Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後
日本動漫畫討論版>劇場中編アニメーション 「甲鉄城のカバネリ 〜海門決戦〜」(荒木哲郎 × 大河内一楼 × 美樹本晴彦)
Kinny Riddle 10:59 PM 06-10-16
作者: KENSNAKE:
攪乜鬼尾獸炮
第一反應:嘩,人柱力嚟架?連尾獸炮都出埋?XD

美馬標冷汗嗰下笑咗。之前仲大條道理講佢啲弱肉強食道理,話咩弱者係抵死。而家險過剃頭執返條命又唔見佢講?
東條希 11:45 PM 06-10-16
上集美馬出場時,以為美馬只是一心推翻舊制,但手法稍激進的革命領袖
這臉變得好快,今集就粗暴直白地表明美馬就是中二神經病boss你來打我啊
還要一大堆人接受洗腦一齊起鬨,根本邪教
美馬怎都洗不白了,無名快棄暗投明吧
Freddy 11:49 PM 06-10-16
今集連吐嘈都廢事
估唔到兄長咁快就露本性
睇黎藍色汁液先係G Virus...橙色喪B果啲係T....
睇黎LAST BOSS都係Wesker兄長黎啦
返去幕府雨傘公司復仇然後搶人地實驗室玩人類補完
ahleung 07:53 AM 06-11-16
刀仔斬鋼纜

美馬滴汗係咩意思?
事丫娃些 01:44 PM 06-11-16
從無名提及有個「兄様」就估係一個長髮美型野心操縱屍之力的final boss,但都唔好奸得咁冇深度咁中二…

頭兩集勁正,之後回落咗但都仲好睇,美馬一出場後就開始差勁,今集更係睇到搖頭嘆息…

事丫娃些 02:14 PM 06-11-16

甲鉄城のカバネリ ボッチくん アクリルチャーム

吉沢 光正@mitsumasamune
現在のカバネリの無名 未だポーズが決まりません(´・_・`)
尼路 02:39 PM 06-11-16
大河內果然無令我失望
s2001154 06:14 PM 06-11-16
美馬個戰團都被洗腦弱肉強食係公平世界既法則
說什麼人類解放
搞完場大龍鳳之後叫人不要安於安全
其實只想慮積軍力招攬這些難民入團
最後統治世界
ZeroChow 01:57 PM 06-12-16
作者: 尼路:
大河內果然無令我失望
日本有冇人屌佢? 攪到咁樣。
真!DC 02:08 PM 06-12-16
除左咀炮(物理)冇乜問題呀我覺得
美馬未出場已經中二feel啦
由手機版發出
YHW 02:09 PM 06-12-16
套野睇到而家, 除左無名同個別人設之外基本上冇乜賣點, 有啲雷聲大雨點小嘅感覺...
尼路 02:14 PM 06-12-16
作者: YHW:
套野睇到而家, 除左無名同個別人設之外基本上冇乜賣點, 有啲雷聲大雨點小嘅感覺...
所以一開波已經係話明睇作畫的。
GN00508771 06:16 PM 06-12-16
睇過下第10話先行的劇透

大河內發功
事丫娃些 07:41 PM 06-12-16

lbiceman 06:06 PM 06-13-16
甲鐵城到現時為止,除咗男主好廢之後外,都算幾好睇,有巨人末世 + 古裝喪屍,畫又畫得靚。
只希望啲反派多啲發揮,唔好一出場就死(烕火)
比美馬好似魯魯修咁中二力全開做SHOW就過癮!
LR猫 06:27 PM 06-13-16
作者: lbiceman:
甲鐵城到現時為止,除咗男主好廢之後外,都算幾好睇,有巨人末世 + 古裝喪屍,畫又畫得靚。
只希望啲反派多啲發揮,唔好一出場就死(烕火)
比美馬好似魯魯修咁中二力全開做SHOW就過癮!
所以今次男主係朱雀時點?
W教授 02:27 AM 06-14-16
見到嘴炮嘴已O
GUSTAV 03:16 PM 06-14-16
睇黎又成功慳返買BD 錢
神龍 03:19 PM 06-14-16
作者: GUSTAV:
睇黎又成功慳返買BD 錢
你不能這樣
我等緊你借我睇
事丫娃些 11:45 AM 06-16-16

菖蒲様で十話の宣伝
神龍 01:07 PM 06-16-16
拎住把野成十集, 你肯開一飛嚟睇下未 a
HakiK 01:17 PM 06-16-16
作者: 神龍:
佢射過次嫁
野良猫 01:21 PM 06-16-16
佢依家係奶媽嚟啫,唔打都冇傷肝
Thaws 03:08 PM 06-16-16
之前火車內打カバネ開過一飛咁大把ga
由手機版發出
GUSTAV 03:19 PM 06-16-16
開過 中GA
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23  ... 最後

返回主題版面