Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-01-17, 12:15 PM   #51
LR猫
God of Gamer
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
咁重點係咩 難道你覺得D回想好精彩嗎 (ry
重點: 12回嘅老馬大戰

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-17, 02:09 PM   #52
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
照現在劇情估計,最後應該係個個打到殘哂,俾老鼠幸運地執死雞完場。
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-17, 10:03 PM   #53
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
咁重點係咩 難道你覺得D回想好精彩嗎 (ry
睇過訪談
啲回想應該係動畫組發大左
唔好睇都係斷罪兄弟硬拖兩集

引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
照現在劇情估計,最後應該係個個打到殘哂,俾老鼠幸運地執死雞完場。
難講
依家所有破壞順序嘅都係兔造成

此篇文章於 12-01-17 10:06 PM 被 leungky1 編輯。
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-17, 12:58 AM   #54
鷹柳
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2005
睇完今集 隻兔對眼D色 同佢D喪B 一樣其實係咪一開波已經係喪B
鷹柳 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-17, 07:55 PM   #55
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
真係估你唔到係發情大貓一隻...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-17, 01:40 AM   #56
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
其實我唔明套野想表達咩
連點解要進行十二大戰都唔明w

回想係太長,但其實講完都唔會令角色立體左
雖然唔變回想,改做大戰前做幾集先,就一定棄左番

有樣野好,記得劇情的話,你就可以背到十二生肖既次序www

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨

此篇文章於 12-10-17 01:49 AM 被 T.K. 編輯。
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-17, 07:52 PM   #57
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

今集part 1真係wt..f.....都表達唔到o個種wt.......

不過睇埋part2.....反而老鼠個能力完全接受 因為呢個能力先會出現呢個老馬大戰結局.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-14-17, 01:06 AM   #58
leungky1

下集大把時間,尾段應該會接小說新作?

結果好似得兔無背景介紹.... 有啲古怪?
舊 12-14-17, 07:39 AM   #59
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

咁老鼠都冇...

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-14-17, 08:30 AM   #60
leungky1

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
咁老鼠都冇...
下集標題擺明繼續講老鼠
舊 12-14-17, 11:22 PM   #61
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
其實兔死後仲有冇思考能力?

舊 12-15-17, 08:06 AM   #62
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: Gallardo 查看文章
其實兔死後仲有冇思考能力?

我諗應該只會思考如何達成生前的自己下的命令.
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-17, 09:11 AM   #63
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
引用:
作者: 大破人間 查看文章
我諗應該只會思考如何達成生前的自己下的命令.
咁都解釋到冇改命令叫猴捏爆牛手腳再打鼠...

不過兔命都唔要都要贏, 下集唔知會唔會講目的

舊 12-15-17, 11:11 PM   #64
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
唔會唔講兔吧,好想知變態如何煉成的

舊 12-16-17, 12:56 AM   #65
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
引用:
作者: leungky1 查看文章
下集標題擺明繼續講老鼠
如果標題係西尾諗既話
魔法之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-17, 01:28 AM   #66
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
全部標題都跟返小說

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-17, 07:38 PM   #67
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

完............好想打爆個mon........尤其最後5分鐘..........

不過頭20分鐘可以比番11生肖出下必殺算係完左少少老馬feel......

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-20-17, 07:54 PM   #68
leungky1

故事教訓......世界線永遠有惡意地收束

唔跟生肖次序玩應該會特別啲
成日回憶後即死亦太王道
舊 12-21-17, 10:48 AM   #69
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
搞一大輪
老鼠選擇忘記痛苦獲得幸福
記憶係痛苦既根源 能夠唔記得係福氣
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-17, 05:32 PM   #70
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
結局……老鼠庶改成令我知道自己想做的事是甚麼不行的嗎……

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Front Wing「ISLAND」Stage12 (終)「Jump02 てをつないでアシタへ」 supermanlady 日本動漫畫討論版 17 09-30-18 09:15 AM
[動畫] スタッフ一新! 「Wake Up, Girls! 新章」#13 (終)「明るい方へ」 supermanlady 日本動漫畫討論版 239 04-16-18 10:49 PM
『DRAMAtical Murder』2014年夏、TVアニメ化決定! money 日本動漫畫討論版 1 05-11-14 02:52 AM
[動畫] 『BROTHERS CONFLICT』TVアニメ化決定 money 日本動漫畫討論版 2 09-21-13 01:09 PM
[漫畫] MAJORの作者-満田拓也新作 「BUYUDEN(武勇伝)」TVアニメ化決定 money 日本動漫畫討論版 8 06-18-12 11:52 PM

現在的時間是 12:42 PM

手機版 | APP版