Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館 > 照相館研習區

主題工具 顯示模式
舊 01-01-09, 01:04 AM   #1
getter173
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2006
08元旦煙火

好大風
3個人做人牆都震...

第一次影煙火(花?)
好似冇乜動感影到出黎...

舊 01-01-09, 01:20 AM   #2
com1010hkjp
God of Gamer
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
影花唔搵我m9

冇用架咩?

舊 01-01-09, 04:35 AM   #3
Ewin
小明

註冊日期: Nov 2003
真係似無落腳喎, 咁失策

舊 01-01-09, 09:35 AM   #4
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
有得現場睇真好....
ot
高少少見到成個9字就好了.....
oot
...成條百足咁

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-01-09, 12:50 PM   #5
getter173
Crazy Gamer

引用:
作者: com1010hkjp 查看文章
影花唔搵我m9

冇用架咩?

引用:
作者: Ewin 查看文章
真係似無落腳喎, 咁失策
有落腳架...
但落左+人牆+唔用中軸+一格都唔exten坐晒地都係咁
快門13秒由佢倒數10開始影到爆晒

好明顯我真係要換腳....

引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
有得現場睇真好....
ot
高少少見到成個9字就好了.....
oot
...成條百足咁
我走左上何文田山頂度摶睇唔睇到ja
點知個view幾好, 重有既係只得另一個相機友咁大把

下次乜煙花都可以去影了

舊 01-01-09, 03:00 PM   #6
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

引用:
作者: getter173 查看文章

下次乜煙花都可以去影了
吟正

新年一齊去la

舊 01-02-09, 12:47 AM   #7
getter173
Crazy Gamer

引用:
吟正

新年一齊去la
換左義肢既話可能會諗諗...

舊 01-02-09, 01:12 AM   #8
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

引用:
換左義肢既話可能會諗諗...
用返果支幾好ar/

舊 01-03-09, 12:41 AM   #9
getter173
Crazy Gamer

引用:
用返果支幾好ar/
享受震動既感覺乎?

~~~

呢期好手痕
又想買腳又想買直倒又想買番枝大光圈...
點算

舊 01-04-09, 03:13 AM   #10
Ewin
小明

註冊日期: Nov 2003
引用:
有落腳架...
但落左+人牆+唔用中軸+一格都唔exten坐晒地都係咁
快門13秒由佢倒數10開始影到爆晒

好明顯我真係要換腳....

下次乜煙花都可以去影了
就咁睇似震左/focus not at infinity
唉呢D相就係咁, 放果陣點都要影架啦, 一過左就無, 睇返又勁灰, 唯有下次努力

舊 01-04-09, 07:38 PM   #11
getter173
Crazy Gamer

引用:
作者: Ewin 查看文章
就咁睇似震左/focus not at infinity
唉呢D相就係咁, 放果陣點都要影架啦, 一過左就無, 睇返又勁灰, 唯有下次努力
我係mf 再轉到infinity果個位, 但重可以郁多1至2mm, 我冇推盡...

最基本相信我要買番條快門線

~~~~

第一次影煙花ja
下次努力la

論壇跳轉

現在的時間是 06:07 PM

手機版 | APP版