Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-25-09, 03:59 AM   #426
Tyranid
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: :bface: 查看文章
女主角能力應該是用炮的能力才對吧
當中包括無中生有、無視重量、無視反動、無視彈數、超精確瞄準(雖然今集一個都打唔中)、(ry (逃
加上支炮射程遠+威力高

只要有個正太嚮側邊唔比人埋到身+先讀敵人位置,應該算係屈機能力之一

有無人記得件正太用咩做媒介去整測靈?(電線?
鏡定glass
Tyranid 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-09, 02:37 PM   #427
HM
God of Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
作者: 細路翔 查看文章
魔炮少女

黑叔已變成單純嘅變態廢材大叔
唔係喎
黑叔無左能力都仲咁好打
HM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-09, 11:01 PM   #428
jaycom
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2006
睇完依集,d 契約者到底點知自己要用咩代價?
完全無提過

變身個到
攞支炮出來,係魔法(炮)少女嗎?

舊 10-30-09, 02:07 AM   #429
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 10-30-09, 03:11 AM   #430
:bface:
Game Master

註冊日期: Jun 2003
XBox Live GamertagRedowata
引用:
作者: クロエ 查看文章
唔係喎
黑叔無左能力都仲咁好打
黑叔係得招電線飛劍可以比佢遠距離電到人外 (但都要把刀仔飛得中人先係)
用親能力都係要零距離接觸,結果都係靠體術

佢招電擊根本就唔係直接戰鬥向

Chain Chronicle(日版):174 393 601
BD版白毛、各種天魔
加左請在gaf down聲
:bface: 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-09, 08:51 AM   #431
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
謝MONEY大實況圖
July做咩學銀扮笑面...
我要正版銀啊...

舊 10-30-09, 09:06 AM   #432
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
黑之待業者

估唔到花澤依家先黎初...(1s

話說我覺得委託黑叔訓練佢嘅就係佢老豆

英國說大家抱團死

此篇文章於 10-30-09 10:35 AM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-09, 07:49 PM   #433
Gurren
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2008
黑叔要訓練Phantom...
Gurren 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-09, 09:37 PM   #434
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785
肚皮舞

黑變成Madao
Eternal Wind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-09, 11:12 PM   #435
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
女主角拎把槍出黎.....一柱擎天
黑叔由無口控 > 少女控
July學銀扮笑面....搞到我好想銀快d多返戲份 (就算回憶都好)

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-09, 12:02 AM   #436
東條希
Game Master
青春色の波紋疾走

註冊日期: May 2005
黑叔開始調教蘿莉,但暴力是不對的

葉月有百合傾向,仲想對未咲出手

蘇芳好萌,但我仍然想要銀

四十九年一睡夢,
一期栄華一盃酒。

TSUMUGI RHYME 薄桜鬼中毒中 今期1番好きな曲 希deきしめ
大好きって言うなら、大大好きって返すよ
忘れ物もうないよね? ずっと永遠に一緒だよ
東條希 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-09, 12:31 AM   #437
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
13歲現代哩講算遲...?(拖

唔同種族ge弟妹, 冇考慮下合理性先講?

想問下點解july會入左黑叔team?
仲有黑叔同貓又做乜離開左cia?
只係想借cia力量去搵紫苑?

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-31-09, 11:34 AM   #438
細路翔
The One

引用:
作者: 真!DC 查看文章
想問下點解july會入左黑叔team?
仲有黑叔同貓又做乜離開左cia?
只係想借cia力量去搵紫苑?
依幾個應該都係幫緊果個情報販做野

黑叔調教蘿莉無問題呀,保護一個人嘅最好方法就係令佢有自保嘅能力

英國說大家抱團死
舊 11-04-09, 04:31 PM   #439
Kuro貓
Junior Member

註冊日期: Nov 2009
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
女主角拎把槍出黎.....一柱擎天
黑叔由無口控 > 少女控
July學銀扮笑面....搞到我好想銀快d多返戲份 (就算回憶都好)
正太笑個到我笑左 XD

Btw, 貓而家變左隻鼠 ... 好唔慣 T_T
Kuro貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-09, 10:08 PM   #440
macgyver
Game Master
反loli恊會會長

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: Kuro貓 查看文章
正太笑個到我笑左 XD

Btw, 貓而家變左隻鼠 ... 好唔慣 T_T
重要俾番貓追番

舊 11-04-09, 10:09 PM   #441
簡..
Game Master

註冊日期: Jan 2008
蘇芳灰了很多 (迷: 我不要, 我還是喜歡一開始開朗的蘇芳)

黑叔說就是訓練, 但感覺像調教多點 (炸飛
但對少女來說的確重手了一點, 黑其實是好心和幫助蘇芳? 但感覺會一直被誤會?

(碎碎念)
簡.. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-09, 07:21 PM   #442
Kuro貓

引用:
作者: macgyver 查看文章
重要俾番貓追番
Gag位來的說 XD
舊 11-06-09, 02:04 AM   #443
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 11-06-09, 09:08 AM   #444
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
謝MONEY大實況圖

大食王食返野, 唔飲酒了﹖
好事好事

舊 11-06-09, 09:12 AM   #445
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
殺隻野都要大炮?!

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-09, 09:36 AM   #446
埃及使者
玻璃般的存在

引用:
作者: mikemike 查看文章
殺隻野都要大炮?!
咁先顯得佢有霸氣

GGF - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
舊 11-06-09, 09:56 AM   #447
細路翔
The One

人妖大叔好型

花澤嘅死魚眼今集已經消失左...

英國說大家抱團死

此篇文章於 11-06-09 10:24 AM 被 細路翔 編輯。
舊 11-07-09, 12:15 AM   #448
MS331
Game Master

註冊日期: Feb 2005
咁又一集真係唔夠喉
MS331 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-09, 12:34 AM   #449
Kuro貓

首 OP 真係好正 XD
舊 11-07-09, 01:10 AM   #450
埃及使者
玻璃般的存在

引用:
作者: Kuro貓 查看文章
首 OP 真係好正 XD
10月神曲之一

過左5集終於見到黑叔食野落肚啦
第1次出擊...總唔會一炮完場掛

GGF - 棄坑

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
《 2008 年 度 十 大 勁 歌 金 曲 頒 獎 典 禮 》 IamO Neo Music UNIVERSE 719 01-13-09 01:51 AM
[飲食新聞] 六 款 健 康 糉 三 款 高 脂 IamO 飲食版 0 06-06-08 09:31 AM
2007年度叱吒樂壇流行榜頒獎典禮討論區[結果出爐,2/1起Moov足本重溫] URA Neo Music UNIVERSE 653 01-06-08 10:52 AM
G.O.D.會唔會又惹官非? MO ~清談館~ 45 12-30-07 02:06 AM
[TVB] 天怒人怨 - 詹 瑞 文 遭 封 殺 轟 無 線 霸 道 IamO Neo Entertainment TREND 50 10-30-07 02:04 PM

現在的時間是 02:44 PM

手機版 | APP版