Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-20-17, 11:27 PM   #10226
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
清完珠1681排125 @@

B SSR 31號星 同 R限凸 =.=

此篇文章於 10-20-17 11:31 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-17, 06:24 AM   #10227
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
就如中了大獎的感覺

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-17, 07:58 AM   #10228
ShinDou

真希波人勁咩﹖

岩岩都中左射鐵也,不過又係冇用
舊 10-21-17, 08:53 AM   #10229
J+1
望過黎呀!!!!!!

某次排名唔記得頭幾多百獎品...當時我得sr真希波...
由手機版發出
舊 10-21-17, 08:58 AM   #10230
ShinDou

咁耐都記得 @@ 排名獎品好似已經轉晒做派飛好耐﹖有冇1年﹖
舊 10-21-17, 10:26 AM   #10231
J+1
望過黎呀!!!!!!

咁耐係得一次排名派support...前無古人...
揾番係舊年12月...

https://wiki.dengekionline.com/srw-x...82%B9%EF%BD%A3
由手機版發出
舊 10-21-17, 11:57 AM   #10232
ShinDou

原來純白配埋盾黑兔仲屈 XD 而家唔玩死BUFF攻人了,反正我冇勁既死BUFF機

暫時1671排202等反擊
舊 10-21-17, 01:44 PM   #10233
ShinDou

B中左隻白戰國,不過冇用啦1早凸爆左
舊 10-21-17, 08:49 PM   #10234
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
再一次中大獎感覺\/

當日好似一次十連收左工.....
不過能力只對拳機好似未有大用....
https://xomg.sega-net.com/apps/info/detail/036387.html

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-17, 11:01 PM   #10235
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

有隻fighter 4g派
95%爆擊減特殊甲...仲有fighter指....不過冇左獻頭buff....行動力好似好左不過應該都係慢.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 10-21-17 11:07 PM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 10-21-17, 11:02 PM   #10236
ShinDou

隻紫GGGG係咪通行證黎﹖招必裝甲特大DOWN喎,又攻DOWN @@ 招5珠必又罩貫特大
舊 10-21-17, 11:16 PM   #10237
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

26 o個隻又唔係白鎗boss,而且比盡打兩下有冇可能打爆???

等人拎隻盾食完出報告好過...

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-21-17, 11:57 PM   #10238
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
明顯唔係大初咁單靠佢就得, 似紫31G咁開條路比你試
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-17, 09:29 AM   #10239
ShinDou

起身洗番人轉頭帶左我上1735,不過都係排得195,個個都超高分 @@ 係咪因為個個都守唔到 XD
舊 10-22-17, 06:14 PM   #10240
clie

上次爬得隻正樹,夠111想爬多次,但驚下隻月末係26通行證
想知兩公婆勁唔勁?響介夠唔夠過26?
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-17, 06:17 PM   #10241
ShinDou

今次活動POOL賣點應該係純白,古鐵應該都係用黎鬥雞多

我都估NEW COMER會係通行證,等得既話可以等下,鬥雞既野而家期期都打面咁濟,唔駛特別追
舊 10-22-17, 06:23 PM   #10242
J+1
望過黎呀!!!!!!

古鈇必殺冇凍結時間26唔駛諗

今日努力左1個鐘最好嗰次差一下

由手機版發出
舊 10-22-17, 07:13 PM   #10243
ShinDou

唔知點解好多千8千9分既人特登送分俾我,佢打我明明應該得3,4分,我反贏佢加成16分,岩岩反贏左個1918分既人,睇番原來佢排第6 @@

而家先鬥雞防衛1千勝 @@

此篇文章於 10-22-17 08:02 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 10-22-17, 08:18 PM   #10244
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

小魔女參戰wwwwwwwwwww真係出到wwwwwwwwwwwwww

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-22-17, 08:46 PM   #10245
Crazy Gamer

咁幾時出埋光美happy robot...
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-17, 09:11 PM   #10246
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
點解成日出埋d 咁嘅嘢,課長大好?
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-17, 10:03 PM   #10247
Crazy Gamer

呢套係天元班底做嘅
舊 10-22-17, 10:25 PM   #10248
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: ZeroChow 查看文章
呢隻game最大價值就係呢d正傳冇可以放入的可以用期間限定方法引入,,,,順便可以賣埋廣告,,,,一石幾鳥

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-22-17, 10:58 PM   #10249
ShinDou

埋單應該1753排322 @@ 好多人千7,1急就出錯陣,黎緊有限凸可以凸多下純白開技應該易好多了

唔覺唔覺已經過萬V COIN XD
舊 10-22-17, 11:01 PM   #10250
張飛後代
Ultimate Gamer
V-MAX

註冊日期: Jan 2002
龍~神~丸~(大誤)

引用:
作者: ZeroChow 查看文章
既然蠟筆小新都出到,點解小魔女學園唔可以!

此篇文章於 10-22-17 11:06 PM 被 張飛後代 編輯。
張飛後代 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 09:55 PM

手機版 | APP版