Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-06-17, 09:41 PM   #226
Thaws
God of Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
魔法少女竟然係最好打o個個?

舊 06-06-17, 09:47 PM   #227
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
一拳超人果種能力值到頂,但戰鬥技巧似外行的型式?

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-17, 11:01 AM   #228
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: Thaws 查看文章
魔法少女竟然係最好打o個個?
一路D人都講佢開大就贏硬架啦

==========

睇預告佢地開緊片wwww
但個標題有D不安

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-17, 12:02 PM   #229
gingq7

註冊日期: May 2008
最好打果個死先,
只能怪佢將點數加晒落攻撃力(武5),但防得1
有晒準備(已變身)都被軍服一撃得手, 第一集的紅毛起碼叫避開晒

駕駛員+機械人無數據

紅毛平均最弱, 武力智力都唔掂 就算俾番隻機械人佢都唔會加智力

此篇文章於 06-07-17 12:04 PM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-17, 12:11 PM   #230
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
武5(魔法)...對物理減半傷害?
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-17, 07:23 PM   #231
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
還以為死亡會留屍
竟然回歸數碼化

JK靠大話不斷修改自己能力可以咁高機動
再同佢講野就變不死人了
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-17, 11:06 PM   #232
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
http://recreators.tv/music/
第2クール OP
「SawanoHiroyuki[nZk]:Tielle & Gemie」
”sh0ut”(SACRA MUSIC)

第2クール ED
「三月のパンタシア」
“ルビコン”(Ki/oon Music)
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-17, 02:05 PM   #233
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-17, 12:49 PM   #234
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
http://yusaani.com/l-ra/t-ri/recreat.../06/10/414717/

產品發佈會..................

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-17, 12:53 PM   #235
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: mikemike 查看文章
黑心商人

就不知第一季完後會否增加產品

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-17, 11:03 PM   #236
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
之前這麼省戰鬥當真是在今集給大家一次看過夠!今集真是很熱血!!

軍服姬的能力果然是超BUG(不過似乎還是有限制?)

不過有作者修改和讀者們的支持和認同,我們主角方也能POWER UP啦!!

我說鈴村你居然給老婆搶了PERSONA,真是……

男主總算開始像樣一些啦

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-17, 02:46 AM   #237
hitachi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
睇唔明新形態點解會解除同埋用呢種形式解除,設定被大眾確認左就唔會返轉頭
hitachi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-17, 08:05 AM   #238
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
我今話剩係睇到鈴村夫婦耍花槍

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-17, 10:30 AM   #239
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
JK個能力越來越惡,無口角色先係佢天敵?

舊 06-11-17, 12:32 PM   #240
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-17, 01:21 PM   #241
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: hitachi 查看文章
睇唔明新形態點解會解除同埋用呢種形式解除,設定被大眾確認左就唔會返轉頭
可能網上面已經開始吐槽新設定,變成認受性減少??

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-17, 02:33 PM   #242
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
原作者終於做到野
或者係設定形容唔夠巨體,讀者見到果瞬間想像到好短時間就無法再想像落去(?

好彩女騎士真係有少量INT, 只係死牛一邊頸既騎士道(果然係婊爆fate/zero隻saber

終於有首BGM 開始入腦

此篇文章於 06-11-17 02:38 PM 被 HakiK 編輯。
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-17, 04:56 PM   #243
gingq7

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
可能網上面已經開始吐槽新設定,變成認受性減少??
比着我係觀眾都未必接受倒
小說已經有幾期後才無啦啦話比我知一個機械人駕駛員識出火魔法兼自帶HP回復(大)
舊 06-11-17, 05:35 PM   #244
sund
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2013
引用:
作者: gingq7 查看文章
比着我係觀眾都未必接受倒
小說已經有幾期後才無啦啦話比我知一個機械人駕駛員識出火魔法兼自帶HP回復(大)
佢果套唔係純機人片,果套係魔法騎士雷亞斯
sund 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-17, 06:16 PM   #245
qhxu
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2008
你話機人番藍毛識火魔法就接受唔到姐
紅毛原作本來就魔法世界邊算難接受,反正佢都曉飛
qhxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-17, 10:40 PM   #246
gingq7

一開始佢就識火魔法當然無問題, 設定到魔法少女開機械人都仲得,
但而家係講緊小說去到5期以上先無啦啦識放魔法, 仲要係可以用火魔法補血咁九唔搭八,
即係如果下集男主角用拳頭擊倒軍服姬,之後再話原來佢係隱世高手,你地又可接受?

此篇文章於 06-11-17 10:42 PM 被 gingq7 編輯。
舊 06-11-17, 10:42 PM   #247
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
被巨棒進入身體還流出血了(無誤

返轉頭應該係因為暫時得TW圖片,而小說未出,所以形象未夠立體,固定唔到

舊 06-11-17, 11:17 PM   #248
hitachi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
一開始佢就識火魔法當然無問題, 設定到魔法少女開機械人都仲得,
但而家係講緊小說去到5期以上先無啦啦識放魔法, 仲要係可以用火魔法補血咁九唔搭八,
即係如果下集男主角用拳頭擊倒軍服姬,之後再話原來佢係隱世高手,你地又可接受?
這不是很常見嗎?
hitachi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-17, 11:24 PM   #249
仁飛
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagAlexnt1hk
Red face

引用:
郭靖一開始只係一個蒙古摔挍小鬼,一啲武功都唔識
去到中段突然話佢識降龍十八掌,仲曉九陰真經,你地又可以接受?
仁飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-17, 11:25 PM   #250
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
引用:
引用:
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[XB1] INSIDE ( creators of LIMBO. June29) 信長 電視遊戲討論版 14 01-31-23 11:09 PM
收 Creators Labo #025 Evangelion Ayanami Rei Ver.2 genies123 買賣專區 0 12-27-15 03:31 AM
[動畫] 広江礼威「BLACK LAGOON」連載再開 money 日本動漫畫討論版 35 02-25-14 05:53 PM
[業界] 稲船敬二氏,中 裕司氏などがモバゲーで競演する「Super Creators」企画発表 neo2046 電視遊戲討論版 0 07-26-11 01:28 AM
[TVB] 叻歌正傳- 22:00-22:30 OCT 11 initial Neo Entertainment TREND 6 10-09-08 02:42 PM

現在的時間是 02:36 AM

手機版 | APP版