Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 01-31-07, 08:53 PM   #1
嘖HEIHEI
Game Master
目標:08 TMAX

註冊日期: Apr 2004
3DS Friend Code3840 6388 1601
PSN  IDKamio-A KAMIO-H
應診日

話說某君今日要向某毒拎東西..某君今日又出左糧..所以便一起去睇醫生啦
某君和某毒首站先到某成..
某毒:裸體30D這隻藥要幾多?
店員A:這個...
某毒:嗯...
跟住某君和某毒先後去了先達和星際..得知個結果想唔到某成個價會係咁
返到某成.........
某君和某毒看了一陣藥膏...某人來左拿東西,跟住某嘿再突入....
某毒:裸體30D係唔係這個價...?
店員B:點會係呢個價呀...
某毒:頭先你話這個wor~
店員B:我冇講過wor~
議論了一下...店員B問了老細(?).........
店員B:是這個價.......
某毒:要~!
店員B: (拿了裸體30D出來).......
某毒:順便要埋50mm F1.8這隻藥膏
某毒: (拿了手..再向燈光看一看)嗯..其實冇咩問題..不過藥膏入面多左D野
(店員B拿了第二支來,某毒電話中)
某嘿: ()有毛既...唔通眼花?(俾店員B看了一看)
第三隻來了..............
某毒睇左一下..都係有毛 再給某嘿看..再給回店員B(好不耐煩?)...
第四隻了...
某毒檢查了一下..收貨
搞完一輪.....某嘿借來CARD....再試試貨品
某君:收貨了...請問收唔收eps?
店員B:收~
某毒:我借你醫療卡..等陣你俾返我
店員B:要唔要保護貼同FILTER?
某君:貼要,FILTER多少?
店員B:這個價.......
某君: (想了一想)不用了~
某毒付完錢..店員B貼完了貼後便快速收拾貨品

Chain Chronicle : 187,209,430
Diablo3 : KamioA#3363
嘖HEIHEI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-07, 09:02 PM   #2
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
今晚係旺角...
本來想搵米爺...
無諗過原來你在吸毒....
錯失了好東西....

舊 01-31-07, 09:14 PM   #3
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
哈!
好野, 恭喜恭喜~~
出d相黎睇下啦!
無論係戰利品抑或係用戰利品影既相

舊 01-31-07, 09:24 PM   #4
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
作者: Strider 查看文章
哈!
好野, 恭喜恭喜~~
出d相黎睇下啦!
無論係戰利品抑或係用戰利品影既相
用戰利 品影的相在我手..

為了原汁原味...不壓了
裸體30D

再看看某嘖的偉大目標

ps.你之前用過我張咭...記得reset 返number....

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-07, 09:27 PM   #5
嘖HEIHEI
Game Master

引用:
作者: 嘿哈兒 查看文章
用戰利 品影的相在我手..

為了原汁原味...不壓了
裸體30D

再看看某嘖的偉大目標

ps.你之前用過我張咭...記得reset 返number....
果個係你既偉大目標姐

舊 01-31-07, 09:45 PM   #6
z_plus
Ultimate Gamer
長崎涼美

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4768 7416 2420
PSN  IDzetaplusHKG
弓起弓起。

睇醫生的路還長得很啊。

↓小弟的個人photo album↓
http://www.fotop.net/zplus
z_plus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-07, 10:43 PM   #7
windart
Moderator
海產類

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code4210 4848 2445
PSN  IDwindart
XBox Live Gamertagwindart
恭喜晒,又一個30D既毒友/

裸體30D入左幾多$a

201102 台北Fancy Frontier17之旅(coming soon)
201012 コミケ79因果之旅・壱(coming soon)
201003 博麗神社例大祭7之旅
201002 台北Fancy Frontier15之旅
200908 コミケ76砲灰之旅
windart 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-07, 10:48 PM   #8
嘖HEIHEI
Game Master

引用:
作者: windart 查看文章
恭喜晒,又一個30D既毒友/

裸體30D入左幾多$a
&&))

此篇文章於 02-01-07 11:09 PM 被 嘖HEIHEI 編輯。
舊 01-31-07, 10:52 PM   #9
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

記者小米實況報導~~

唔...執好藥...

試吸~

幾好~~

沒問題, 收貨~~

風吹雞蛋殼~~

Rice

舊 01-31-07, 10:58 PM   #10
Strider
初段

XBox Live GamertagStriderAdrian
點解米王可以成日都去陪診

不過多得你先有得睇咁精彩既下海實況

舊 01-31-07, 11:00 PM   #11
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

膠賀今日打電話給我的時候老細正在我的後面...差一點出事... OTL

Rice

舊 01-31-07, 11:14 PM   #12
嘖HEIHEI
Game Master

其實使唔使買氣泵?
如果filter便宜少少我可能會要埋的

舊 01-31-07, 11:21 PM   #13
Strider
初段

引用:
作者: 嘖HEIHEI 查看文章
其實使唔使買氣泵?
買得部咁貴既機, 呢幾廿蚊仲慳黎做乜
實有用

e.g. 清潔keybroad, 幫遊戲貼保護貼, etc

舊 01-31-07, 11:23 PM   #14
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
作者: riceking 查看文章
膠賀今日打電話給我的時候老細正在我的後面...差一點出事... OTL

Rice
今日想叫你幫我睇下D玻璃價格

舊 01-31-07, 11:31 PM   #15
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
作者: 嘖HEIHEI 查看文章
其實使唔使買氣泵?
係必要的.....因為一定有塵.....一定要泵走...
陸續還有很多野要買.....

大三元鏡
小三元鏡
以上講笑的

閃光燈,機袋,密實箱,你的標準鏡,電池手柄(為了型 )
這些也是目必較為必要的

舊 01-31-07, 11:34 PM   #16
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
filter不是必要的......
看情況而定..............
例如5018...加都廢事....

我是死便宜精...
filter我會出尖咀先買...
叫我係現場跟隻hoya...
心裏會有條刺.......................
泵...人家用鴨記十數元貨色.......

膠賀電話通常都來得不多著時/\
雖然我活動範圍不太大問題....不過有時不太好看.../\

舊 01-31-07, 11:44 PM   #17
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
樓主用5018的話打真軍別用filter啦....唔用好過用

舊 02-01-07, 12:53 AM   #18
riceking
一人前のダメ人間

引用:
買得部咁貴既機, 呢幾廿蚊仲慳黎做乜
實有用
HOYA HMC 52mm..... !%) .....

Rice

舊 02-01-07, 12:55 AM   #19
Strider
初段

引用:
HOYA HMC 52mm..... !%) .....

Rice
我講氣泵咋米爺

舊 02-01-07, 12:57 AM   #20
riceking
一人前のダメ人間

引用:
我講氣泵咋米爺
咁買粒瑞士糖啦....都係60幾之嘛~

Rice

舊 02-01-07, 07:46 AM   #21
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

XBox Live Gamertagk0h4ku
引用:
咁買粒瑞士糖啦....都係60幾之嘛~

Rice
ssp 數碼帝國58
但係好似有人話見到仲平

仲有小心正牌係AF唔係AE

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-07, 03:53 PM   #22
riceking
一人前のダメ人間

我真係唔知點講好....

http://www.dcfever.com/news/readnews.php?newsID=1436

Rice

舊 02-01-07, 04:04 PM   #23
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

kit set姐....唔係body /\ 無事無事..乜事都無發生過...

舊 02-01-07, 04:39 PM   #24
時之旅
Senior Gamer
等待中~

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
樓主用5018的話打真軍別用filter啦....唔用好過用
讚成!
時之旅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-07, 05:51 PM   #25
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

XBox Live Gamertagk0h4ku
引用:
可能
店員a=2/1價