Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38 78 128  ... 最後
日本動漫畫討論版>「仮面ライダーリバイス」第18話「バディの軌跡、炎と氷の奇跡」/Vol.16
Irwin 05:27 PM 08-30-14
咁睇新拉打都幾辛苦吓喎…

下下要埋人地身去玩打車輪
尼路 07:23 PM 08-30-14
作者: 魔璃:

黎睇下蕉爺既強大 (笑)
我接受唔到好man的蕉爺變成咁……
leungky1 07:58 PM 08-30-14
作者: 尼路:
我接受唔到好man的蕉爺變成咁……
幾個月前都有套綜藝節目顯示佢搞笑為主嘅一面
魔璃 08:30 PM 08-30-14
作者: leungky1:
幾個月前都有套綜藝節目顯示佢搞笑為主嘅一面
我都系睇鎧武bd映像特典先知佢普通(笑)既一面
pierrekwok 09:20 PM 08-30-14
我都系睇鎧武bd映像特典先知佢普通(笑)既一面
佢直情做晒鳳蓮大叔平時既動作
夜貓 09:46 PM 08-30-14
不愧為前糕點廚師
這邊才是素

仲有4集就完...
凍檸茶 10:10 PM 08-30-14
My hero
我既偶像
由手機版發出
魔璃 07:30 AM 08-31-14
上集予告詐欺
ai. 10:06 AM 08-31-14
嘩,今集。 。。。

一集死3個(主角當死左嗎?),其他人就。。蕉已焦了,提子亦生不如死。

亦於明白點解比完個蘋果人,啲女角會死。

又係去得好快一集。。。但又幾好睇。

GN00508771 10:50 AM 08-31-14
作者: ai.:
嘩,今集。 。。。

一集死3個(主角當死左嗎?),其他人就。。蕉已焦了,提子亦生不如死。

亦於明白點解比完個蘋果人,啲女角會死。

又係去得好快一集。。。但又幾好睇。
應該唔會

因為有雜誌圖係蕉對橙(+後面帶埋班怪人)
mikemike 05:45 PM 08-31-14
今集超展開地好睇!
ai. 11:50 PM 08-31-14
作者: GN00508771:
應該唔會

因為
我都早排你過講幅圖,但睇完今集,那個可能已經不是人。
leungky1 12:57 AM 09-01-14
今集血腥級數以近年嚟講實在……
仲要大家一齊被婊到盡頭,真係超本色

之後感覺唔係打碎哂
就係要融合兩種進化可能性……
GN00508771 12:57 AM 09-01-14
作者: ai.:
我都早排你過講幅圖,但睇完今集,那個可能已經不是人。
橙哥只係瀕死啦 其實
axe1292 01:12 AM 09-01-14
作者: GN00508771:
橙哥只係瀕死啦 其實
OVERLORD呢D野你識條鐵

現在3個主角之中剩得灰實仲係人類......
the fool 04:07 AM 09-01-14
鎧武真係越來越好睇
俾人估中係loop(其實算唔算DJ好似有提過第3次)
估唔到絃汰會咁犠牲自己,不過黑提兄,人地橙哥受左傷你無諗過救佢架咩?人地仲有呼吸架wo
原來金髮舞係幽靈...安息啦,小舞(老虛:你做鬼我都唔會放過你)
教授雖然估到會同其他Rider開片,不過都估唔到戒斗會咁做(原來戒斗受傷條伏線係咁用,
另,桃姐你都應該估到戒斗會咁做都唔去阻止)
蕉爺OL好型,估唔到可以變返做人,最終boss確定

P.S.有無人覺得新Rider架車型過個人(Rider)?
亍 ◣ 07:24 AM 09-01-14
又係教導小朋友人生道理的一集

竟然真係批到呢d劇情
魔璃 10:11 AM 09-01-14
提早april fool

不過我覺得真系幾有機會翻炒ROBO刑事K ..
魔璃 10:29 AM 09-01-14
作者: leungky1:
今集血腥級數以近年嚟講實在……
仲要大家一齊被婊到盡頭,真係超本色

之後感覺唔係打碎哂
就係要融合兩種進化可能性……
作者: 亍 ◣:

竟然真係批到呢d劇情
用CG已經好好啦

今集系咁渣人頸我以為會(首が折れる音)
細路翔 10:59 AM 09-01-14
蕉爺變OL點解霸氣過傻橙第一次過用水果藍咁多
leungky1 11:25 AM 09-01-14
作者: 亍 ◣:

竟然真係批到呢d劇情
幾有教育性啊

唔好做俾大人利用嘅壞孩子

對最近嘅社會形勢實在特別有用
J+1 12:04 PM 09-01-14
作者: 細路翔:
蕉爺變OL點解霸氣過傻橙第一次過用水果藍咁多
[爛]因為佢旁邊一路有個真迷你裙ol 係旁邊學習
由手機版發出
次期Cekehe 12:29 PM 09-01-14
提早april fool

不過我覺得真系幾有機會翻炒ROBO刑事K ..
警察英雄大集合~

今時今日要潤多數都唔會肯拍拉打,
睇怕G3X應該只係路人角色.......
ase 06:11 PM 09-01-14
戒斗臨結局洗走前半部所有頹氣,真係好型

戒斗算唔算係平成第一個變last boss既主角級角色?
Irwin 07:15 PM 09-01-14
作者: ase:
戒斗臨結局洗走前半部所有頹氣,真係好型

戒斗算唔算係平成第一個變last boss既主角級角色?

仮面ライダー剣 :相川 始( 仮面ライダーカリス / ジョーカー)

佢先係?
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38 78 128  ... 最後

返回主題版面