Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 11-23-09, 04:36 PM   #776
IamO
God of Gamer
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
m記而家收銀齋接order 同收錢
執碼,係第二位同事搞

kfc
收完order , 仲要等佢執雞
搞完一個order,
先接第二個order
有時真係等到好炆

舊 11-23-09, 04:56 PM   #777
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
拎飽入袋,同埋夾雞飯撈汁摺盒
速度都唔同啦

舊 11-23-09, 07:39 PM   #778
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: メソウサ 查看文章
拎飽入袋,同埋夾雞飯撈汁摺盒
速度都唔同啦
講落又係
一個負責執,一個要負責裝埋
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-09, 07:54 PM   #779
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
我反而鐘意雞記做完一個先第二個
不過可以參考老麥整個MON俾執雞嘅人員睇,收銀收完錢就自己去搞飲品,返得嚟嘅時候執雞人員都差唔多搞掂

人多時老麥排完俾錢又要排多次拎ORDER,個收銀位又唔係特別大,排兩條隊真係…

此篇文章於 11-23-09 07:57 PM 被 野良猫 編輯。
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-09, 08:57 PM   #780
二伍

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 如月刃 查看文章
我反而鐘意雞記做完一個先第二個
不過可以參考老麥整個MON俾執雞嘅人員睇,收銀收完錢就自己去搞飲品,返得嚟嘅時候執雞人員都差唔多搞掂

人多時老麥排完俾錢又要排多次拎ORDER,個收銀位又唔係特別大,排兩條隊真係…
只不過早左落order o者,等候時間其實差唔多,除非收order o既人識幫手執埋order
我反而鍾意有d M記會o係排隊中用PDA落order節省等候時間
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-09, 08:34 PM   #781
POKA
Banned

買現金卷100蚊八五折 (kfc visa)
超抵,買左200蚊
用埋入面個d卷
一個餐先廿蚊多少少
舊 11-25-09, 09:47 PM   #782
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
個新包都係一般

都係果時8層好食d

舊 11-25-09, 09:51 PM   #783
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: POKA 查看文章
買現金卷100蚊八五折 (kfc visa)
超抵,買左200蚊
用埋入面個d卷
一個餐先廿蚊多少少
有效期有幾耐﹖THANKS

舊 11-25-09, 10:48 PM   #784
sena123
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
XBox Live Gamertagsena123
引用:
作者: luciferdark 查看文章
有效期有幾耐﹖THANKS
2011年6月30日

sena123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-09, 11:19 PM   #785
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785
今日食左個雞脾王餐,夠飽肚

不過隻xl脾整得幾差

雞皇飯d料好似越來越少....
Eternal Wind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-09, 11:06 PM   #786
POKA
Banned

引用:
作者: Eternal Wind 查看文章
今日食左個雞脾王餐,夠飽肚

不過隻xl脾整得幾差

雞皇飯d料好似越來越少....
係,前日食個飯冇雞肉架囉
舊 11-26-09, 11:22 PM   #787
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785
引用:
作者: POKA 查看文章
係,前日食個飯冇雞肉架囉
試過一次得一堆蘿蔔同薯仔,外賣無得換
Eternal Wind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-09, 11:27 PM   #788
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
雞脾王餐係唔係冇左
轉左新野食= = 唔記得左個名

舊 11-26-09, 11:33 PM   #789
POKA
Banned

引用:
作者: 小草 查看文章
雞脾王餐係唔係冇左
轉左新野食= = 唔記得左個名
琴日食都仲有~~
新個隻叫燒雞
舊 11-27-09, 04:29 PM   #790
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
燒雞辣唔辣架 ._.?

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-09, 06:19 PM   #791
Hunter

註冊日期: Jan 2002
今日試左狂惹燒雞餐
2件燒雞 + 大磨菇飯 + 葡撻, $29.8
抵食, 燒雞幾好食

唔知係咪我feel錯, 我食燒雞覺得有微辣

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-09, 06:54 PM   #792
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: Hunter 查看文章
今日試左狂惹燒雞餐
抵食, 燒雞幾好食

係有少少辣

因之前有$24.8 XL雞脾王餐
所以冇左抵食的感覺

舊 11-27-09, 10:15 PM   #793
sena123
Crazy Gamer

引用:
作者: Hunter 查看文章
今日試左狂惹燒雞餐
抵食, 燒雞幾好食

能不能轉其他飯?
還是雞脾餐較抵

sena123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-09, 01:01 AM   #794
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
今日係荃灣南豐個間見唔到有XL雞脾,已經玩完??

舊 11-28-09, 01:06 AM   #795
POKA
Banned

引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
今日係荃灣南豐個間見唔到有XL雞脾,已經玩完??
星期3係last days
舊 11-28-09, 09:25 PM   #796
sena123
Crazy Gamer

引用:
作者: sena123 查看文章
能不能轉其他飯?
還是雞脾餐較抵
試了,