Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 02-11-06, 03:12 AM   #1
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
我們的醫療紀錄[官方浮誇敗家紀錄] (請看調整了的規矩!)

親切提示: 請大家用[醫生與我]標籤出新帖報告敗家事件, 並記得
1) 二選一. 選擇一: 貼圖. 選擇二: 精彩地描述前因後果過程. 當然, 兩項都做更好!
2) 明確表示你敗家了.
3) 你用什麼方法宣示都可以, 但一定要讓人看得懂你敗了什麼!

2012.04.04 [醫生與我] ≧強いられているんだ!≦ by Hayami
2012.03.15 [醫生與我] 唉...個數字大左... by riceking
2012.03.13 [醫生與我] 來自阿母斯特丹的日本德國混血兒... by B|WINS
2012.02.19 [醫生與我] 我只是一個路過的窮人 by 魔璃
2012.02.13 [醫生與我] EF 100mm f/2.8L Macro IS USM Plastic by ビスケット
2012.01.20 [醫生與我] 今年不能再買了 by seetold
2012.01.09 [醫生與我] 好咖啡架,不買嗎? by Rabbidas
2012.01.07 [醫生與我] 窮人耍太極.... by riceking

此篇文章於 04-04-12 09:55 PM 被 riceking 編輯。
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-06, 03:17 AM   #2
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

話說昨晚老餅家開年, 有個吃菜的毒王吩咐小的好好整理一下醫療紀錄... 我不睡覺也來開個頭嘛... (放心, 我講o既野全部都唔真心 )

逐版去掃真的好累人... 明天繼續... 漏了什麼請告訴我啊, OK?
舊 02-11-06, 10:24 AM   #3
DCIP
Crazy Gamer
軸心國德日同盟

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDDCIP
好一本"蔩帝內經"!!! 真係可以殺/活人無數!

亂貼相簿: http://fotop.net/benwoo
DCIP 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-06, 11:06 AM   #4
NetNetBoy
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2005
PSN  IDNetNetBoy
XBox Live GamertagNetNetBoy

舊 02-11-06, 11:18 AM   #5
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
我一直都有把這些主題納入bookmarks內
不過我對醫療紀錄的收納只包括"醫生與我問答形式"
我都想有個置頂很久,不過不好意思講,
所以唯有一直暗暗地把它們收藏起來
夢想成真了XDD

舊 02-11-06, 11:48 AM   #6
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

咁就要麻煩你幫手 check check 有冇漏啦~~
舊 02-11-06, 12:39 PM   #7
hpsimon
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDsiucat
漏左我呢個......[醫生與我] 年廿八銀包洗邋遢

回憶之所

玻璃開發計劃中止
hpsimon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-11-06, 12:52 PM   #8
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
醫生與我形式應該齊
不過要回家後再看看

我又要預留一個位置
今天我又看醫生啦...

舊 02-11-06, 12:56 PM   #9
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: KTN
醫生與我形式應該齊
不過要回家後再看看

我又要預留一個位置
今天我又看醫生啦...
等你返黎

舊 02-11-06, 12:47 PM   #10
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

Sorry~ Thank you~
舊 02-11-06, 12:50 PM   #11
Strider
初段

XBox Live GamertagStriderAdrian
原來我都尚算健康!
反觀K大就真係病入膏肓喇!

舊 02-11-06, 01:15 PM   #12
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=105766

Rice

舊 02-11-06, 01:25 PM   #13
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

Sorry and thank you!!
舊 02-11-06, 10:48 PM   #14
萬能俠
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2002
KTN 期待你的醫療紀錄!
& 勞煩哂K 大整理呢堆毒死/養人無數的紀錄!

AF-S 70-300VR 4.5/5.6 + Ais 35mm 2.8
萬能俠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-06, 09:02 PM   #15
大雄
卡啦騷

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagkalaso
每次睇親醫生都要寫??
我未試過寫
不過呢2個月睇醫生既次數就非常多

::卡啦騷 Album::

講多無謂,一步到位
大雄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-06, 11:06 PM   #16
ZERO NEKO

Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
吊了...怎可能病歷上我是最早的.... 之前的被院方銷毀了嗎?

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-06, 11:48 PM   #17
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

太舊啦, 有o的睇番個 post 張相已經睇唔到, 買左乜都唔知...

加番個"前略"先...
舊 05-26-06, 10:17 PM   #18
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
請問依家係米冇得就咁上傳照片呀?

我好健康冇乜病 但係我想令你地病..............等你地睇e生...........

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-06, 10:34 PM   #19
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

引用:
作者: 藍莓咖啡
請問依家係米冇得就咁上傳照片呀?

我好健康冇乜病 但係我想令你地病..............等你地睇e生...........
............................

立志做瘟神嗎

呢排我沒有什麼病, 只有一肚子火

Rice

舊 05-26-06, 10:36 PM   #20
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: riceking
............................

立志做瘟神嗎

Rice
係要做心魔!!! 等你地成日都手痕想痴住部機...
火大? 影相能e百病呀......

不過你仲未答我問題...係米要用相簿link冇得再上傳? 抑或只係我搵唔到個掣?
我記得以前有得上傳

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-26-06, 10:41 PM   #21
riceking
一人前のダメ人間

引用:
作者: 藍莓咖啡
係要做心魔!!! 等你地成日都手痕想痴住部機...
火大? 影相能e百病呀......

不過你仲未答我問題...係米要用相簿link冇得再上傳? 抑或只係我搵唔到個掣?
我記得以前有得上傳
唉, 詳情可以看我的Blog ...

上傳好像是Mod的特權耶 ~ 我等平民只可用阿魚大神賜的相簿

Rice

舊 05-27-06, 12:46 AM   #22
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: riceking

Rice
你唔講我都覺~
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-08, 12:53 AM   #23
Strider
初段

K大, 2007.12.16 [醫生與我] 舉報 ! by antony chan
o個條link 有少少錯, 去左M眼個50MM VS 50MM 個POST度...

煩請改正

舊 01-11-08, 01:43 PM   #24
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

修正了~ 3Q 斯文~
舊 01-14-08, 08:25 PM   #25
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者