Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-06-19, 02:24 PM   #4476
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
400/500yen出大型機,主角機出靚仔啲
300yen出量輕裝備嘅機/量產機我都照買
依家咁就真係...完咗佢算啦
同意,量產機出另一條line吸引好多,
貴小小出配件比較多嘅機體
不過K澤玩MSE玩得咁開心,應該都唔會解決問題
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-19, 07:02 AM   #4477
iu fu pig
塵埃...

估你唔到今次居然係曹操有強化mode先
由手機版發出
舊 09-12-19, 02:14 PM   #4478
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
吾係死架喇咩
仲出.....但又中喎吹脹

https://p-bandai.jp/item/item-1000139153/

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-12-19, 02:16 PM   #4479
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
無價錢上限咪出到好野
由手機版發出
J+1 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-19, 06:34 PM   #4480
J+1
望過黎呀!!!!!!

由手機版發出
舊 09-15-19, 11:08 PM   #4481
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
仲有一本

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-19-19, 11:58 AM   #4482
J+1
望過黎呀!!!!!!

由手機版發出
舊 09-20-19, 12:46 PM   #4483
dreaming1234
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2012
引用:
作者: J+1 查看文章

由手機版發出

第8張卡係另一半

https://www.nerdbrain.net/6304/?fbcl...oT1WJkRJgAMrq8
dreaming1234 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-20-19, 04:52 PM   #4484
J+1
望過黎呀!!!!!!

由手機版發出
舊 09-23-19, 11:00 PM   #4485
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
今日元朗反斗城
見到SD三國PACK埋一齊賣幾抵

劉關張 $99
曹操孫權$85
呂布董卓貂蟬 $150
仲有趙雲+馬超
電單車+唔知邊個
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-19, 12:57 PM   #4486
J+1
望過黎呀!!!!!!

為左d配件買多隻???

由手機版發出
舊 09-27-19, 03:58 PM   #4487
iu fu pig
塵埃...

我唔會買.....
另外:MSE新一彈見街,我淨係想要兩隻X gun
由手機版發出
舊 09-27-19, 04:52 PM   #4488
KubrickS
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
我唔會買.....
由手機版發出
我就只想要百式同支米加粒子炮
KubrickS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-19, 09:57 AM   #4489
J+1
望過黎呀!!!!!!

更新

由手機版發出
舊 10-03-19, 09:37 PM   #4490
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

g自我....

https://gashapon.jp/blog/?p=7031

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-03-19, 11:05 PM   #4491
martinnitram
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
原來 G-Self 有過咁攞你命3000 機設...

舊 10-03-19, 11:06 PM   #4492
地獄黑仔王

引用:
作者: J+1 查看文章
為左d配件買多隻???

由手機版發出
多咗光之翼同盾?
利申: 之前無買, 但見 4400 YEN 貴咗咁多買唔落...

舊 10-08-19, 10:41 AM   #4493
iu fu pig
塵埃...

今次劉關張都強化,反反城99蚊三盒原來係收到風,好在無中計
由手機版發出
舊 10-09-19, 01:28 PM   #4494
wai2408
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2008
引用:
作者: martinnitram 查看文章
多咗光之翼同盾?
利申: 之前無買, 但見 4400 YEN 貴咗咁多買唔落...
扣左隻V2 500 羊 姐係用3800 羊買D 激光PARTS 我寧願買隻流星好過
wai2408 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-19, 11:21 AM   #4495
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
f啲QC搞成咁仲出咩11呀
台座セット?我冇理解錯係一隻蛋入面得啲座?嘩好想爆粗!!!
仲衰過戰犯H嘅鐵球+台座set..........

仲有心機搞新關節...姐係無咁快死啦

相薄

此篇文章於 10-10-19 11:23 AM 被 大覺屋師真 編輯。
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-19, 03:10 PM   #4496
iu fu pig
塵埃...

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
f啲QC搞成咁仲出咩11呀
台座セット?我冇理解錯係一隻蛋入面得啲座?嘩好想爆粗!!!
仲衰過戰犯H嘅鐵球+台座set..........

仲有心機搞新關節...姐係無咁快死啦
突然覺得之前鬧K澤果位大大好有遠見
放棄咗無買一排,改關節之後睇下點再算
由手機版發出
舊 10-10-19, 10:22 PM   #4497
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

貼呢邊

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-13-19, 12:41 PM   #4498
Tano
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
我唔會買.....
由手機版發出
中咗隻X

想換老虎

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-19, 08:35 AM   #4499
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

美腿......

https://p-bandai.jp/item/item-1000140121

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-18-19, 09:43 AM   #4500
地獄黑仔王

https://www.bandai.co.jp/candy/gundam/converge/sharp18/

1. V2 單品, V2AB 放 Pb 定出 EX...
2. 竟然出 G-Unit...
3. 京保梵一盒竟然有齊武器...

標籤
BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「SD GUNDAM WORLD 三国創傑伝」2019年7月放送開始 supermanlady 日本動漫畫討論版 33 07-27-19 01:51 PM

現在的時間是 03:30 PM

手機版 | APP版