Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 11-11-09, 10:30 PM   #751
haha3156
Ultimate Gamer
↓相良宗介(?)↓

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: IamO 查看文章
今日去到kfc 佢話電腦問題,冇咗雞脾王餐:
可能因為部電腦無顯示到那個餐而入唔到單
先話無呢個餐供應吧!?
始終都要入數~入機架嘛

舊 11-12-09, 01:03 PM   #752
IamO
God of Gamer
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
官方回覆了

謝謝閣下來函及向我們反映意見。本公司得悉閣下日前於分店遇到的不愉快經歷表示歉意。

經調查事件後, 發現餐廳因雞髀皇缺貨導致事件發生, 我們就員工未有將正確訊息帶予閣下再次表示歉意。就有關事件, 營運部已即時與餐廳管理組作出跟進及檢討餐廳之營運情況, 提示餐廳必須時刻注意產品的存貨量, 以配合餐廳的運作, 並必須將正確訊息帶予顧客, 確保事件不再發生。本公司對餐廳的營運均有嚴格準則, 各員工必須遵守及嚴緊執行。本公司日後定會加緊巡查該分店, 務求令每位顧客均得到優質服務。

舊 11-12-09, 01:16 PM   #753
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
官方回覆了

謝謝閣下來函及向我們反映意見。本公司得悉閣下日前於分店遇到的不愉快經歷表示歉意。

經調查事件後, 發現餐廳因雞髀皇缺貨導致事件發生, 我們就員工未有將正確訊息帶予閣下再次表示歉意。就有關事件, 營運部已即時與餐廳管理組作出跟進及檢討餐廳之營運情況, 提示餐廳必須時刻注意產品的存貨量, 以配合餐廳的運作, 並必須將正確訊息帶予顧客, 確保事件不再發生。本公司對餐廳的營運均有嚴格準則, 各員工必須遵守及嚴緊執行。本公司日後定會加緊巡查該分店, 務求令每位顧客均得到優質服務。
冇貨未話冇貨law, 好簡單ge事點解要作野
前面有人都試過冇貨問介唔介意用2件雞代替

下次你落去可能個員工已經消失了

舊 11-12-09, 01:43 PM   #754
IamO
無聊人一號

唔會卦

舊 11-12-09, 02:35 PM   #755
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
唔會卦
咁既時勢... 個MANAGER可能已經俾人炒左喇......

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-09, 12:02 AM   #756
matttsang
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2004
XBox Live GamertagMatt Tsang
引用:
唔會卦
KFC 之前咁多唔好既新聞, 佢地應該會想搞番好D....
今次俾你寫去投訴冇貨,其實對間鋪梨講都係一件大事...因佢地E d 店唔可能唔夠貨仲要E期出廣告....
所以個經理受罰唔出奇
matttsang 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-09, 12:59 AM   #757
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: irismong 查看文章
咁既時勢... 個MANAGER可能已經俾人炒左喇......
唔會炒囉唔該
頂多叫佢唔好亂講野
快餐店先最唔炒人,有EXP又肯係度捱既佢已經買少見少
頂多訓示下
垃圾雞個單野夠冇炒人啦!
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-13-09, 01:00 AM   #758
POKA
Banned

引用:
作者: matttsang 查看文章
KFC 之前咁多唔好既新聞, 佢地應該會想搞番好D....
今次俾你寫去投訴冇貨,其實對間鋪梨講都係一件大事...因佢地E d 店唔可能唔夠貨仲要E期出廣告....
所以個經理受罰唔出奇
係個經理諗縮數,抵死
上次冇大脾都係2件大雞當大脾
舊 11-13-09, 11:09 AM   #759
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
香港人唔好成日想睇人

相比之前垃圾雞
呢次根本好小事

舊 11-13-09, 07:26 PM   #760
POKA
Banned

我鐘意比2件大雞當大脾多過一隻過
舊 11-13-09, 07:46 PM   #761
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: POKA 查看文章
我鐘意比2件大雞當大脾多過一隻過
me2

我上次食果個雞脾唔夠2件大雞大

舊 11-16-09, 12:37 PM   #762
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
前日去左MK間KFC食..BURGERKING上個間..
食到我火都黎
D人做野又慢
清潔工人又得一個
又慢...
成間野好DIRTY...
而家KFC無請人咩?

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-09, 06:36 PM   #763
POKA
Banned

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
食到我火都黎
D人做野又慢
清潔工人又得一個
又慢...
而家KFC無請人咩?
人工低冇人做
舊 11-16-09, 11:07 PM   #764
yeah yeah

引用:
作者: POKA 查看文章
人工低冇人做
真係無得同M記比...
人地M記幾多人BACKUP..
清隊好快..D野又有SYSTEM

NTR.......
舊 11-18-09, 09:39 PM   #765
GR614
Senior Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
食到我火都黎
D人做野又慢
清潔工人又得一個
又慢...
而家KFC無請人咩?
呢間簡直係可怕,上次去全部檯都油lum lum咁

舊 11-19-09, 12:49 AM   #766
POKA
Banned

引用:
真係無得同M記比...
人工高左,有質素有要求都正常
收銀個班老麥都好差
不過m記清潔工做得好勤力
大家樂仲恐怖
舊 11-19-09, 01:46 AM   #767
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
聽日試下問佢個雞脾餐杯可樂可唔可以轉奶茶咖啡先

大杯得滯

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-19-09, 04:23 AM   #768
killua
天上天下正太唯我獨尊
廚二

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDKILLUAJP1986
XBox Live Gamertag窮到喊,就黎訓街
引用:
食到我火都黎
D人做野又慢
清潔工人又得一個
又慢...
而家KFC無請人咩?
果間野神到爆開
我試過係果到叫個tea set,佢同我講:個包要等20分鐘
即刻粗口

舊 11-19-09, 10:49 AM   #769
IamO
無聊人一號

跟進
收到雞記q旁
不過我會响cwb o個間先用

舊 11-19-09, 12:05 PM   #770
yeah yeah

睇黎mk個間都好出名..hahha
出名差..

NTR.......
舊 11-21-09, 06:39 PM   #771
Hunter

註冊日期: Jan 2002
引用:
真係無得同M記比...
遇著有人買多d 野仲慘

昨日去apm想試雞脾餐
有5個人係我前面
最前面果個人買5至6個人野食
個職員執左十分鐘
最後排左20幾分鐘先買到野食
睇住有個姐姐買雞脾餐, 食完走埋, 我仲係度排緊隊...

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-09, 09:48 PM   #772
ゆり

註冊日期: Nov 2004
尋日食隻脾王有血水

舊 11-21-09, 10:19 PM   #773
yeah yeah

引用:
作者: Hunter 查看文章
遇著有人買多d 野仲慘

昨日去apm想試雞脾餐
有5個人係我前面
最前面果個人買5至6個人野食
個職員執左十分鐘
最後排左20幾分鐘先買到野食
睇住有個姐姐買雞脾餐, 食完走埋, 我仲係度排緊隊...
係LAW
我都唔明...
KCF D野好難搵咩?
定係M記D野易搞D??

NTR.......
舊 11-22-09, 12:09 AM   #774
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
係LAW
我都唔明...
KCF D野好難搵咩?
定係M記D野易搞D??
應該話雞記有好多野都要收銀去做埋
例如D飯落汁
唔似得老麥
乜都是廚房做晒

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-09, 01:48 AM   #775
POKA
Banned

引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
尋日食隻脾王有血水
太多炸唔熟

主題工具