Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 03-04-13, 09:44 PM   #51
sgouki
God of Gamer
gakky奸爸dee

註冊日期: Jul 2002
胡定欣呢個故事最好睇喎, 第一次瀨個天, 第二野先知衰, 第三次都係性格改變不了命運先夠爆麻, 而家GOOD END 返而幾夾硬.....

舊 03-04-13, 10:27 PM   #52
fancylala
痴線架!!!!

註冊日期: Sep 2002
仲以為胡定欣佢會LOOP極都BAD END
不過今次個故事幾好睇

舊 03-04-13, 11:19 PM   #53
NEAR
Ultimate Gamer
Majora's!?

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code3411 1648 1216
引用:
作者: sgouki 查看文章
胡定欣呢個故事最好睇喎, 第一次瀨個天, 第二野先知衰, 第三次都係性格改變不了命運先夠爆麻, 而家GOOD END 返而幾夾硬.....
秋生依個故事真係好睇,上兩個季節就

唔計有jj同定欣仲有搭lift撞到個女仔執野
先估唔會有rewind,而每次佢講既野都有道理好真。

不過同意最尾有d夾硬來

NEAR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-04-13, 11:52 PM   #54
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
家明個公公....
照頭笠青蛙....

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-13, 12:01 AM   #55
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
作者: pet3 查看文章
jj 次次都係做賤女人XD
怒火2咪唔係lor......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-13, 09:35 PM   #56
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
最後一個shot笑噴了www

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-13, 09:37 PM   #57
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

胡囧囧依個髮型咪幾好囉~順眼好多~之前成日剪埋d師奶髮型~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-06-13, 09:46 PM   #58
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
李司棋唔怕出街比人打?

舊 03-07-13, 12:15 AM   #59
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
李司棋唔怕出街比人打?
指戲内定戲外?

大乱闘X
舊 03-07-13, 09:49 PM   #60
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: W!LL 查看文章
指戲内定戲外?
當然係指戲内啦

舊 03-07-13, 10:05 PM   #61
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
指戲内定戲外?
戲外係打都打對仔女啦

舊 03-07-13, 10:08 PM   #62
Reishin
Ultimate Gamer
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
頭先馬明講故仔果段D假特效

當觀眾係傻嘅?

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-13, 10:12 PM   #63
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: Reishin 查看文章
頭先馬明講故仔果段D假特效

當觀眾係傻嘅?
假到咁我又覺得好好笑
好過佢扮晒高科技

舊 03-09-13, 10:23 AM   #64
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
平時小睇電視..但印像中胡囧囧比開我既印像都係麻麻...

今次做個斯文成熟女仔.感覺幾好.加番分..
做呢類角色咪幾好囉
唔係成日做囧囧類角色
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-09-13, 04:39 PM   #65
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
作者: 雷火武 查看文章
平時小睇電視..但印像中胡囧囧比開我既印像都係麻麻...

今次做個斯文成熟女仔.感覺幾好.加番分..
做呢類角色咪幾好囉
唔係成日做囧囧類角色
以前講過...佢唔拍D爆喊戲的話其實冇問題的......

下套......
睇下Niki俾添哥煲魚翅雲吞打鬼爛佢"無記福將"個金漆招牌之後今次翻唔翻到身......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-13, 09:34 AM   #66
拉迪-史加羅
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章

下套......
睇下Niki俾添哥煲魚翅雲吞打鬼爛佢"無記福將"個金漆招牌之後今次翻唔翻到身......

之前(上年)睇完呢套野 , 好安定的一套 ; 冇大爆位

舊 03-11-13, 10:56 AM   #67
N0T51B
Game Master
非中國藉

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDnotsib
Nintendo Switch ID6353-4652-6032
3DS Friend Code3179 6036 7175
引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章

下套......
呢套應該會ok
因為上年賣埠反應好好

"師奶在港不為少數,她們對社會問題選擇失明,政治見解偏頗狹隘,但永遠不想聽高深理論,再講下去會覺得是精英階級以學識欺人。反正師奶理論必然有缺失,無知的殺傷力更大" (2013)
N0T51B 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-13, 10:33 PM   #68
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

頭, 原來尼個係暴力情節

大乱闘X
舊 03-12-13, 02:13 AM   #69
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
頭, 原來尼個係暴力情節
令人諗起重口味...
套劇又係司棋姐+展鵬...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-13, 03:42 PM   #70
無賴男
復仇勇者

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertagsteve ng714
GPS 越睇越想追,好想知果2個無人性的不孝仔女有乜下場

ps:陳展鵬唱果首歌都幾好聽

舊 03-13-13, 09:58 PM   #71
犬夜叉
Game Master
徇眾要求改下先啦

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 無賴男 查看文章
GPS 越睇越想追,好想知果2個無人性的不孝仔女有乜下場

ps:陳展鵬唱果首歌都幾好聽
話哂佢以前都曾經係歌手

公式

超絕可愛+賣萌+天然呆+冒失娘+短髮=本田翼
紅字為重點

本王決定中日開戰之時會去做漢奸
犬夜叉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-13, 10:39 PM   #72
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

C淇姐第一句以為會rap落去
首歌full ver無獨白的, 但都幾好聽架

大乱闘X
舊 03-14-13, 09:57 AM   #73
無賴男
復仇勇者

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertagsteve ng714
引用:
作者: 犬夜叉 查看文章
話哂佢以前都曾經係歌手
依樣真係唔知..
睇下有無多d機會, 佢入黎tvb應該撈得起的

引用:
C淇姐第一句以為會rap落去
首歌full ver無獨白的, 但都幾好聽架
都算rap得幾好

舊 03-14-13, 01:57 PM   #74
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

YAHOO爆左個ENDING出黎

大乱闘X
舊 03-14-13, 03:18 PM   #75
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 無賴男 查看文章
依樣真係唔知..
睇下有無多d機會, 佢入黎tvb應該撈得起的
佢過檔TVB最紅果期係播"真相"果段時間...
不過同年撞正大熱劇"怒火街頭"(鄭嘉穎)蓋掩左佢鋒頭...
之後佢主演果幾套劇又水準一般/只做配角(播"真相"之前/後拍落)...
變左有d無以為繼...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363

此篇文章於 03-14-13 03:28 PM 被 Busconcamp 編輯。
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 04:52 AM

手機版 | APP版