Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-09-15, 09:01 PM   #551
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
4星老虎X2(笑)
銀蛋黎架?
衰過晒班後人都算,大爛成都不如

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-15, 01:32 AM   #552
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
宮本一wwww
其實唔派李成克出來打都好似冇問題wwww

舊 07-14-15, 01:42 AM   #553
T.K.
很黃很暴力

個死樣
6星級,抽中喊三聲

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 07-14-15, 09:31 AM   #554
Sar8
The One

以前抽中咪勁
而家

舊 07-16-15, 08:03 PM   #555
T.K.
很黃很暴力

聾苦悶今期後記話俾你聽,成章都係廢既!

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 07-16-15, 10:26 PM   #556
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011
引用:
作者: T.K. 查看文章
聾苦悶今期後記話俾你聽,成章都係廢既!
今期白仇結局=無結局
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-15, 11:43 PM   #557
北条加蓮
Crazy Gamer
Cuの極みラブレター

註冊日期: Sep 2007
引用:
作者: Sar8 查看文章
宮本一wwww
其實唔派李成克出來打都好似冇問題wwww
X 那些大梵佐維太子立花,我一個也嬴不到...
O 那些大梵佐維太子立花亞克佐敦,我一個也嬴不到...

克哥未爆seed,等九尾死就會爆
北条加蓮 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-15, 12:09 AM   #558
婠婠

註冊日期: Mar 2005
咕咕哥
婠婠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-15, 12:19 AM   #559
Sar8
The One

引用:
作者: Noi Aruto 查看文章
X 那些大梵佐維太子立花,我一個也嬴不到...
O 那些大梵佐維太子立花亞克佐敦,我一個也嬴不到...

克哥未爆seed,等九尾死就會爆
一出來傷腰

不過唔少人估大梵佐維事旦臨一件

舊 07-17-15, 12:22 AM   #560
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: 婠婠 查看文章
咕咕哥
下期切jj

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 07-17-15, 09:40 AM   #561
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
今次死咁多人....
新人又未寫起....
牛佬真係久唔久就傻一次...

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-15, 10:11 AM   #562
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
繼天火混元勁都弱化 , 太祖連唯一優勢全套書最靚仔樣都無埋
點解要咁對佢...
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-15, 10:14 AM   #563
T.K.
很黃很暴力

因為本野老野先擔正,變返老野應攀上劇情的頂峰w

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 07-23-15, 07:23 PM   #564
婠婠

註冊日期: Mar 2005
立花應該可以復出了
由手機版發出
婠婠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-15, 07:37 PM   #565
T.K.
很黃很暴力

有咁既事?www
咕咕仔個頭,睇到都痛

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 07-24-15, 10:02 AM   #566
Sar8
The One

咁四大拳王應該玩Q完
黑古應該返唔到香港架啦

鬼王火柴+地中海兩徒弟果然挨唔住....
不過地中海兩徒弟話好打過太子架wor

復活名單有幾個確定死左,得返立花生死未明,出外傳?

殺韓賓,但係又唔見韓賓,又唔見銀先生...可唔可以入佢off topic

此篇文章於 07-24-15 10:07 AM 被 Sar8 編輯。
Sar8 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-15, 10:31 AM   #567
yeah yeah

南哥佢地搵賢者之石先幫到車仔/耀揚重生...

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-15, 04:49 PM   #568
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
引用:
咁四大拳王應該玩Q完
黑古應該返唔到香港架啦

鬼王火柴+地中海兩徒弟果然挨唔住....
不過地中海兩徒弟話好打過太子架wor

復活名單有幾個確定死左,得返立花生死未明,出外傳?

殺韓賓,但係又唔見韓賓,又唔見銀先生...可唔可以入佢off topic
立花咁樣跳落火山口都唔死好難講通喎~

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-15, 04:51 PM   #569
Sar8
The One

呢兩個碎到肉塊咁wor
人體練成得舊肉團

舊 07-24-15, 04:52 PM   #570
Sar8
The One

引用:
作者: Mage.千砂望 查看文章
立花咁樣跳落火山口都唔死好難講通喎~
一日未見屍一日都唔敢肯定既
況且出返立花我覺得果幾期書會好左銷量

舊 07-24-15, 04:56 PM   #571
Mage.千砂望
The One
大神再臨~(‘3’)

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDelf_captain
XBox Live GamertagMage Sora
引用:
一日未見屍一日都唔敢肯定既
況且出返立花我覺得果幾期書會好左銷量
唔知我有無記錯~
立花死果期係有出左兩個唔同版本既書~
一本無講明死左~
另一本係有畫佢跳落山死埋咁既~

赤子之心 拯救失落時代
Mage.千砂望 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-15, 05:06 PM   #572
Sar8
The One

果陣冇睇
我見好似有陣煙咁離開左

舊 07-24-15, 05:48 PM   #573
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
覺得本神掌好揾笨!只得二十頁未看過,頭四十頁已在龍虎門中看過了
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-15, 02:28 AM   #574
怪人怪人
最低級亂鬥者

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDkaijintik
兩邊門生搵兩個高手使出地中海戰神大戰太子戰神咪等於復活lor wwww
正常成堆人得立花有復活可能吧? 不過之前都有個copycat 啦, 仲立花- -

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者
怪人怪人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-15, 09:35 PM   #575
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
作者: Mage.千砂望 查看文章
唔知我有無記錯~
立花死果期係有出左兩個唔同版本既書~
一本無講明死左~
另一本係有畫佢跳落山死埋咁既~
之后信箱定牛佬之話講
死別篇先係

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] ◆ 港漫雜談-- 第玖回 ◆ 碧咸廿三 日本動漫畫討論版 1003 06-21-14 03:02 PM
[漫畫] ◆ 港漫雜談-- 第捌回 ≪完≫ ◆ 碧咸廿三 日本動漫畫討論版 1010 11-08-13 02:04 PM

現在的時間是 06:48 AM

手機版 | APP版