Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 03-15-11, 08:32 PM   #1051
神秘過客
God of Gamer
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: POKA 查看文章
我本身最鐘意食雞脾

唔係佢出雞脾皇我都費事幫襯

飯就真係唔掂

但係隻雞脾真係好食,又唔油又夠熱
樂富店食

我前排食完,
個磨菇飯凍o既, D 飯又硬
隻雞脾就還可以

舊 03-22-11, 07:57 AM   #1052
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
有無人試左新野?
個醬汁得唔得

舊 03-22-11, 05:32 PM   #1053
紅蓮
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
新個隻雞已經試過
我其實都幾鍾意蒜香味o既野,但都覺得麻麻,俾我揀會要返普通辣雞
我想要返雞脾餐

此篇文章於 03-23-11 12:32 AM 被 紅蓮 編輯。
紅蓮 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-11, 11:28 PM   #1054
Hunter

註冊日期: Jan 2002
我同朋友都食唔到蒜香味

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-11, 04:04 AM   #1055
Montella
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
試o左個蒜醬雞包, 味道唔錯. D沙律醬同個汁好有違和感...

舊 06-15-11, 09:08 PM   #1056
Funny
Ultimate Gamer
超平和バスターズ

註冊日期: Dec 2002
見佢再出雞脾皇餐,即時去幫襯吓,點知雷得咁過份
加到$33到算,見佢多個葡撻
點知我去果間無葡撻,變咗薯蓉...
都算,耐無食唔計咁多
大飯變細飯,大汽水變細汽水,都算!話哂都係想食隻雞脾姐
點知佢連XL雞脾皇都縮成XS雞脾仔!
超級不知所謂!(影咗相,遲d up)
呢間垃圾雞竇真係聽執!
Funny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-11, 10:32 PM   #1057
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: Funny 查看文章
都算,耐無食唔計咁多
呢間垃圾雞竇真係聽執!
個雞脾皇餐 係大飯大脾大汽水先吸引三樣都冇咁唔駛考慮幫襯啦.
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-11, 10:34 PM   #1058
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
都算,耐無食唔計咁多
呢間垃圾雞竇真係聽執!
上次無緣試到,而家又貴佐仲縮埋水....

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-15-11, 11:15 PM   #1059
Hunter

其實上2個星期食左個凍哂既PIZZA寶盒已經覺得離譜
今日睇完你個POST, 我唔會再去食KFC架啦

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-11, 12:28 PM   #1060
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
自從出左垃圾雞後都無幫襯過....

舊 06-16-11, 04:39 PM   #1061
Funny
超平和バスターズ

補番張相
雞脾仔

可能我影得唔好, 佢個籃係平時要黎裝一隻葡撻, 最細SIZE 果個籃.......
Funny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-16-11, 07:38 PM   #1062
超合Game魂
Game Master
超サイヤ人

註冊日期: Oct 2006
引用:
補番張相
雞脾仔

可能我影得唔好, 佢個籃係平時要黎裝一隻葡撻, 最細SIZE 果個籃.......
似雞翼多d

舊 06-16-11, 10:30 PM   #1063
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

咁岩遇著隻雞發育不良啫

舊 06-17-11, 03:25 AM   #1064
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
自從無左上次既雞髀王餐之後LUNCH都無幫襯過佢

今次加到$33我去餐廳食好過

不過我幾鐘意佢地D熱啡...好似係炭燒咖啡??

寶盒上次中過一次招,除非有人請否則唔會領佢第2次野

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-11, 02:28 PM   #1065
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
補番張相
雞脾仔

SO Q

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-11, 12:13 AM   #1066
LonelyBlue

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
對上個次都唔知幾時食
早兩日見又有番就食左次
個間又冇事wor....
正常size
可能間野本身拍烏蠅, 就摺咁
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-11, 07:33 PM   #1067
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
其實KFC 好睇係邊間食同埋係邊個整
事過同一間中午同夜晚去都有分別

舊 06-29-11, 07:43 PM   #1068
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

PSN  IDhigurash66442088
全部餐都加左2蚊
無一個餐2字頭喇

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-11, 12:22 AM   #1069
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
痴線,加價加得好密,完全唔抵食......

我完全唔覺而家個新餐值36蚊

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-01-11, 01:30 AM   #1070
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
有新餐? 連廣告都無喇? 睇黎係等集體回憶Feel喎

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-11, 01:02 AM   #1071
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: W!LL 查看文章
有新餐? 連廣告都無喇? 睇黎係等集體回憶Feel喎
個名古屋火鳥 我覺得好好味
比正餐低食少少係兩件火鳥+大飯+多味小食

引用:
作者: Kaiser 查看文章
痴線,加價加得好密,完全唔抵食......

我完全唔覺而家個新餐值36蚊
新餐值33.2乍

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。

此篇文章於 07-02-11 01:06 AM 被 ZlWS 編輯。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-11, 02:26 PM   #1072
代官

8蚊布丁好鬼好食

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-11, 05:24 PM   #1073
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

你講真定反話先?

舊 07-02-11, 06:30 PM   #1074
代官

堅好食
聖安娜見到要成16蚊一個

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-11, 01:37 AM   #1075
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: 神秘過客 查看文章
你講真定反話先?
真話+1

焦糖好快冇晒
士多味都好食

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 12:30 PM

手機版 | APP版