Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-18-17, 12:16 AM   #39601
rfdingo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2005
劍聖斬瓜切菜咁
切到我心都慌

舊 10-18-17, 12:44 AM   #39602
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk

http://www.nicovideo.jp/watch/sm32110614
上傳的圖像
檔案類型: png 1508175204594.png (82.0 KB, 104 次查看)

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨

此篇文章於 10-18-17 01:10 AM 被 T.K. 編輯。
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-17, 07:06 AM   #39603
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
柳生應該係成章最難打 得佢逼到我著戰鬥服加用齊弓王白貞梅林去打:o)
邊洗,我照落嫁王C狐弓王去開荒一樣第一次就收佢皮

最難(煩?)肯定係隻望月千代女

一見到第二條血即刻每回合見你邊隻滿寶具就暈你邊隻......

至於酒吞本身就係同妖尼姑一樣性質既人格仲要係以人類為主食既生物,你屋企個隻無搞事只係因為你抽得太多牛鬼蛇神剋制佢

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-17, 09:19 AM   #39604
T.K.
很黃很暴力

我打酒光時
對面cd滿前1t,酒吞最後動作開全體魅了
前衛3隻88

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 10-18-17, 09:48 AM   #39605
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
我連劇情果隻武藏打小太郎果關都要打兩次
我全力打小太郎去到佢出寶具前1T, 俾佢隻分身連續爆撃爆死
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-17, 10:13 AM   #39606
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
究竟小次郎會係靈衣定真係出一隻劍版

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-17, 10:14 AM   #39607
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: 細路翔 查看文章
邊洗,我照落嫁王C狐弓王去開荒一樣第一次就收佢皮

最難(煩?)肯定係隻望月千代女

一見到第二條血即刻每回合見你邊隻滿寶具就暈你邊隻......

至於酒吞本身就係同妖尼姑一樣性質既人格仲要係以人類為主食既生物,你屋企個隻無搞事只係因為你抽得太多牛鬼蛇神剋制佢
千代女一入第二條血 就比我隻泳裝萌王秒左

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-17, 10:20 AM   #39608
Eking

註冊日期: Feb 2006
呢隻GAME首抽有5星吧?

舊 10-18-17, 10:22 AM   #39609
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: Eking 查看文章
首乜鬼抽
嗱嗱林幾十蚊去淘個有梅林既石號返嚟算啦
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-17, 10:33 AM   #39610
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: Eking 查看文章
一開始教學個十抽一定無五星, 必中一隻四星

之後教學完可以自由行動, 剛好夠石, 自己走去抽個1抽先係真首抽.
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-17, 10:49 AM   #39611
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: 大破人間 查看文章
一開始教學個十抽一定無五星, 必中一隻四星

之後教學完可以自由行動, 剛好夠石, 自己走去抽個1抽先係真首抽.
IC, THANKS

舊 10-18-17, 10:55 AM   #39612
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
有心玩=
貴:買6星帳號(有兩隻最好,冇既至少一隻)
平:等有靚pool買石頭號抽

兩個方法比你之後用課金追應該平十萬九千七倍

舊 10-18-17, 07:23 PM   #39613
細路翔
The One

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
千代女一入第二條血 就比我隻泳裝萌王秒左
我隻tenga咁岩個場無擺落隊

絆加乘的錯

下年翻兜時可以好彩中多隻的話隻tenga就寶5了
反而嫁王可以追到寶3都已經要偷笑

依幾日玩開隻高文,其實都幾勁

英國說大家抱團死

此篇文章於 10-18-17 07:27 PM 被 細路翔 編輯。
舊 10-18-17, 07:28 PM   #39614
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: Sar8 查看文章
有心玩=
貴:買6星帳號(有兩隻最好,冇既至少一隻)
平:等有靚pool買石頭號抽

兩個方法比你之後用課金追應該平十萬九千七倍
這種不怕上手是黑卡之後被ban嗎

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-17, 07:29 PM   #39615
空調

註冊日期: Jun 2004
酒奶 有冇平民隊分享? 好鬼難打

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 10-18-17, 07:30 PM   #39616
細路翔
The One

引用:
作者: pet3 查看文章
野火燒不盡,春風吹又生

好似我依d課金抽哈桑王開波既正傻仔

英國說大家抱團死
舊 10-18-17, 07:32 PM   #39617
細路翔
The One

引用:
作者: 空調 查看文章
酒奶 有冇平民隊分享? 好鬼難打

Sent from my iPhone using Gaforum
我係直接用黑聖杯奶光+tenga+梅林射3炮車爆佢地....

要平民隊的話...

白貞(可大腿)+學妹+子安徒生/BB?

英國說大家抱團死
舊 10-18-17, 07:35 PM   #39618
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: pet3 查看文章
石頭號就應該唔會,就咁起個ac放置冇咩問題
至於果d首抽號一般都係石頭號類積返來,課黑石先唔講抽唔抽到,賣唔賣到都未知

不過以前有隻石頭號係改個xml去呃個server
但咁耐都冇聽過災情應該冇理

舊 10-18-17, 07:48 PM   #39619
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: Sar8 查看文章
石頭號就應該唔會,就咁起個ac放置冇咩問題
至於果d首抽號一般都係石頭號類積返來,課黑石先唔講抽唔抽到,賣唔賣到都未知

不過以前有隻石頭號係改個xml去呃個server
但咁耐都冇聽過災情應該冇理
我看好像有種叫科技石頭

用不正規程式天天自動登入拿石頭

---------------------------
現在身上得番30石好無安全感
果然衝動是魔鬼
在餘下300石時就應該收手(那時已有寶5瑪爾大和寶1弓呆

最後匣300抽下去只是寶7瑪爾大和寶3蛋糕種田沒有弓呆

只能萬聖節入618 抽 咪空 和聖誕節無限池課167粒彩色蘋果
和最緋決戰再課不知道多少抽梅林

梅林武藏爺爺這連續安排真的好過份

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-17, 08:40 PM   #39620
細路翔
The One

為戰鬥力的話爺爺同武藏無必要抽

英國說大家抱團死
舊 10-18-17, 11:51 PM   #39621
T.K.
很黃很暴力

https://twitter.com/sokyo1226

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

此篇文章於 10-18-17 11:59 PM 被 T.K. 編輯。
舊 10-19-17, 12:04 AM   #39622
空調

註冊日期: Jun 2004
用左白丁盾妹BB都係死
劇情係咁推宮本但又比隻垃圾我用
點愛得落丫大佬
唉 等到有令咒再打

舊 10-19-17, 12:35 AM   #39623
Hextor

註冊日期: Feb 2008
寶一金閃閃+梅林用情人節神性禮裝秒到酒吞

之後後排放殺打賴光

如果賴光唔係RANDOM迴避應該死埋

全3星打動畫
http://embed.nicovideo.jp/watch/sm32108673
總之要搵方法秒酒吞
奶光慢慢用殺打就得
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-17, 08:25 AM   #39624
細路翔
The One

引用:
作者: 空調 查看文章
用左白丁盾妹BB都係死
劇情係咁推宮本但又比隻垃圾我用
點愛得落丫大佬
唉 等到有令咒再打

我都唔明點解今次唔跟返七章打提媽個段
npc武藏落場整返個永久buff咪得

你有無黑聖杯,有的話就裝落bb度

因為我自己好早期就抽左c狐無體驗過np轉唔起黎既藍卡隊(ry
照咁睇直接唔好用盾妹換海媽/子安徒生落去回np/加攻算...

當然最好就係三隻5星角屈死佢地,buff到極限時meltlilith都可以兩野就收一隻皮...

建議你落白貞係用黎擋佢兩個一發寶具而已,正常佢兩個血都唔係多10回合夠殺架啦

英國說大家抱團死

此篇文章於 10-19-17 08:33 AM 被 細路翔 編輯。
舊 10-19-17, 08:34 AM   #39625
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 細路翔 查看文章
為戰鬥力的話爺爺同武藏無必要抽
武藏我1月1號抽既, 因為用開沖田技30, 所以一直只係覺得武藏技能組扎實, 但唔算特別勁, 所以放置play了大半年, 到而家都只係絆5; 就算沖田已一早絆10退休, 我平時都係用劍蘭或JK甚至劍龍娘(全部只係444), 基本上夠打有突, 直到近排將武藏技30後先多左用武藏

一堆前言後入正題:
直到尼祿祭2017, 我先發現武藏個技能組係OP既, 基本上要乜有乜,
魔放, 無敵, 無敵貫通, 寶具加寶傷, 寶具消敵人buff, 技能消自己debuff, +100%打星率/NP
功能性拋離晒其他4/5星劍不在話下, 就算和其他職打手比都係數一數二 (功能性比較多的嫁王本來都唔差, 但可惜佢堆功能在高難度下比武藏差太多)

機體性能亦都係OP, 3紅卡不用多提, 佢張藍卡加埋技1應該係全game加NP第二多的一張卡(第一係盾娘),
另外, 如果我無記錯, 開完技1+3後, BBBEX好似可以出倒20幾30星, 無錯, 係BBB...無Q

結論:
我覺得打一般高難度關, 你隻嫁王一定夠用有突,
要去到需要無敵/無敵貫通/消buff/解debuff的超高難度關先會武藏明顯較強, 而呢種關卡一年可能都無幾次

此篇文章於 10-19-17 08:38 AM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 11:30 PM

手機版 | APP版