Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 11-07-09, 06:15 PM   #726
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: Hunter 查看文章
即係茄汁, 白汁有雞肉, 蘑菇汁就無肉?
蘑菇汁一向都冇肉

今日試左 冇晒xl脾

變左2件雞

舊 11-07-09, 08:02 PM   #727
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
大雞脾+白汁雞皇飯=超值$24.8

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-09, 08:08 PM   #728
ゆり

引用:
作者: 雪舟等楊 查看文章
大雞脾+白汁雞皇飯=超值$24.8
今日冇緣食到xl雞脾

舊 11-07-09, 08:10 PM   #729
雪舟等楊
●  ω  ●

XBox Live Gamertagmoe magician
引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
今日冇緣食到xl雞脾
呢期必食
只要佢KEEP住呢個價同SIZE

追加埋$5薯格連芝士醬=超絕飽肚之選

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
舊 11-07-09, 08:14 PM   #730
ゆり

引用:
呢期必食

我就免了 其實呢排喉嚨痛緊...

再者kfc唔就腳

舊 11-07-09, 08:17 PM   #731
雪舟等楊
●  ω  ●

我想講碟飯如果用碟上仲多過前頁的相
白汁雞皇d 食送都係

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
舊 11-07-09, 08:23 PM   #732
ゆり

引用:
我想講碟飯如果用碟上仲多過前頁的相
白汁雞皇d 食送都係
我今日都係碟上

不過係見佢係個外賣盒倒入隻碟到....

舊 11-07-09, 08:25 PM   #733
Gnosis
Advance Moderator
グノーシス

註冊日期: Dec 2002
隻髀又肥膩又冇味你地都頂得順a

舊 11-07-09, 08:27 PM   #734
ゆり

引用:
作者: Hallucino 查看文章
隻髀又肥膩又冇味你地都頂得順a
間間味道都唔同既姐

舊 11-07-09, 10:49 PM   #735
Hunter

註冊日期: Jan 2002
引用:
蘑菇汁一向都冇肉

今日試左 冇晒xl脾

變左2件雞
咁下次食我唯有選白汁啦

我今日本來都想食
但apm間kfc下午過哂lunch hour都依然勁多人
放棄

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-09, 12:10 AM   #736
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
蘑菇汁一向都冇肉

今日試左 冇晒xl脾

變左2件雞
根本就係2件雞合體
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-09, 12:11 AM   #737
POKA
Banned

引用:
今日冇緣食到xl雞脾
今日食個間,張張台都有一碟xl雞脾飯
舊 11-08-09, 01:25 AM   #738
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
引用:
作者: POKA 查看文章
今日食個間,張張台都有一碟xl雞脾飯
元朗個面仲過份...見到即時入貨...10幾箱雞脾... (一箱大約有2x隻)我睇到
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-09, 01:39 AM   #739
POKA
Banned

引用:
間間味道都唔同既姐
食左2次,好肯定佢係辣味
舊 11-08-09, 11:20 AM   #740
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
呢期必食

就咁個餐已經超絕飽肚

舊 11-08-09, 08:12 PM   #741
williamsiusuper
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
大雞脾<<好難食 好似用左d雪左好耐既雞脾炸出黎,一咬落去隻脾好散

舊 11-09-09, 10:48 PM   #742
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
可能真係間間唔同
我係金鍾同又一城隻脾都好正
夠熱又夠滑

舊 11-10-09, 01:24 AM   #743
ゆり

引用:
作者: 小草 查看文章
可能真係間間唔同
我係金鍾同又一城隻脾都好正
夠熱又夠滑
就好似我以前係元朗食過一次好好味既芝士雞

之後番到天水圍食 完全變左第2樣野咁

舊 11-10-09, 10:19 PM   #744
sunnypigdog
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
想問XL脾餐仲有無??
聽日想試下~~

舊 11-11-09, 02:22 PM   #745
IamO
無聊人一號

今日去到kfc 佢話電腦問題,冇咗雞脾王餐:

舊 11-11-09, 02:27 PM   #746
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
引用:
作者: IamO 查看文章
呢d咩理由來
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-09, 03:40 PM   #747
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
作者: IamO 查看文章
即係原本唔存在
電腦出問題至存在呢個餐?

舊 11-11-09, 03:54 PM   #748
IamO
無聊人一號

send 咗email 去kfc, 睇下佢個官腔點覆

舊 11-11-09, 08:24 PM   #749
sunnypigdog
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
咦??我中午十二點半左右,係油麻地(BugerKing樓上)個間叫都有wor~~~

舊 11-11-09, 09:33 PM   #750
ゆり

引用:
作者: メソウサ 查看文章
即係原本唔存在
電腦出問題至存在呢個餐?
電腦出問題先有呢個餐就唔會賣晒廣告啦

擺明佢去個間玩野

主題工具
顯示模式