Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-09-05, 12:08 AM   #1
yuhon
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2005
PS3到時會唔會香港ON 唔到LINE?

又唔搞?
又要買水貨? :

此篇文章於 04-09-05 03:40 AM 被 yuhon 編輯。
yuhon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-05, 12:30 AM   #2
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
水貨=多數得
行貨=睇SCEH造化

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-05, 12:33 AM   #3
何金水 - 阿水
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
都係買水貨好,
中過一次招就算,
PSP 都唔會買行 ...
何金水 - 阿水 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-05, 08:03 AM   #4
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
不嬲都買水貨~

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-05, 09:20 AM   #5
chrischun
God of Gamer
Juliuscrui

註冊日期: Jan 2005
Nintendo Switch IDJuliuscruiz
XBox Live GamertagJuliuscruiz
好難講,睇佢D對手造化

舊 04-09-05, 07:32 PM   #6
豆腐多
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: chrischun
好難講,睇佢D對手造化
e加 x-box都可以on~
又唔見行ps2可以on~
豆腐多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-05, 07:46 PM   #7
怪人怪人
最低級亂鬥者

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDkaijintik
sony咁賤真係好難講.......

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者
怪人怪人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-05, 08:33 PM   #8
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
要有ONLINE起碼係香港要有番一定數量的PS3先得,可能會有排等

一個唔好彩等返3,5,7年之係,又出PS4了,之後就有人再問呢個問題

舊 04-09-05, 08:38 PM   #9
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: ↗◤豆腐仔◢↙
e加 x-box都可以on~
又唔見行ps2可以on~
PS2同交叉盒既online方法同需要設備有好大分別bo

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-05, 08:57 PM   #10
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
唔理佢啦, 到時又唔知幾時先有行貨
買左水貨先算啦

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-05, 08:58 PM   #11
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
引用:
作者: 何金水 - 阿水
都係買水貨好,
中過一次招就算,
PSP 都唔會買行 ...
PSP買行會有咩問題???
我想等行...
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-05, 08:59 PM   #12
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
作者: 我係我
PSP買行會有咩問題???
我想等行...
咪就係唔知有咩問題囉
隨時上唔到網架

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-05, 09:03 PM   #13
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
引用:
作者: 強化人間ですの~★
咪就係唔知有咩問題囉
隨時上唔到網架
PSP有得上網架
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-05, 09:12 PM   #14
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
作者: 我係我
PSP有得上網架
對應乜野IEEE無線通信協定嘛好似
而家就咁用psp已經可以上網update frimware

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-05, 11:22 PM   #15
二階堂青丸
Game Master
世界和平

註冊日期: Dec 2002
不過ps3會唔會勁貴呀~

二階堂青丸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-05, 11:48 PM   #16
c.alan
Junior Member

註冊日期: Apr 2005
我都期待用ps3 online 玩winning,果陣的機能應該唔lag掛= ="
c.alan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-05, 11:53 PM   #17
次世代
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: c.alan
我都期待用ps3 online 玩winning,果陣的機能應該唔lag掛= ="
lag唔lag都要睇你用咩[寬頻]
次世代 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 10:28 AM

手機版 | APP版