Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-23-17, 06:29 PM   #37151
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: gingq7 查看文章
如果隻黑肉係冠位綠卡輔助點算
用人地個隻

依d冠位角色真係唔驚無人掛出黎

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-17, 06:56 PM   #37152
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
引用:
如果隻黑肉係冠位綠卡輔助點算
希望唔好>_<.....師匠才是大家心目中的冠位綠卡輔助不二人選

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-17, 08:44 PM   #37153
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
話知佢係唔係冠位Q卡輔助
佢個樣真係唔掂
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-23-17, 09:32 PM   #37154
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
可能霊4好好j

舊 06-23-17, 09:53 PM   #37155
空調
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2004
可能立即變白又得 得左

舊 06-23-17, 11:00 PM   #37156
細路翔
The One

http://fate-apocrypha.com/radio/

見學妹同尼托玩得太開心要玩埋一份?

英國說大家抱團死
舊 06-24-17, 11:34 AM   #37157
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
OTL
有玻璃心去日本官方投訴中國服有保底

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-17, 12:19 PM   #37158
Sar8
The One

中國唔比賭所以有隱藏保底
台版都冇左呢樣野

所以投訴都冇用

舊 06-24-17, 02:50 PM   #37159
pet3
The One

引用:
作者: Sar8 查看文章
中國唔比賭所以有隱藏保底
台版都冇左呢樣野

所以投訴都冇用
現在就是投訴完
有人發現這次金時up
有人1000粒抽到大爆死也沒有一隻5星

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
舊 06-24-17, 04:15 PM   #37160
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: pet3 查看文章
現在就是投訴完
有人發現這次金時up
乜規矩都冇犯到,投乜鬼訴?
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-17, 04:26 PM   #37161
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
現在就是投訴完
有人發現這次金時up
->1000粒抽到大爆死也沒有一隻5星
一千粒也沒有一隻5星不是非洲人的日常嗎? (最少我係)
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-17, 04:36 PM   #37162
pet3
The One

Fate/Grand Order [アガルタの女]黑雨訊號將掛出,請做好防雨措施

引用:
作者: axe1292 查看文章
->1000粒抽到大爆死也沒有一隻5星

一千粒也沒有一隻5星不是非洲人的日常嗎? (最少我係)

中國服之前有包底100抽就出一隻5星(不一定是當期up)
1000粒應該中3隻

FGO 目標預算
舊 06-24-17, 05:06 PM   #37163
Crazy Gamer

引用:
中國服之前有包底100抽就出一隻5星(不一定是當期up)
1000粒應該中3隻
哪裡有寫100保1?
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-17, 05:32 PM   #37164
Sar8
The One

其實冇寫
不過之前有段片110抽唔中之後果一下十連會中一隻
有D就試119唔中之後一呼符中

舊 06-24-17, 06:18 PM   #37165
Crazy Gamer

引用:
作者: Sar8 查看文章
其實冇寫
不過之前有段片110抽唔中之後果一下十連會中一隻
有D就試119唔中之後一呼符中
無寫100000000唔中你都咬佢唔入
舊 06-24-17, 06:39 PM   #37166
Sar8
The One

其實一路都係潛規則,因為官方都冇講明

同理因為可能涉及到大陸唔比apps game賭錢,我覺得投訴正常係冇用

舊 06-24-17, 06:56 PM   #37167
Crazy Gamer

大部分抽蛋出事野都比mobage試晒出嚟咁滯喇,好難再有野比人入㗎
舊 06-24-17, 07:37 PM   #37168
Toriya
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006
聽說現在陸服是改成 130 抽無五星鯖的話會保一隻
每隔一段時間 (可能是每次換卡池之類) 只限有一次保底
完全移除機率上升機制
可能這件事和新美服、非洲人理燒卻相關
夏天集體加價
陸服相關人士特地錄段片出來再自己去投訴、轉移火種而已
由手機版發出
Toriya 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-17, 08:06 PM   #37169
細路翔
The One

依度大罷人3000石以上都唔中pu角都未去投訴

英國說大家抱團死
舊 06-24-17, 08:22 PM   #37170
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
死啦,覺得換唔晒D料
每樣得幾百粒
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-17, 08:24 PM   #37171
細路翔
The One

引用:
作者: Hextor 查看文章
死啦,覺得換唔晒D料
每樣得幾百粒
爆果啦

話說睇完今話gd子先醒起雖然依度話梅林係g8人,但歷史上愛迪生同電王先係真正既賤人

英國說大家抱團死

此篇文章於 06-24-17 08:29 PM 被 細路翔 編輯。
舊 06-24-17, 09:34 PM   #37172
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
引用:
作者: Hextor 查看文章
死啦,覺得換唔晒D料
每樣得幾百粒
吓?
今次我得友抽和上年的一張3星農具總共四張3星農具,
但只係爆左2粒金果, 1粒銀果, 和幾粒銅果, 今日已經換晒棋/金時/禮裝以外的所有野,
手上仲有5粒金飯團和仲有4日, 應該夠換埋金時和禮裝有餘
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-17, 10:30 PM   #37173
血之淚
Crazy Gamer

引用:
吓?
今次我得友抽和上年的一張3星農具總共四張3星農具,
但只係爆左2粒金果, 1粒銀果, 和幾粒銅果, 今日已經換晒棋/金時/禮裝以外的所有野,
手上仲有5粒金飯團和仲有4日, 應該夠換埋金時和禮裝有餘
如果係第一次打的確好大機會換唔哂
個需求量真係幾多,我爆咗4金4銀仲有綠方同5種素材未換
舊 06-24-17, 10:41 PM   #37174
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
第一次打和第二次打無分別吧?
第二次打都只係多幾張相樸和湯治, 兩張都唔會加掉落物
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-17, 11:16 PM   #37175
血之淚
Crazy Gamer

冇分別??
第一次玩騎金唔使換?相撲唔使換?
上年換過今年可以唔換呢點可以理解
今年多咗原初毛齒輪毒針有得換
第一次鬼島我未入坑,今次我有抽農具都要就住就住黎換野

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 01:31 AM

手機版 | APP版