSON香港今日會唔會有行貨?
qwe 10:31 AM 10-13-16
我昨天早上找
到晚上開機就找不到

現在又出番來

-------------------------------------
PlayStation® VR Worlds 唔係免費附送嗎?

我見要錢既?

我單買頭套果批人無這遊戲?
play room vr先係free, 即係成日俾人直播果個
今晚可能拎到玩唔到拎到玩唔到
kita 10:56 AM 10-13-16
作者: mrk:
建議上美服PS Store DL左隻PSVR版EVE:valkyrie Demo玩著先啦!
eve valkyrie 日服都無嗎?
pet3 10:59 AM 10-13-16
作者: qwe:
play room vr先係free, 即係成日俾人直播果個
今晚可能拎到玩唔到拎到玩唔到
咁現在有那隻是可以入去睇風景的?
之前說有一些是入去童話式世界捉下小動動果種?

------------------------------------------------------
某商店說

重要通知!!
凡經香港Sony online 成功訂購VR客戶
記得帶備確認信和身份證作確實
代領人需要授權書和身份證副本
和授權委託人身份證明文件正本
請注意! 如未能出示上述文件, 銷售商有權拒絕該次提貨!
fortel 11:21 AM 10-13-16

------------------------------------------------------
某商店說

重要通知!!
凡經香港Sony online 成功訂購VR客戶
記得帶備確認信和身份證作確實
代領人需要授權書和身份證副本
和授權委託人身份證明文件正本
請注意! 如未能出示上述文件, 銷售商有權拒絕該次提貨!
訪客係ESHOP訂,EMAIL又無、電話又無,好在果陣DOWNLOAD左個PDF,唔係真係唔知點算
qwe 11:23 AM 10-13-16

demo disc有dl版
play room應該會用update形式support vr
pet3 11:24 AM 10-13-16
作者: fortel:
訪客係ESHOP訂,EMAIL又無、電話又無,好在果陣DOWNLOAD左個PDF,唔係真係唔知點算
果時應該立即下pdf嘛

不過你有信用卡過數的單
有購買時輸入的email
和身份證

可以用email 和他談的

之前扣我2倍錢我提供psn資料 他還是要我說上方的資料
mrk 11:26 AM 10-13-16
作者: kita:
eve valkyrie 日服都無嗎?
日版VR Demo Disc名單唔見有,
所以都係開個美服PSN acc去美服store DL啦!
fortel 11:46 AM 10-13-16
BTW 之前有上sony個網買MOVE既朋友,如果收到EMAIL既話今日3點可以去拎(我訂果陣係話10月13日拎,不過EMAIL就叫我下星期一拎),已經打左去問
第一 ... 29 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 49  ... 最後

返回主題版面