Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-17-17, 02:51 PM   #40226
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
例如杉田...

舊 12-17-17, 02:54 PM   #40227
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
我覺得當今年已無新角係樂觀左D

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-17, 09:18 PM   #40228
天子
weIBetAriTTeR
StElla

註冊日期: Sep 2002
會唔會好似舊年梅林甘黎多個pickup?

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-17, 10:22 PM   #40229
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 天子 查看文章
會唔會好似舊年梅林甘黎多個pickup?
上年櫻并梅林
今年來個川澄梅林

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-17, 10:26 PM   #40230
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
結果係女帝

舊 12-17-17, 10:29 PM   #40231
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

總之佢出新野咪抽@@

舊 12-18-17, 03:19 AM   #40232
T.K.
很黃很暴力

睇片
莫扎特良妻加技俾槍凜後
一個會心去到三百

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 12-18-17, 05:57 AM   #40233
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
有無人試過
槍凜加防20%+盾娘15%+30%+孔明30%+鋼之鍛錬20% = 115%係唔係完全扣零?
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-17, 10:25 AM   #40234
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: T.K. 查看文章
睇片
莫扎特良妻加技俾槍凜後
一個會心去到三百
剛剛都睇左段片

檯面上的條件有:
莫扎特和良妻的魔放及陣地作成共105%藍魔放
冥界加護和MASTER禮裝共80%NP率
OVERKILL 1.5倍NP
爆擊 2倍NP

我按計算機仲係計唔掂300%NP條數

檯面下應該仲要艾蕾裝左突滿天之晚餐(NP率30%)
不過都仲係差幾十NP, 可能是剛好拎到系統亂數最大值.

(雖然懷疑過良妻裝左絆10禮, 但一開始唔見全體有魔放圖案,所以應該無裝)

看排名, 艾蕾絕對無錯是現階段單發藍卡NP率最高的角色

此篇文章於 12-18-17 10:29 AM 被 大破人間 編輯。
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-17, 10:54 AM   #40235
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
咁多血、np又回得快都係裝黑聖杯落去算啦(腦死

個個都掛住玩艾蕾,其實隻能登都可以話係第一隻用得落既"綠卡"弓...

英國說大家抱團死

此篇文章於 12-18-17 11:12 AM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-17, 11:47 AM   #40236
gingq7

能登弓好似唔錯,可惜佢對手係OP的小黑...

-------

今日MVP大腿一定係拉二, 最平民全加成角+全加成禮裝組合(牛肉丸+聖誕黑王+大腿拉二寶1)都可以6回合完場
拉二尾B爆撃可以去到8萬-9萬,只要用聖誕黑王直感+master禮裝紅卡集星就必爆撃,或者用master紅魔放禮裝出星,仲快

此篇文章於 12-18-17 11:50 AM 被 gingq7 編輯。
舊 12-18-17, 05:20 PM   #40237
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

結果今日都未係純跌沙既FREE 任⋯
繼續3TURN 周回第3門算

舊 12-18-17, 08:41 PM   #40238
細路翔
The One

阿比無雙

手痕追多單又一隻...仲送多隻拉二同不夜城東坡肉.....

英國說大家抱團死

此篇文章於 12-18-17 08:56 PM 被 細路翔 編輯。
舊 12-18-17, 08:59 PM   #40239
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

打打下又好似第4門多d砂咁

舊 12-18-17, 09:01 PM   #40240
細路翔
The One

引用:
作者: GN00508771 查看文章
打打下又好似第4門多d砂咁
之後都應該係出一關剩跌砂架啦

我依家都係靠純回體頹打算,d蘋果留返出晒所有關時先講....

英國說大家抱團死

此篇文章於 12-18-17 09:06 PM 被 細路翔 編輯。
舊 12-18-17, 09:20 PM   #40241
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 細路翔 查看文章
之後都應該係出一關剩跌砂架啦

我依家都係靠純回體頹打算,d蘋果留返出晒所有關時先講....
今次活動唔係好多時間 燒緊d銀同銅刷住先
依家先第20箱

舊 12-18-17, 09:27 PM   #40242
細路翔
The One

話說我終於突爆張5星伊莉亞禮裝

無梅林好似只有插落小玉身上一途?

英國說大家抱團死
舊 12-18-17, 09:32 PM   #40243
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
課多 2 Pack 都只係狂出活動禮... 230抽以上都唔中槍凜 5星都只係歪左隻藍傻... 好耐未試過咁爆死

睇下等到23-25號仲搏唔搏下...定放棄抽槍凜留力新年
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-17, 10:56 PM   #40244
T.K.
很黃很暴力

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 12-19-17, 07:19 AM   #40245
gingq7

用用吓發現艾蕾用法其實和水著尼祿差唔多, 都係用黎第2層寶具清卒兼上buff俾主攻手在第3層打boss的輔助型打手
分別就係艾蕾寶具大力d,有防buff,但攻buff就無咁強

暫時打第4門係艾蕾+黑貞+大腿梅林,黑貞用相樸,其他禮裝全部加砂,穩定5回合;
其實可以砌到3回合,但要裝少2張加砂禮裝,好似唔太值,load出load入都係時間,和開頭花多2回合儲NP其實差唔多時間
舊 12-19-17, 07:54 AM   #40246
細路翔
The One

tenga同艾蕾我都寶四

打非剋職的話用落都係覺得tenga大力好多...
好明顯係因為80%攻up同寶具開炮前會強化

當然可以兩隻都帶然後輪流射

tenga技3同英雄鍛造放落艾蕾上面咪大大力囉
兩隻都可以又奶又輸出又回氣回得快既時候就唔需要分乜野主攻手,一炮唔夠咪開多兩炮
只要有兩張以上既凸黑聖杯就腦死浪射架啦(課金之証

反正都係大腿梅林在身邊就是了...

當然我講緊既唔係周回用

英國說大家抱團死

此篇文章於 12-19-17 08:03 AM 被 細路翔 編輯。
舊 12-19-17, 08:12 AM   #40247
gingq7

我意思係當尼祿用黎做輔助型打手時, 技3會放係主攻手上, 所以尼祿自己只得技2的30%攻, 對比起艾蕾自己魔放50%, 尼祿寶具係細力d

尼祿提供倒的係+30%攻的寶具和50%攻buff俾主攻手
艾蕾提供倒的係+50%攻的寶具和20%攻buff+20%防buff俾主攻手

出星,NP率,NP充能,兩隻差唔多;我覺得兩隻同分
舊 12-19-17, 08:17 AM   #40248
細路翔
The One

引用:
作者: gingq7 查看文章
我意思係當尼祿用黎做輔助型打手時, 技3會放係主攻手上, 所以尼祿自己只得技2的30%攻, 對比起艾蕾自己魔放50%, 尼祿寶具係細力d

尼祿提供倒的係+30%攻的寶具和50%攻buff俾主攻手
艾蕾提供倒的係+50%攻的寶具和20%攻buff+20%防buff俾主攻手

出星,NP率,NP充能,兩隻差唔多;我覺得兩隻同分
但風向網就係暫定艾蕾高分過尼祿

術職原罪

仲有一點係艾蕾有 3cd就可以放一次既冥界加護當全體補血技用贏左....

英國說大家抱團死
舊 12-19-17, 11:02 AM   #40249
seks
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2002
PSN  IDseks
120石40抽唔中任可活動5星
每日二符中5星禮和今早中本命冥界女神
未中都唔敢講出來. 我有直感講左就唔中
還有就是換的活動5星禮又是得4張很想吐糟時昨天打任出了1張
完成任務了
seks 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-17, 04:04 PM   #40250
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
結果忍唔到手 岩岩再課多一Pack,
呢次第4 Pack 第2下 10抽終於中槍凜
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 02:56 PM

手機版 | APP版