Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-25-11, 11:05 AM   #201
Shadow 神
God of Gamer
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
作者: 魚伕 查看文章
呢排HXH 好睇程度...令我不得不推介比朋友睇...
不過富奸0既表現真係有如股市一樣....表現反覆....
我都有叫個 frd 追返漫畫,佢之前只睇到去早圖 GI 頂唔順,哈哈!

話時話依段唔知會唔會有不少戰鬥場面呢?? 個阿婆應該出黎同希索加鬥下?? (不過希索加應該會放水吧?)

另外伊路米真係幾好笑,成日想害基仔咁,但又其實好愛好保護佢

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-11, 11:34 AM   #202
vov430
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
用bl each來和hxh,op比???
都唔同層次,
基本上hxh同op都係唔同層次,
對,我直接無視左n\

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-11, 12:06 PM   #203
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: JMi 查看文章
hxh同onb無得比原因好簡單
onb三套都係王道
三套都係又完一章喇下次敵人升lv主角練功再打嬴更強敵人呢個模式
SD都唔係熱血打鬥漫,一樣去到同龍珠幽遊之位
甚至連打鬥都冇

舊 11-25-11, 12:07 PM   #204
Sar8
The One

引用:
作者: Shadow 神 查看文章
我都有叫個 frd 追返漫畫,佢之前只睇到去早圖 GI 頂唔順,哈哈!

話時話依段唔知會唔會有不少戰鬥場面呢?? 個阿婆應該出黎同希索加鬥下?? (不過希索加應該會放水吧?)

另外伊路米真係幾好笑,成日想害基仔咁,但又其實好愛好保護佢
其實只係一個弟控a

舊 11-25-11, 02:00 PM   #205
沙翁
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDSayonForPS
引用:
作者: Sar8 查看文章
甚至連打鬥都冇
安西教練,我好想打籃球啊

其實我一路都覺得SD係好熱血既半打鬥漫
沙翁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-11, 02:13 PM   #206
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
甚至連打鬥都冇
sd其實都係某種模式, 普遍於体育漫畫
由足小開始果種模式, 只係最後無化敵為友打世界賽咁解 lol
個流程同普遍王道其實都係差唔多, 只係內容唔同咁解

sd的確係神作, 但都上世紀囉
而家講三巨頭, 真係同呢d神作class無得比
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-11, 02:17 PM   #207
Sar8
The One

引用:
作者: 沙翁 查看文章
安西教練,我好想打籃球啊

其實我一路都覺得SD係好熱血既半打鬥漫
其實SD真係友情,努力,勝利都有
尤其係勝利

打三井都可以叫打鬥既

舊 11-25-11, 08:21 PM   #208
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
引用:
skip
認真想問下閣下幾歲 ?

你可能有你自己o既睇法
但係如果有返咁上下書齡o既漫畫迷都未必會得出呢個結論

hunter 同 n , o , b 都連載超過十年
係富奸開始習慣性休刊之前
hunter o既人氣都係跑贏三柱成條街
只係休刊問題令人氣下滑

全盛o既nob ? 的確佢地有過精采o既歷史
不過睇返 hxh , 唔計有爭議o既蟻篇
由獵人考試到入 game , 真係諗唔到有邊一 part 有得輸
如果hxh真係冇停過 , 我諗三柱呢個概念都唔會產生

即係咁 , 講d咩如果可能冇乜意思
我只係想講 , hunter 係一早就殿定左自己o既地位 , 冇得爭議

舊 11-25-11, 09:52 PM   #209
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
無人討論劇情
比絲姬的描述是怎麼一回事
仲有老豆話想控制阿路加,係想自己任用定唔俾佢亂用
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-11, 12:13 AM   #210
沙翁
Crazy Gamer

引用:
作者: Kain 查看文章
仲有老豆話想控制阿路加,係想自己任用定唔俾佢亂用
兩樣都係嘛,又想據為己有但又要驚
所以基仔咪話禁錮同玩具係兩樣極端既矛盾心理

有時富奸寫野d編排又真係唔到你唔服
舊 11-26-11, 12:16 AM   #211
景*
Crazy Gamer
..........

註冊日期: Sep 2005
引用:
作者: Sgodkyo 查看文章
認真想問下閣下幾歲 ?

你可能有你自己o既睇法
但係如果有返咁上下書齡o既漫畫迷都未必會得出呢個結論

hunter 同 n , o , b 都連載超過十年
係富奸開始習慣性休刊之前
hunter o既人氣都係跑贏三柱成條街
只係休刊問題令人氣下滑

全盛o既nob ? 的確佢地有過精采o既歷史
不過睇返 hxh , 唔計有爭議o既蟻篇
由獵人考試到入 game , 真係諗唔到有邊一 part 有得輸
如果hxh真係冇停過 , 我諗三柱呢個概念都唔會產生

即係咁 , 講d咩如果可能冇乜意思
我只係想講 , hunter 係一早就殿定左自己o既地位 , 冇得爭議
無可否認,hxh有它一定的地位,但對於你話hxh跑贏三柱成條街,我就覺得有d保留
唔講nb,o的順位其實一直都贏hxh 少少,EVEN富奸冇習慣性休息時期都係

其實係我心中,hxh一直都唔差過op.
不過事實擺在眼前,hxh現在的人氣實在是大不如前.
btw,希望富奸畫多幾話,最低限度都可以完整完成呢個篇章

FOR REFERENCE:http://hamada.tsukaeru.info/jump/1999/jump9928.html

舊 11-26-11, 12:19 AM   #212
景*
Crazy Gamer
..........

其實今話將好多人的關係和資料講得好仔細...
估唔到副會長係三星....
同埋莫老五感覺上冇想像中強

舊 11-26-11, 12:47 AM   #213
沙翁
Crazy Gamer

引用:
作者: 景* 查看文章
無可否認,hxh有它一定的地位,但對於你話hxh跑贏三柱成條街,我就覺得有d保留
唔講nb,o的順位其實一直都贏hxh 少少,EVEN富奸冇習慣性休息時期都係

其實係我心中,hxh一直都唔差過op.
不過事實擺在眼前,hxh現在的人氣實在是大不如前.
btw,希望富奸畫多幾話,最低限度都可以完整完成呢個篇章

FOR REFERENCE:http://hamada.tsukaeru.info/jump/1999/jump9928.html
hxh 唔夠 op咁皇道同簡單直接,有時好難贏
我都覺得hxh 唔會差得過三本柱

引用:
當初佢出場既時候仲以為已經係數一數二
估唔到只係户愚呂
舊 11-26-11, 12:48 AM   #214
Shadow 神
混沌與光明的創造者

PSN  IDShadowNel
引用:
其實今話將好多人的關係和資料講得好仔細...
估唔到副會長係三星....
副會長個樣唔抽得 je ... 應該只係因為佢似個種深藏不露型
12 支應該個個都有返咁上下 ~

莫老五我覺得係頭腦比打鬥能力強吧??

反而唔係好知究竟個選舉想點,因為仁都講過唔係要鼠輸 ... 而且個勢鼠根本唔會輸 ...

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-11, 12:56 AM   #215
景*
Crazy Gamer
..........

引用:
副會長個樣唔抽得 je ... 應該只係因為佢似個種深藏不露型

反而唔係好知究竟個選舉想點,因為仁都講過唔係要鼠輸 ... 而且個勢鼠根本唔會輸 ...
其實我反而估唔到畢佬同大哥係咁強,起碼同十二地支同一個lv= =
其實基仔同大哥既對決

舊 11-26-11, 06:28 AM   #216
Guy
Game Master
Taylor

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDguyyiu
引用:
作者: Kain 查看文章
佢無去申請
引用:
作者: killua 查看文章
>>可能我失憶,仁唔係一早係3星KA咩
有好多功績冇去申請
>>Norton娘好萌
之前死果個ポンズ又係差唔多樣,可能又好快死...sad
thanks

GUY修行中
Guy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-11, 07:56 AM   #217
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: 沙翁 查看文章
兩樣都係嘛,又想據為己有但又要驚
所以基仔咪話禁錮同玩具係兩樣極端既矛盾心理

有時富奸寫野d編排又真係唔到你唔服
我意思係佢出發點係想要阿路加的能力定係阿路加本人?(即係好似妮翁咁)
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-11, 10:09 AM   #218
basana
Junior Member
Phoenix

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDphoenix0328
引用:

仁係要繼承會長既遺志,

會長既遺志 係下一代既會長要係公平地用選舉選出黎,

仁只係圍護緊會長既最後指令

而且個勢, 根本鼠 完全唔係唔會輸

佢只係保持住最少有 39%既鐵票 ( 你可以當佢係造馬有呢39% )

而唔受佢o個套既人似乎大部分都唔想佢當選

所以只要到最後, 鼠都拉唔到新既票源, 鼠係輸硬

反對佢既人好有可能, 投丫豬丫狗都唔投鼠,

而且佢本身既39%支持者當中好有可能係受到迫害先投佢,

所以失蹤會員一事, 如果解決左既話 ( 有新人物已插手失蹤問題 )

佢既惡行一曝光, 39%係可能會反佢

此篇文章於 11-26-11 04:06 PM 被 basana 編輯。
basana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-11, 02:02 PM   #219
三四
Crazy Gamer
掃貓器

註冊日期: Jan 2005
其實可能用操作系就搞掂哂個選舉

舊 11-26-11, 03:38 PM   #220
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

註冊日期: Nov 2004
3DS Friend Code0087 3062 9709
PSN  IDminekaori
XBox Live GamertagDLLMisFun
我覺得可能最後里奧當選!
minekaoru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-11, 05:02 PM   #221
GateHacker
Baned

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
29期終於出埋
GateHacker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-11, 03:49 PM   #222
sena123
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
XBox Live Gamertagsena123
說回326,希索加 出場時的手指

還有5子要奪回的應該不是4子,而是基路亞

sena123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-11, 03:56 PM   #223
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: minekaoru 查看文章
我覺得可能最後里奧當選!
唔好忘記, 仲有古拿比加, 可能佢至係真命天子

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-11, 05:21 PM   #224
Hunter

註冊日期: Jan 2002
29期封面又係黃黃地色, 差D 買錯

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-11, 05:29 PM   #225
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
引用:
作者: HON HON 查看文章
唔好忘記, 仲有古拿比加, 可能佢至係真命天子
但依家唔係定晒最後16名候選人咩?唔會再加啦~

個人想比絲姬贏

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[廣告 - RG] 【RG10 Red18】《末日以後 x 復刊以前》 Hunter x Hunter 2013同人枱曆! dollyly21 Cosplay同人MIX討論區 2 12-29-12 11:12 AM
[漫畫] [連載再開]富奸HUNTER×HUNTER 連載專區 Vol.3 money 日本動漫畫討論版 1001 04-23-10 05:49 PM
全職獵人Hunter X Hunter動畫漫畫問題 SAMLEE 日本動漫畫討論版 9 08-05-06 09:20 PM
一個Hunter X Hunter既問題(望有人回覆) 不死game神 日本動漫畫討論版 18 07-21-04 12:21 AM
[GBA]Hunter X Hunter新圖,4月24日發售 神祕人1號 手提遊戲機討論版 2 02-03-03 11:37 AM

現在的時間是 12:55 PM

手機版 | APP版