Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 12-15-05, 12:44 AM   #1376
柯士甸
Ultimate Gamer
愛姿病x奶茶毒~

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDfoxaustin
引用:
作者: KIM
賣哂咩呀?
遲d都有架啦~~~遲d都冇咪訂囉!!!
奶茶><"
長毛哥哥話過兩三日先再返貨...
返貨的會係HK版定TW版呀KIMKIM......>3<

舊 12-15-05, 12:49 AM   #1377
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: 柯士甸
奶茶><"
長毛哥哥話過兩三日先再返貨...
返貨的會係HK版定TW版呀KIMKIM......>3<
唔知~~~
HK掛~

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-05, 01:00 PM   #1378
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 機場美少年
可唔可以幫我跟進一下,
KEN HIRAI HK行版CD跟錯2區DVD碟的問題,THX!
因為張單無TEL.NO.又唔想出到MK先知有乜解決方法~!

http://www2.gaforum.org/showpost.php...1&postcount=45
換咗了~!thx!
不過仍然都係有同一個問題...
都係行版CD跟錯2區DVD碟.........
係咪成批行版平井堅都係咁?

舊 12-21-05, 11:48 PM   #1379
柯士甸
愛姿病x奶茶毒~

kimkim!!!
係咪返左"一整夜"hk版呀~~~???????
thxxxx

舊 12-22-05, 06:11 PM   #1380
kingtin1
God of Gamer

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDkingtin1
XBox Live Gamertagkingtin1
KIM大~Twins隻碟係咪真係聽日有呀??
係既話,我聽日會上黎入2隻~
希望會有限量版~~
kingtin1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-05, 10:38 PM   #1381
KIM
GAF足球隊金虎拾號

回以上2人~~~
人有我有!

明天星期5...一定好多人~~~

舊 12-26-05, 11:29 AM   #1382
kingtin1

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDkingtin1
XBox Live Gamertagkingtin1
KIM大,海報遲D拎無問題咖呵??
Twins張海報,我會28/12先上黎拎~
kingtin1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-05, 10:05 PM   #1383
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: kingtin1
KIM大,海報遲D拎無問題咖呵??
Twins張海報,我會28/12先上黎拎~
正常是ok的!!!

舊 12-29-05, 12:49 PM   #1384
KIM
GAF足球隊金虎拾號

本年度壓軸大碟~~~1:30PM到天音!!!

舊 12-31-05, 12:47 AM   #1385
咭咭王子(一V一)p

註冊日期: Dec 2001
KIM哥哥~~~
你今日接近10pm o係唔係舖呀? 我去o左天音館買"梁祝"VCD呀!
不過無哂poster!
poster幾錢張呀? 但短期內我都未必會再出MK

舊 12-31-05, 12:52 AM   #1386
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 咭咭王子(一V一)p
KIM哥哥~~~
你今日接近10pm o係唔係舖呀? 我去o左天音館買"梁祝"VCD呀!
不過無哂poster!
poster幾錢張呀? 但短期內我都未必會再出MK
本來都好少~~~未必再返poster~

我星期四先多數在場~~~!昨天都在~~~而且更因K先生出CD~~~

舊 01-05-06, 10:35 PM   #1387
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
KIM大~有冇玉置浩二ge poster呢?

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-06, 11:14 PM   #1388
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 雷帝.嘉芙
KIM大~有冇玉置浩二ge poster呢?
沒有~~~

舊 01-22-06, 12:28 AM   #1389
柯士甸
愛姿病x奶茶毒~

今晚在天音買了周周&燕姿
多謝送了我燕姿海報=3=
(我不知那位是否kimkim=3=)

舊 01-22-06, 12:30 AM   #1390
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
今晚在天音買了周X&燕姿
多謝送了我燕姿海報=3=
(我不知那位是否kimkim=3=)
我星期四多數先在場~~~
今日去了唱歌~~~

你買兩隻先有渣~~~

舊 01-22-06, 12:36 AM   #1391
柯士甸
愛姿病x奶茶毒~

引用:
我星期四多數先在場~~~
今日去了唱歌~~~

你買兩隻先有渣~~~
我係買夠三隻XDDD

舊 01-22-06, 12:40 AM   #1392
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
--
今日你交易時間係幾點呀?

舊 01-22-06, 12:41 AM   #1393
柯士甸
愛姿病x奶茶毒~

引用:
今日你交易時間係幾點呀?
六點半左右

舊 01-22-06, 12:43 AM   #1394
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
六點半左右
多唔多人呀?
等我睇番錄影機.....點你相先~~~!

舊 01-22-06, 12:45 AM   #1395
柯士甸
愛姿病x奶茶毒~

引用:
多唔多人呀?
等我睇番錄影機.....點你相先~~~!
我比錢買時唔算太多人
@0@

舊 01-22-06, 02:15 AM   #1396
柯士甸
愛姿病x奶茶毒~

KIMKIM~
您地仲有無燕姿隻LEAVE DVD賣??
THX

舊 01-23-06, 09:48 AM   #1397
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
KIMKIM~
您地仲有無燕姿隻LEAVE DVD賣??
THX
忘記了~~~~~應該沒有~~~
可以試下訂~~~~~

此篇文章於 01-23-06 09:52 AM 被 KIM 編輯。
舊 02-20-06, 05:41 PM   #1398
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
天音有冇呢隻台灣版?
唔要港版, 竟然係Silly thing代理..
但港版我都未見過...
http://global.yesasia.com/b5/PrdDept...id-1004106016/

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-06, 07:29 PM   #1399
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 小恐
天音有冇呢隻台灣版?
唔要港版, 竟然係Silly thing代理..
但港版我都未見過...
http://global.yesasia.com/b5/PrdDept...id-1004106016/
我地都ORDER了, 暫未回消息!
應該會有!

引用:
作者: ~蘇菲~
我想問 Hyde -season's call 會幾時到, how much ?
同埋有冇poster ?
今星期3-6到貨!!!

舊 02-20-06, 07:40 PM   #1400
~蘇菲~
Junior Member

註冊日期: Feb 2006
今星期3-6到貨!!![/QUOTE]

咁係咪好似會送poster ?><
如果有可以通知我ma?

此篇文章於 02-20-06 07:46 PM 被 ~蘇菲~ 編輯。
~蘇菲~ 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 06:09 PM

手機版 | APP版