Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-29-15, 05:55 AM   #276
david
The One

註冊日期: Mar 2002
開3/NV止住癮先囉

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-15, 09:32 AM   #277
zero0417hk
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2012
PSN  IDzero0417hk
會買,不過等打完COD, Star war,MH先再買
zero0417hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-15, 10:02 AM   #278
colayeah
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2006
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
好鬼正呀. 幾時先捱到出果日.....依個星期d時間越行越慢咁..... 會吾會去到11月10之前果1秒時間永遠停住
FO4出既話
到時D 電話GAME應該全部放置...

#慳好多課金錢
colayeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-15, 11:06 AM   #279
david
The One

引用:
作者: colayeah 查看文章
FO4出既話
到時D 電話GAME應該全部放置...

#慳好多課金錢
淨主GAME都有排玩,仲未計DLC

---
舊 10-29-15, 05:26 PM   #280
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
只得XB ONE有買4送3而PS4沒有嗎?者係局我買XB ONE版

舊 10-29-15, 05:30 PM   #281
wing
God of Gamer
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
只得XB ONE有買4送3而PS4沒有嗎?者係局我買XB ONE版
係. xbone送番360的fallout3. ps4玩唔番ps3 game.

舊 10-29-15, 05:33 PM   #282
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: wing 查看文章
係. xbone送番360的fallout3. ps4玩唔番ps3 game.
THX,今次MS做返D好事,平時只要兩個版本一樣,我實買PS4版的

舊 10-29-15, 05:36 PM   #283
ist
Game Master
.

註冊日期: Mar 2003
fallout 一路都係pc版才是完全版

MOD

舊 10-29-15, 05:37 PM   #284
david
The One

引用:
作者: ist 查看文章
fallout 一路都係pc版才是完全版

MOD
XBOX ONE版都對應PC MOD,官方一早已公佈。

---
舊 10-29-15, 05:41 PM   #285
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
偷跑圖

https://www.reddit.com/r/Fallout/com...t_4_main_menu/

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-15, 06:03 PM   #286
ist
Game Master
.

註冊日期: Mar 2003
引用:
作者: david 查看文章
XBOX ONE版都對應PC MOD,官方一早已公佈。
一定唔會全部啦,我覺得cut 9成,你整個春麗,明日香,高達果種,版權點計
有d MOD直頭唔出得街

舊 10-29-15, 06:14 PM   #287
david
The One

引用:
作者: ist 查看文章
一定唔會全部啦,我覺得cut 9成,你整個春麗,明日香,高達果種,版權點計
有d MOD直頭唔出得街
搞到隻GAME咁O既樣不如唔好玩啦...

去玩H-GAME好過啦...

---
舊 10-29-15, 06:34 PM   #288
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
要睇佢點裝MOD囉,如果可以好似PC咁COPY個FILE就搞掂你想裝咩就裝咩架啦

舊 10-29-15, 07:34 PM   #289
大覺屋師真
The One

XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: Rance 查看文章
要睇佢點裝MOD囉,如果可以好似PC咁COPY個FILE就搞掂你想裝咩就裝咩架啦
主機版一定有限制,, 之前講左bethesda自建平台比人發佈 mod,. 我估操作都係主menu有個位比你去下載/管理mod, 所有野都經bethesda.net下載,吾會咁自由
侵權/色情應該都無. 不過對我黎講整個鐵甲威龍or超級撒雅人落隻fallout真係無意思,我吾介意有限制

相薄

此篇文章於 10-29-15 07:36 PM 被 大覺屋師真 編輯。
舊 10-29-15, 10:29 PM   #290
大覺屋師真
The One

業內人仕德國特別版開箱. 好想要個搖頭公仔....

相薄
舊 10-29-15, 10:33 PM   #291
wing
格鬥低手

引用:
搞到隻GAME咁O既樣不如唔好玩啦...

去玩H-GAME好過啦...
其實好多勁MOD係改善畫質, 甚至整個新地區, 新任務, 新NPC, 新物品, 直情可以當做劇情DLC

舊 10-30-15, 05:55 AM   #292
david
The One

BUBBLEHEAD版我呢邊都有,佢係PIPBOY版被秒殺後O既產物,不過佢同FO3 LE隻BUBBLEHEAD一鬼樣所以我無訂,仲要到而家都未訂斷,好大機會變艇貨之後值崩,咁就係我入手時機。

---
舊 10-30-15, 05:56 AM   #293
david
The One

引用:
作者: wing 查看文章
其實好多勁MOD係改善畫質, 甚至整個新地區, 新任務, 新NPC, 新物品, 直情可以當做劇情DLC
呢個我知,我FO3 XBOX 360同PC版都有玩,但樓上講O個O的MOD真係不敢恭維...

---
舊 10-30-15, 09:32 AM   #294
wing
格鬥低手

引用:
呢個我知,我FO3 XBOX 360同PC版都有玩,但樓上講O個O的MOD真係不敢恭維...
咁又老實講, 純粹改外型mod我都冇咩所謂, 睇下youtube當見識下就算, 冇都冇所謂.

舊 10-30-15, 02:53 PM   #295
大覺屋師真
The One

XONE pipboy版開箱.
睇嚟要自己整消光

引用:
BUBBLEHEAD版我呢邊都有,佢係PIPBOY版被秒殺後O既產物,不過佢同FO3 LE隻BUBBLEHEAD一鬼樣所以我無訂,仲要到而家都未訂斷,好大機會變艇貨之後值崩,咁就係我入手時機。

BETHESDA即刻send email嚟賣廣告

希望amazon遲下有得買啦....bethesda d運費唔係一般的貴.....係勁貴

相薄

此篇文章於 10-30-15 04:34 PM 被 大覺屋師真 編輯。
舊 10-30-15, 03:00 PM   #296
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code4081 6920 1571
PSN  IDReiYaw
XBox Live Gamertag360已丟
無打算買pipboy版無睇過情報 其實部可玩pipboy有d咩function?
實時Special計? 可以開VATS?

reiyaw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-15, 03:15 PM   #297
大覺屋師真
The One

引用:
作者: reiyaw 查看文章
無打算買pipboy版無睇過情報 其實部可玩pipboy有d咩function?
實時Special計? 可以開VATS?
實時pipboy menu. 即係睇Special, item, map....etc.
唔知radio可唔可以直接喺手機出聲柅?
又唔知pipboy果D game又有冇得玩埋?

無買pipboy版都無問題, 你自己綁部手機上隻手都一樣做到

相薄

此篇文章於 10-30-15 03:18 PM 被 大覺屋師真 編輯。
舊 10-30-15, 03:18 PM   #298
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code4081 6920 1571
PSN  IDReiYaw
XBox Live Gamertag360已丟
引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
實時pipboy menu. 即係睇Special, item, map....etc.
唔知radio可唔可以直接喺手機出聲柅?
又唔知pipboy果D game又有冇得玩埋?
如果係主機版即係經bluetooth show遊戲資訊?
可以取代game內pipboy menu?!
每晚帶住pipboy打機

reiyaw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-15, 03:44 PM   #299
大覺屋師真
The One

嚟料喇....點都要買番幾支...搶到嘅話
期待一般版nuka-cola

Nuka Cola Quantum

相薄

此篇文章於 10-30-15 04:45 PM 被 大覺屋師真 編輯。
舊 10-30-15, 04:49 PM   #300
karowk
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2005
PSN  IDCzecho
其實個pipboy 係無功能。佢只係一舊大膠比你放部電話入去扮second screen

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
賣/換P4 Fallout 4 GP03D 買賣專區 1 12-11-15 05:49 PM
Fallout 3 神祕人1號 電視遊戲討論版 618 12-02-13 04:34 PM
fallout 3 enilyks PC電腦遊戲討論版 7 10-24-08 01:00 PM
Fallout 3? okman PC電腦遊戲討論版 1 04-20-07 09:20 PM
fallout 2 and fallout tastics 西野村中一條河 PC電腦遊戲討論版 2 08-18-03 06:12 PM

現在的時間是 07:47 AM

手機版 | APP版