Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 04-29-17, 10:44 PM   #251
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 新月 查看文章
成日後面鬼打鬼,比人放哂頭
比隻墨魚女放箭咁走

舊 04-29-17, 10:51 PM   #252
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: ゆり 查看文章
比隻墨魚女放箭咁走
輸咗啦
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-17, 10:58 PM   #253
新月
Game Master

註冊日期: May 2005
PSN  IDSURYC_KO
有運姐
新月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-17, 11:02 PM   #254
赤武神
The One
多多指教!

註冊日期: Jan 2002
Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
輸個馬頭 XD

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186
赤武神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-17, 11:02 PM   #255
野良猫
肥倫

險勝
舊 04-29-17, 11:09 PM   #256
赤武神
The One
多多指教!

Nintendo Switch ID5684-2538-5787
引用:
作者: 野良猫 查看文章
險勝
比你食左wind阻

-------
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186
舊 04-29-17, 11:13 PM   #257
野良猫
肥倫

引用:
作者: 赤武神 查看文章
比你食左wind阻
哩下真係-6
咁啱我响你後面甩緊尾諗住刷火超前,咁啱食正
舊 04-29-17, 11:24 PM   #258
野良猫
肥倫

150CC真係好快,我架車咁咬地都頂唔順有啲彎會撞牆
舊 04-29-17, 11:40 PM   #259
野良猫
肥倫

好攰,明天繼續

時間上睇嚟要約好,唔係個個分散哂玩
舊 04-29-17, 11:41 PM   #260
新月
Game Master

始終唔熟場,好多都撞牆或落街~
同埋成日比個 花+3菇
花唔用完無菇用
舊 04-29-17, 11:44 PM   #261
赤武神
The One
多多指教!

引用:
同埋成日比個 花+3菇
花唔用完無菇用
你係CYRUS?

個花其實幾難控制佢 狂按L可以狂加速,不過最慘係唔夠快同失控

野良猫:
你d炸彈放到應一應

-------
舊 04-29-17, 11:44 PM   #262
野良猫
肥倫

引用:
同埋成日比個 花+3菇
花唔用完無菇用
混戰嘅話哩個組合先有用,咬完人然後三菇走佬
舊 04-29-17, 11:47 PM   #263
漆黑之牙
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2006
入唔到個大會既?
漆黑之牙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-17, 11:59 PM   #264
新月
Game Master

引用:
混戰嘅話哩個組合先有用,咬完人然後三菇走佬
未夠實力去同你地鬥快
暫時只有走精面

突圍望後面混戰先贏到
舊 04-30-17, 12:04 AM   #265
野良猫
肥倫

引用:
未夠實力去同你地鬥快
暫時只有走精面

突圍望後面混戰先贏到
人唔多所以技術要求先高
齊12人嘅話第一名唔會走得好遠
舊 04-30-17, 12:34 AM   #266
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
原來黃金Mario本身就係一個獎盃嚟~!

Mario Kart 8: Deluxe - How to Unlock Gold Mario

https://www.youtube.com/watch?v=RZL43g84vnA

舊 04-30-17, 01:27 AM   #267
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
落左5名以下就開始入修羅場,抽唔到星星火箭都唔洗旨意上到返去
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-17, 01:39 AM   #268
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
見到200CC 就頭痛= =

舊 04-30-17, 01:54 AM   #269
赤武神
The One
多多指教!

150CC都未玩好唔好上200CC住

-------
舊 04-30-17, 02:11 AM   #270
新月
Game Master

頭先打隨機出bug
無限三菇,用完又出
舊 04-30-17, 10:16 AM   #271
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
尋晚同師兄們玩左幾鋪
唔識賽道,未有啱用嘅車
打都冇得打
要單打爆晒啲cc修行下先
各師兄有冇砌車推薦或心得?
thx!

舊 04-30-17, 11:30 AM   #272
野良猫
肥倫

引用:
作者: 神名レオ 查看文章
尋晚同師兄們玩左幾鋪
唔識賽道,未有啱用嘅車
打都冇得打
要單打爆晒啲cc修行下先
各師兄有冇砌車推薦或心得?
thx!
哩個要自己去試,玩下TA去睇下咩組合適合自己

我尋晚玩係用電單車,但之前一直都係用車
街場見第一名都係用電單車好快所以自己又試下,結果係仲好用過之前自己用開嗰架
起碼有啲彎之前刷唔到紫火依家可以出到
舊 04-30-17, 12:48 PM   #273
新月
Game Master

引用:
哩個要自己去試,玩下TA去睇下咩組合適合自己

我尋晚玩係用電單車,但之前一直都係用車
街場見第一名都係用電單車好快所以自己又試下,結果係仲好用過之前自己用開嗰架
起碼有啲彎之前刷唔到紫火依家可以出到
我就實戰型,打gp試哂各方面能力

尋晚試過藍龜攬炒2nd,結果我起步快d
舊 04-30-17, 12:49 PM   #274
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
昨日買左switch玩,但發覺wifi接收好似好弱咁,成日斷,又唔見手機成日斷⋯⋯

Sent from my iPhone using Gaforum
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-17, 01:09 PM   #275
野良猫
肥倫

引用:
我就實戰型,打gp試哂各方面能力

尋晚試過藍龜攬炒2nd,結果我起步快d
所以網上好多快嘅人都係用重型角色配細轆
中招硬直細,細轆又可以補正番加速力不足

我就角色先行,一定用硬魷魚女

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[SELL] 3DS 美版 Mario kart、3D Mario land $100@ middledragon 買賣專區 3 04-04-16 03:59 PM
[3DS] Mario Kart 7 | 已售 | Here We Go ! W!LL 手提遊戲機討論版 856 09-24-12 09:36 PM
[PS2]Bomberman Kart DX圖片,4/15發售 neo2046 電視遊戲討論版 20 03-27-04 12:35 AM
[GBA]Super Mario Advance 4+逆轉裁判3+Mario Kart新作?? 神祕人1號 手提遊戲機討論版 8 05-13-03 03:39 AM
Mario Kart.................... neo2046 手提遊戲機討論版 15 01-03-03 09:49 AM

現在的時間是 04:05 AM

手機版 | APP版