Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25  ... 最後
電視遊戲討論版>DEAD or ALIVE 5 Last Round
ComeLOLoh 11:21 PM 02-19-15
Check左自己日版個PSN,有件DLC我係經日版PSN買的。
件衫PS4版變FREE。
其他舊人DOA5U既衫,DOA5LR之下係無list 出PS3版,只有PS4版。
想買番d PS3舊衫就要先去Search DOA5U黎買。
而PS4版所有舊衫唔可以直接一件件買的。想一件件買既話,要先去Search DOA5U,買左PS3版先。
咁件PS4版就乖乖地變FREE可以下載。

新人就唔同,Honoka件件衫不論PS3, PS4都可以分開黎買。
忍者 02:24 AM 02-20-15
打左一陣打完MARIE ROSE COMBO....
有冇D高手片可以學下野??
佢好多招都又面向又背向咁好易亂'

同埋冇玩過DOA5...
之前有打過下DOA2同4

D衫要去邊買???
DOA xA2raeL 04:33 PM 02-20-15
有冇人玩?
DOA xA2raeL 09:28 PM 02-20-15
有冇人玩?T_T
DOA xA2raeL 09:32 PM 02-20-15
fio先生買左ps4未
fiohk 10:03 PM 02-20-15
作者: DOA xA2raeL:
fio先生買左ps4未
我戒甩咗嘞
DOA xA2raeL 06:15 PM 02-21-15
作者: fiohk:
我戒甩咗嘞
唔係掛 你會唔玩?
不過我都少玩左 但唔係唔鐘意玩
所以d神經反應唔係好keep到
DOA xA2raeL 11:34 PM 02-20-15
春麗先生大概幾時會玩ps4版
ComeLOLoh 12:01 AM 02-21-15
春麗先生大概幾時會玩ps4版
好難講,點都三月之後。
三月有龍茹、FF零式限定版PS4。(重有One Piece限定版PS4)睇下到時值唔值得入先…
而家PS4版多唔多人?

似乎PS3-->PS4版都係有同一個Bug。
總之,一定要所有Catalog install左落PS3版先upload data。
咁PS4就會無事。
原來個個都miss左新出DOA5LR 個Catalog Vol. 2。
即係要根足呢個step先得:
http://www.gaforum.org/showpost.php?...&postcount=337

香港都未有Catalog Vol 2…

肯定大部份人急住玩PS4版既會中晒招。
ComeLOLoh 01:31 PM 02-21-15
http://www.gamecity.ne.jp/doa5/lastr...keoverdlc.html
パラダイスセクシーコスチューム 引継ぎ対応中 ※2/20更新
DOA xA2raeL 09:52 PM 02-21-15
金匙? lsk? 其他巴打?T_TT_TT_TT_TT_TT_TT_TT_T
kog 09:58 PM 02-21-15
金匙? lsk? 其他巴打?T_TT_TT_TT_TT_TT_TT_TT_T
有緣會見...

你搜尋不到對手咩? ?
DOA xA2raeL 11:10 PM 02-21-15
作者: kog:
有緣會見...

你搜尋不到對手咩? ?
打黎打去都果班台灣 又傾唔到2嘴 唔通講普通話咩 雖然我識
始終打番港人好玩d 好孤獨架自己玩
P.S . 打緊上面呢段字既時候 又比日本仔踢zzZ (已被主辦人趕出房間) Orz
fiohk 11:44 PM 02-21-15
P.S . 打緊上面呢段字既時候 又比日本仔踢zzZ (已被主辦人趕出房間) Orz
啲日本人好衰,唔夠打就踢人走,唔輸得。

我想問玩PS4多唔多外國人(美國,歐洲),因為我玩XBox時七成都係美國人,其他係歐洲人,我多數玩rank,因為可以行開做其他野,多人少人都無所謂,有人挑就玩一舖,如果PS4少外國人玩,我驚等好耐都無人挑戰。
DOA xA2raeL 11:58 PM 02-21-15

我想問玩PS4多唔多外國人(美國,歐洲),因為我玩XBox時七成都係美國人,其他係歐洲人,我多數玩rank,因為可以行開做其他野,多人少人都無所謂,有人挑就玩一舖,如果PS4少外國人玩,我驚等好耐都無人挑戰。
都多既 不過lag有咩好玩==
kog 12:31 AM 02-22-15

PS4玩家數量 = 360玩家數量 + 其他數量(台灣,韓國和強國玩家)
kog 12:21 AM 02-22-15
你玩贏梗踢你走,我玩輸就冇事...v
DOA xA2raeL 12:03 PM 02-22-15
你玩贏梗踢你走,我玩輸就冇事...v
玩都未玩呀T_T
一用sarah就把幾火 33h+k 成日變左掃地腳
Fox 04:22 PM 02-22-15
請問188和信和是否有日版 PS4 collectors edition賣?
bearkat 04:58 PM 02-22-15
Ps4 psn:BearApple
新手,一齊交流下丫
由手機版發出
DOA xA2raeL 05:23 PM 02-22-15
作者: bearkat:
Ps4 psn:BearApple
新手,一齊交流下丫
由手機版發出
已add (>﹏<)
DOA xA2raeL 11:59 PM 02-22-15
聽日開場 "HK ONLY" 學日本仔改房名
kog 12:26 AM 02-23-15
Kokoro真是lag機之后,
見一個贏了3x場既輸比一個用Kokoro亂打既新手...
kog 12:26 AM 02-23-15
聽日開場 "HK ONLY" 學日本仔改房名
大陸仔入晒來
DOA xA2raeL 12:30 AM 02-23-15
大陸仔入晒來
見一個踢一個
第一 ... 5 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 25  ... 最後

返回主題版面