Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 05-18-09, 08:36 PM   #551
williamsiusuper
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
引用:
作者: mikemike 查看文章
昨日食時支粟米點都唔覺有牛油
佢條粟米原本有牛油gala咩
就甘食冇味,
不過佢做咩唔用香港d超甜粟整,kfc比起街市10蚊3條果d淡好多

舊 05-18-09, 09:06 PM   #552
sena123
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
XBox Live Gamertagsena123
引用:
作者: mikemike 查看文章
其實支粟米有無得問佢拎牛油
通常也有給,有時漏了,再問也有

sena123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-09, 09:07 PM   #553
sena123
Crazy Gamer

引用:
作者: williamsiusuper 查看文章
19.8冇得+5蚊 2隻雞翼 要+7.7.....
21.8先有.............但係21.8個餐係咪冇左
21.8個餐應該沒有了,少叫兩隻雞翼吧

舊 05-19-09, 10:35 PM   #554
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: sena123 查看文章
21.8個餐應該沒有了,少叫兩隻雞翼吧
佢D雞翼真係唔多好食
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-09, 12:00 AM   #555
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785
引用:
作者: POKA 查看文章
佢D雞翼真係唔多好食
雞翼雖然唔算好食,但雞胸仲衰

粟米應該無牛油,食咁多次都完全食唔到牛油味
Eternal Wind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-09, 12:05 AM   #556
POKA
Banned

引用:
作者: Eternal Wind 查看文章
雞翼雖然唔算好食,但雞胸仲衰

粟米應該無牛油,食咁多次都完全食唔到牛油味
上脾啦~
粟米?跟餐有咪咬埋~
散買NO WAY啦~
牛油不嬲我都另落
舊 05-20-09, 12:24 AM   #557
Gnosis
Advance Moderator
グノーシス

註冊日期: Dec 2002
今日試過將芝士醬淋落去d雞度食

效果不錯, 係鹹左少少
Gnosis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-09, 12:31 AM   #558
Yakumo Fujii
Moderator
珍惜眼前人

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDYakumoFujii
晚餐食左兩個19.8
好滿足

呢個餐真係抵食

C75魚穫一覽
C76魚穫一覽
B-Mobile記錄
<font style="filter:Progid:dximagetransform.microsoft.pixelate(maxsquare=8)" contentEditable="false">意味不明</font>
<font style="filter:Progid:dximagetransform.microsoft.blur(pixelradius=9);" contenteditable="false">意味不明</font>
Yakumo Fujii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-09, 12:53 AM   #559
捲毛老爺
God of Gamer

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
引用:
作者: Yakumo Fujii 查看文章
晚餐食左兩個19.8
好滿足

呢個餐真係抵食
晚餐都有!? 以為得 lunch tim~ 聽日晚上立即進攻!
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-09, 01:06 AM   #560
POKA
Banned

引用:
晚餐食左兩個19.8
好滿足

呢個餐真係抵食
2飯2雞脾2粟米
舊 06-11-09, 12:47 PM   #561
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
晚餐食左兩個19.8
好滿足

呢個餐真係抵食
係唔係已經無左

今日(剛剛)打算去食
但已經無左果牌

但個包餐 幾底食(31.8)
好飽(雖然我加左個蛋撻

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-09, 12:53 PM   #562
-正-
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: pet3 查看文章
係唔係已經無左

今日(剛剛)打算去食
但已經無左果牌

好飽(雖然我加左個蛋撻
有冇問過counter有冇?

又一城o個間成日都唔擺個牌出唻, 但係都可以照叫的...
-正- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-09, 08:04 PM   #563
POKA
Banned

引用:
係唔係已經無左

今日(剛剛)打算去食
但已經無左果牌

好飽(雖然我加左個蛋撻
我琴日7點係kfc食,大大個牌仲企係門口
舊 06-19-09, 08:32 PM   #564
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
好耐無食過KFC葡撻,依家係咪大縮水?總覺得比以前細個左好多

舊 06-19-09, 09:23 PM   #565
sena123
Crazy Gamer

引用:
係唔係已經無左

今日(剛剛)打算去食
但已經無左果牌

好飽(雖然我加左個蛋撻
今日又食了19.8個餐,沒牌,不過照叫

舊 06-20-09, 12:04 AM   #566
Rez
Crazy Gamer
Banana

註冊日期: Sep 2002
有冇人食過呢間?
http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=20593
雞肉又嫩, 皮脆肉滑
仲有燒豬排骨食
質素絕對好過kfc
Rez 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-09, 12:28 AM   #567
POKA
Banned

引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
好耐無食過KFC葡撻,依家係咪大縮水?總覺得比以前細個左好多

係縮水3份1~
唔係幻覺~
真正既一口葡撻
引用:
作者: sena123 查看文章
今日又食了19.8個餐,沒牌,不過照叫
暫時仲有~KFC行動代號19.8

引用:
作者: Rez 查看文章
有冇人食過呢間?
http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=20593
雞肉又嫩, 皮脆肉滑
仲有燒豬排骨食
質素絕對好過kfc
係咪之前西九個間
舊 06-20-09, 01:35 PM   #568
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
引用:
有冇人食過呢間?
雞肉又嫩, 皮脆肉滑
仲有燒豬排骨食
質素絕對好過kfc
依間野平靚正

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-09, 04:51 PM   #569
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Nintendo Switch ID4565-6477-0890
引用:

暫時仲有~KFC行動代號19.8
19.8呢個餐包D咩?THX

舊 06-20-09, 11:36 PM   #570
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

引用:
有冇人食過呢間?
雞肉又嫩, 皮脆肉滑
仲有燒豬排骨食
質素絕對好過kfc
o岩o岩前日食過
唔錯, 幾抵食
我食o左2件雞 + 2塊Pizza + 少少小食 就覺得好飽
一人都係$5x

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-09, 12:54 AM   #571
Rez
Crazy Gamer
Banana

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: neo2046 查看文章
o岩o岩前日食過
唔錯, 幾抵食
我食o左2件雞 + 2塊Pizza + 少少小食 就覺得好飽
一人都係$5x
我大前日食過
Rez 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-21-09, 10:57 PM   #572
POKA
Banned

引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
19.8呢個餐包D咩?THX
大飯+一件雞+粟米+飲品
舊 06-22-09, 12:33 AM   #573
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
大飯+一件雞+粟米+飲品
好抵喎~THX

舊 06-22-09, 11:23 PM   #574
POKA
Banned

引用: