Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-23-18, 05:57 PM   #12301
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
可能計dam?你扣得多殺得快跌野好好多?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-18, 06:03 PM   #12302
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
差唔多個幾兩個月冇跌過金箱
都係兩個鐘嘅中boss一定打一下...其他都冇咩特別做
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-18, 06:26 PM   #12303
ShinDou

中大佬打1下等其他人執雞﹖平時踩地雷有冇中過好野﹖我好似踩地雷都中過金箱
舊 03-23-18, 06:54 PM   #12304
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
如果入到d餓狗區,遲左一個字入地圖,d中boss就好似冇出現過咁
就算超距離都要打一下

地雷要金敵人先機會有好野
由手機版發出

此篇文章於 03-23-18 06:56 PM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-18, 07:04 PM   #12305
ShinDou

我係試過行行下執地下冇星都出左金箱,不過係SS CHIP @@
舊 03-24-18, 09:52 AM   #12306
ShinDou

原來精25C改左,太少疾燒機打唔到,縮退1下得十幾萬秒唔到,冇得引晒出黎1野秒 @@

此篇文章於 03-24-18 09:56 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 03-24-18, 04:29 PM   #12307
ShinDou

今次完全冇人射,連街客都冇,個個等NEW COMER,唔知做乜仲唔放出黎俾人抽
舊 03-24-18, 04:56 PM   #12308
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
其實好想抽pinpoint 突下 上次隻盾91
但明知下星期出乜 仲咁浪費唔係幾好既

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-18, 04:57 PM   #12309
ShinDou

F91射BASE2得啦有拳版,橫掂D飛都冇其他用途,係抽凸肥架啦
舊 03-24-18, 05:13 PM   #12310
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: ShinDou 查看文章
今次完全冇人射,連街客都冇,個個等NEW COMER,唔知做乜仲唔放出黎俾人抽
次次都係ev開左第2日先開池,急咩

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-18, 05:14 PM   #12311
ShinDou

冇留意第2日先開 XD
舊 03-24-18, 11:07 PM   #12312
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
送個50張pinpoint 10日後到期, 搏唔過下星期六日出好野, 都係畀咗焰龍號先
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-18, 03:04 PM   #12313
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
小新正式入土為安
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-18, 03:07 PM   #12314
ShinDou

點解我覺得3隻NEW COMER都好廢既﹖@@ 係UC快200,但另外果兩隻淨係靠UC果1100行動夠快咩﹖又唔打擋好多野打唔到喎,而且你出UC搞到3隻都必CRI,1隻拳GGGG都封死你 @@

而且唔算硬喎3隻都,夠新古打咩﹖
舊 03-25-18, 03:15 PM   #12315
Crazy Gamer

uc一炮冇特甲冇罩冇裝甲,小新4g全部變紙任砌
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-18, 03:16 PM   #12316
ShinDou

咦係喎拆特甲喎 @@ GGGG個特甲冇左,但俾GGGG同新古反擊應該都好傷喎,應該俾人扣到萬幾兩萬﹖

即係賣點都係UC全場拆特甲﹖不過冇12妹既話命中唔高可能好多回避野打唔中,不過加150%其實仲有好多勁既避機都打唔中架喎 @@ 要大力又要抽埋報喪 @@

今次成個POOL其實都只係針住新古黎打咁﹖

此篇文章於 03-25-18 03:23 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 03-25-18, 03:27 PM   #12317
Crazy Gamer

uc自turn全場回25%血,食埋黑膠
12妹減咗30%dmg,未buff嘅小新你殺比我睇
舊 03-25-18, 03:29 PM   #12318
ShinDou

但黑膠好少血,黑膠再加命回100%,即係250%,但新古都加左200%命中,即係俾佢反仲有50%中喎 @@ 郁咁快實成日俾新古反喎 @@

係喎白膠都食到喎,咁12妹同報喪都加左2千行動都夠快喎

有冇報告睇下係咪吊打新古 XD

淨係射左UC,睇定D先,仲有390石

其實之前中左隻白膠而家凸1 @@

咦原來12妹拆埋分身喎,咁好似都有用喎 @@

不過好似要有埋黑白膠先可以完全發揮到今次D NEW COMER @@ 黑膠而家又冇得抽要睇運幾時中得番 @@

此篇文章於 03-25-18 03:53 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 03-25-18, 03:54 PM   #12319
Crazy Gamer

其實真正絕配係喵水桶同盾筆頭
舊 03-25-18, 03:55 PM   #12320
ShinDou

貓水桶係﹖盾筆絕左版啦 @@

射埋12妹先

其實之前都中左隻盾報喪,好唔好射埋開技打住鬥雞先呢 @@

此篇文章於 03-25-18 03:58 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 03-25-18, 04:01 PM   #12321
Crazy Gamer

櫻3隻蘿莉,必殺拎珠減攻

此篇文章於 03-25-18 04:16 PM 被 LordofNightmare 編輯。
舊 03-25-18, 04:02 PM   #12322
ShinDou

果隻勁咩﹖之前冇留意佢揀左慈愛 @@

都係射埋報喪了 @@

STEP4個保底中左隻報喪,凸2了 XD

得番150石 @@ 又留下次NEW COMER先

此篇文章於 03-25-18 04:13 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 03-25-18, 05:04 PM   #12323
Crazy Gamer

最新實試原來又唔係喵水桶,太多狀況,好難講
舊 03-26-18, 06:35 AM   #12324
h0023874
Junior Member

註冊日期: Dec 2017
又走兩個FD
h0023874 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-18, 07:06 AM   #12325
ShinDou

果2個fd係因為本身有凸爆新古但冇石抽uc?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 12:39 AM

手機版 | APP版