Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-11-18, 01:37 PM   #13426
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
扣得切咩﹖我5隻上燒喎得廿秒,不過我果D係歷史文物,要新機既燒先扣得多﹖
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-18, 02:37 PM   #13427
ShinDou

淨係靠FD特效刷CHIP應該刷黑星定白星好﹖邊版易D AUTO S﹖
舊 08-11-18, 08:43 PM   #13428
ShinDou

好似刷黑星好D

睇清楚原來P1唔係號咁玩補血同擋架喎,原來係朱雀咁玩避,不過得250%回,少過朱雀50%,攻加250%可能好堅喎 @@ 不過我冇乜死回BUFF應該用唔盡佢,睇下刷唔刷到先 @@ P1應該有用過P3

1場先得32CHIP @@ 15號就完,仲有4日,而家先1742 CHIP,凸爆要12500CHIP,當仲有1萬CHIP,即係平均每日要打到2千5CHIP,即係每日要刷8十幾場 @@ 好彩D跌多D箱同S到又快D,刷1日睇下夠唔夠快先 @@

此篇文章於 08-11-18 08:59 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-11-18, 08:47 PM   #13429
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
有特效都做唔到auto s..除非有2隻以上....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-18, 08:52 PM   #13430
ShinDou

我冇特呀,全AUTO,有時搭D凸爆白卡S到,不過唔係隻隻得,可能要電腦最尾肯俾白卡出必先夠快秒
舊 08-11-18, 10:04 PM   #13431
ShinDou

無啦啦又有高分人送分 XD 反贏佢加成17,佢打我淨係加6,我輸減2 XD 之前佢1899,打完佢得番1870,蝕死佢 XD

都係唔清鬥雞住等人打下再反擊先 XD
舊 08-12-18, 10:04 AM   #13432
ShinDou

第3日碎石=3+1+3+8+8+9+1+4+3+10=50

鬥滅飛機大佬金箱又係十萬改造,而家真係完全唔想鬥滅

訓醒俾人洗,不過竟然守得贏1820,佢減12我加12 @@ 磨左佢65TURN,佢落晒紫死BUFF OMG天元 魔神ZERO @@ 贏果陣我隻號仲未死 XD

原來夠死BUFF OMG天元打,好彩佢打我試下反先知真係打到 XD 又唔駛避了

此篇文章於 08-12-18 10:18 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-12-18, 11:05 AM   #13433
ShinDou

擊退S得個垃圾冇翼甲兒=.=

成百幾萬改造亂咁改爆D凸爆機先

原來都好多凸爆垃圾冇改,玩剩50萬改造唔改住了,驚玩晒之後唔夠用 @@

此篇文章於 08-12-18 11:18 AM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-12-18, 01:42 PM   #13434
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

鬥滅唔入餓狗場唔好玩的,,,,,,

呢次斬到22...稀有boss出左7隻,金箱最趺兩張金s飛,,,,

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-12-18, 01:53 PM   #13435
ShinDou

7金箱得2金飛即係5垃圾﹖

改到咁邊有咁多人同佢晒時間﹖未改之前好難出金箱但出親金箱起碼唔會唔係肥就改造啦,以前金箱邊會出肥同改造﹖

終於試到個陣差唔多1半機會AUTO S了

而家好似改左電腦AUTO出必既次序會睇你排位﹖

SPEC3係咪有BUG﹖平時要殺佢7次先死,頭先打果隻凸爆既應該冇殺到佢7次,因為佢用不屈基本上打親佢都擋住,我又最尾先打佢既

此篇文章於 08-12-18 02:13 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-12-18, 04:47 PM   #13436
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
以稀有boss數量同跌率我覺得ok..你要知道鬥滅係白送素材比你的.....

Spec3係唔係有bug?定係佢個殘血設定同之前唔同??

之前已經必殺斬左一輪唔死,要第二輪斬夠數先爆....

由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-18, 04:51 PM   #13437
ShinDou

我都想問 XD 成日殺足佢7次先死,但有時又唔駛7次,應該係有D BUG

不過如果唔係擋到7次既話應該成街唔見晒,1下容乜易﹖純白1野就唔見左,而家2%冇保底應該係特登SET到殺佢7次先死

我寧願好似以前咁少金箱起碼冇咁多垃圾

此篇文章於 08-12-18 04:54 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-12-18, 05:11 PM   #13438
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
佢個根性係10%血或以上發動,而一發動就回復10%血,咁你話要殺幾多次先死?
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-18, 05:39 PM   #13439
ShinDou

嘩原來純白用E MODE仲好過X MODE,又加行動同回又洗珠,打SPEC3 1野扣左佢4 5次不死 XD 不過E MODE可能秒唔到號,有辣有唔辣

暫時1809排136,仲有8珠未清,好似而家個個都超高分咁﹖而家第1果個已經2030,頭果幾個有D守陣我呢幾日成日殺到佢地唔知點解佢地可以咁高分

D精神有D好似改左COOL TIME﹖愛以前3TURN而家4TURN既﹖直感好似都改過﹖

P1凸3之後而家場場AUTO S,好正 XD

真係兩下E MODE就屈死SPEC 3 XD 佢死7次同死2次冇分別 XD 不過要記得打完轉技,唔係好易俾人爆,其實點解唔分開防衛同攻用咩精神同必﹖驚太屈機﹖

此篇文章於 08-12-18 07:13 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-12-18, 10:43 PM   #13440
ShinDou

掛住刷P1十點先開始鬥雞,冇爆水清完十珠算數,都係1817排167,十大要2038 @@ 點追,我個陣又守唔到,十大唔止要洗到人應該仲要嚇到人唔敢打先得啦

爭3百幾CHIP P1就凸爆了,不過爆左成30幾支水,得番幾支,應該最多都係打多千5凸1下P3啦
舊 08-13-18, 04:16 PM   #13441
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
佢個根性係10%血或以上發動,而一發動就回復10%血,咁你話要殺幾多次先死?
揾唔到佢有技回10%血..

殘血個技又同平時冇咩唔同?

由手機版發出

此篇文章於 08-14-18 10:19 AM 被 J+1 編輯。
舊 08-13-18, 05:02 PM   #13442
ShinDou

下面果個係3分1血以上時淨3%,上面果個係10%(或以上)血時淨10%

所以spec3可以死7次其他淨係1次

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 08-14-18, 01:29 PM   #13443
ShinDou

P3都凸2了,如果第1日開始刷足可能唔抽特效都凸得爆喎,蝕晒添

不過16號出夢幻模擬戰可能都半棄啦

舊 08-14-18, 03:33 PM   #13444
J+1
望過黎呀!!!!!!

水著機睇下就好,好似都冇幾多部係一線
由手機版發出
舊 08-14-18, 03:47 PM   #13445
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
連續3個蛋池都OMG機
一個月平均1-2部OMG機既說話係咪已經可以無視

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-18, 04:59 PM   #13446
ShinDou

出射evol大器?但得兩條女個樣既?

舊 08-14-18, 08:35 PM   #13447
王蛇
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
引用:
作者: GN00508771 查看文章
連續3個蛋池都OMG機
一個月平均1-2部OMG機既說話係咪已經可以無視

反正OMG本來就是運營騙課的,以前有限突抽到一隻就撤退
依家逼你兩隻.....最主要OMG機都係有廢機同以前大器混亂期沒分別

舊 08-14-18, 08:39 PM   #13448
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

而家係狗屎垃圾都大器化,omg先係真.大器....

另外6技都開始多起來,睇怕4星v part都係時候普及......

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-14-18, 08:53 PM   #13449
ShinDou

OMG已經少左垃圾架喇,新既垃圾大器我中多左,有D新垃圾仲要唔係大器,仲衰,我又係中黎中去都係呢D
舊 08-14-18, 11:01 PM   #13450
ShinDou

呢兩日成日唔記得抽擊退,去到今日好似只係抽左4次,仲抽緊右上果個未轉過 @@ 淨係出過3隻垃圾SSR

就黎又夠爬山,勁既話又爬下先

此篇文章於 08-14-18 11:03 PM 被 ShinDou 編輯。

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 07:54 AM

手機版 | APP版