Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-24-16, 08:16 PM   #20676
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
有沒有人有part 2小怪掉落物圖? (例如污染地帶會出書頁,神燈)
我看過一張但太細張,字都睇唔清
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-16, 08:19 PM   #20677
蒼穹的天空
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢!!!!!!
多謝大家集氣,剛用saber送個張符抽中左弓吾

(咁我星期五重出唔出去好)
恭喜師兄
--------------
活動刷心臟打左四五十場地下工場
都係得10件心臟, 唔算好跌

舊 08-24-16, 08:19 PM   #20678
廢‧人一個
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2016
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
咁歐
恭喜晒
莫非集氣真係有用

好多個月未試過呼符中四星或以上英靈……

蛋撻你最後剩女寶幾?
我抽到第10pack先出剩女
兩part加埋15pack先齊set
廢‧人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-16, 08:21 PM   #20679
gingq7

引用:
噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢!!!!!!
多謝大家集氣,剛用saber送個張符抽中左弓吾

(咁我星期五重出唔出去好)
歐洲人大量發生中
舊 08-24-16, 08:21 PM   #20680
蒼穹的天空
Insane Gamer

引用:
作者: gingq7 查看文章
有沒有人有part 2小怪掉落物圖? (例如污染地帶會出書頁,神燈)
我看過一張但太細張,字都睇唔清
大概咁?

此篇文章於 08-24-16 08:26 PM 被 蒼穹的天空 編輯。
蒼穹的天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-16, 08:23 PM   #20681
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 廢‧人一個 查看文章
蛋撻你最後剩女寶幾?
我抽到第10pack先出剩女
兩part加埋15pack先齊set
你指瑪爾大?
最後寶2就收左手了……

舊 08-24-16, 08:24 PM   #20682
stcdavidhk

再次THX各位
我諗星期5會照課,貪心博佢出多張可以寶2

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-16, 08:25 PM   #20683
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
再次THX各位
我諗星期5會照課,貪心博佢出多張可以寶2
還是把資源留下來吧

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-16, 08:26 PM   #20684
gingq7

引用:
作者: 蒼穹的天空 查看文章
大概咁?

舊 08-24-16, 08:30 PM   #20685
stcdavidhk

引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
還是把資源留下來吧
但感覺recharge的話寶1同2好似差好遠

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
舊 08-24-16, 08:35 PM   #20686
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
To 鈴蘭師兄

【プレイ動画「カルナ」篇公開中】槍だけではなく雷や炎も自在に操るカルナのアクションをお楽しみください。「真の英雄は眼で殺す」のセリフでお馴染みのあの宝具もご覧いただけます!⇒https://t.co/3ImMpuhBYY #FateEX
一早睇左了
仲要有真.雷槍

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-16, 08:35 PM   #20687
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
隻鐵拳聖女用NPC果隻都已經覺得個火力唔太對路
Event完左有時間打肥衝佢上90先

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-16, 08:37 PM   #20688
廢‧人一個

引用:
你指瑪爾大?
最後寶2就收左手了……
我剩女得寶1
舊 08-24-16, 08:37 PM   #20689
stcdavidhk

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
隻鐵拳聖女用NPC果隻都已經覺得個火力唔太對路
Event完左有時間打肥衝佢上90先
會唔會只係近海邊?

舊 08-24-16, 08:40 PM   #20690
廢‧人一個

引用:
會唔會只係近海邊?
話時話,除左第三章之外仲有乜野場景會有水?
舊 08-24-16, 08:49 PM   #20691
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: 廢‧人一個 查看文章
話時話,除左第三章之外仲有乜野場景會有水?
當城內不見天日會有太陽效果時
我已放棄思考這問題

舊 08-24-16, 08:50 PM   #20692
gingq7

水邊唔駛理啦,+20%其實都無乜用
主力都係打有神性/狂職 (2樣都有就最好), 暫時得佢和師匠有單體神性特攻
另外,禮裝用黑聖杯應該唔錯(可惜我無)
舊 08-24-16, 08:51 PM   #20693
鐵之侍

引用:
但感覺recharge的話寶1同2好似差好遠
寶具2 當然強很多,不過弓吾王配合得好能很快就能連發寶具,所以只有寶具1也不會弱

當然只是個人意見,你真是想抽我不會阻止你啦

引用:
作者: gingq7 查看文章
水邊唔駛理啦,+20%其實都無乜用
主力都係打有神性/狂職 (2樣都有就最好), 暫時得佢和師匠有單體神性特攻
另外,禮裝用黑聖杯應該唔錯(可惜我無)
不過一定要滿LV(HP夠高)和最好技能2也滿級才好用黑聖杯

KOMICA有人對她的感想:

這幾天用下來的感想...
泛用性極高的角色,被克制的場合少,輸出坦度安定
想快開寶具就找孔明再加一隻隨意三藍卡角
想打爆發找B職組九紅卡隊(反正最後還有馬爾塔收殘局)
想組綠卡比較麻煩,馬爾自串四卡 BAQ+EX 大概能給12~15星.會綁定要塞2030限制較大

禮裝自由度也高 2030,五星士郎,寶石翁,鋼的意志,黃金樹,白聖杯,嘲諷系禮裝甚至二技練滿壓到cd5要裝黑聖杯都不成問題(還找500血量),二技點還可以考慮裝回復UP系禮裝

雖說被狂職打會痛..但本來狂職打全職就都很痛再加上自身三B卡遇到狂職直接多點幾張B卡秒掉就好了

真的不能發揮的場合應該就是遇到復仇職,但復仇職太過稀少要對到的場合真的很有限
這幾天無聊還自組兩隻1等狂職讓馬爾他自己SOLO高級火種關.死到剩馬爾塔串三紅卡可以直接秒掉一火種到通關馬爾塔大概還能剩下1/2~2/3的血量

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345

此篇文章於 08-24-16 08:53 PM 被 鐵之侍 編輯。
舊 08-24-16, 08:55 PM   #20694
gingq7

其實果編野的上一個post係我出既
舊 08-24-16, 08:58 PM   #20695
gingq7

修女技能滿級超輕鬆,應該也是一個優點

----

弓吾王寶2另一用途係技2可以不停用, 唔駛就住就住
跟住又可以裝黑聖杯
舊 08-24-16, 08:58 PM   #20696
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
唔好咁啦
我會想追寶5

舊 08-24-16, 09:00 PM   #20697
stcdavidhk

引用:
唔好咁啦
我會想追寶5

互集氣

舊 08-24-16, 09:02 PM   #20698
gingq7

引用:
唔好咁啦
我會想追寶5
寶3同寶5其實只係差少少 (900%和1000%)
舊 08-24-16, 09:20 PM   #20699
鐵之侍

我今期應是不會再抽的啦(就算會都是想抽雙子)

為大家集氣加油啦

舊 08-24-16, 09:34 PM   #20700
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
追追追追追

字數

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 02:32 AM

手機版 | APP版