Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-06-14, 12:04 PM   #226
ouki
God of Gamer
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: CMS 查看文章
進度太快了吧, 做到"横滨骚乱篇" 嗎?
睇OP予告目前只係去到9校。。。
差不多真由美同達也第一次見面內容全CUT
應該回憶都會做埋
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-14, 12:12 PM   #227
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

註冊日期: Apr 2002
第1話

就如樓上所說,劇情進度出乎意料的快...
如果是2季的話,應該會收到追憶編吧...(廢話)
1季的話九校戰編是極限了吧...

森原里美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-14, 12:23 PM   #228
CMS
Game Master

註冊日期: Feb 2002
引用:
作者: ouki 查看文章
睇OP予告目前只係去到9校。。。
差不多真由美同達也第一次見面內容全CUT
應該回憶都會做埋
連深雪致詞都cut

忘記左了

入學,九校,回憶 二季都係有可能

怎麼 九重八雲 變成色老頭,小說明明係話僧侶

此篇文章於 04-06-14 12:28 PM 被 CMS 編輯。
CMS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-14, 12:36 PM   #229
ouki
戸松控

引用:
連深雪致詞都cut

忘記左了

入學,九校,回憶 二季都係有可能

怎麼 九重八雲 變成色老頭,小說明明係話僧侶
八雲係武僧。。。致詞cut就唔奇。。。反而真由美那段第2學年都有用返CUT先得意。。。可能入學D內容多數都係講世界觀所以CUT得就CUT。。。
舊 04-06-14, 12:42 PM   #230
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
無睇原作但感覺好似一口氣講好多野咁……唯一感覺係……這種兄妹互控雙個人住埋一齊真係大丈夫?

舊 04-06-14, 12:49 PM   #231
ouki
戸松控

引用:
作者: 尼路 查看文章
無睇原作但感覺好似一口氣講好多野咁……唯一感覺係……這種兄妹互控雙個人住埋一齊真係大丈夫?
阿媽死左老豆同舊女友一起。。。達也根本對性冇興趣。。。成間屋最有危險性只有兄控自己
舊 04-06-14, 01:08 PM   #232
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
我的妹妹終於變成綾瀨了

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-14, 03:32 PM   #233
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
無睇原作
但感覺製作組剪得有點理所當然
前文後理可以,但中間唔夠野過渡

今季唔知第幾套魔法系統不明

此篇文章於 04-06-14 03:37 PM 被 leungky1 編輯。
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-14, 04:12 PM   #234
D-Joe
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
引用:
作者: 森原里美 查看文章
第1話

半年番來的

舊 04-06-14, 05:30 PM   #235
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 森原里美 查看文章
第1話

全26話

舊 04-06-14, 06:01 PM   #236
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
設定既野其實唔使明, 只要知道主角巧勁勁就得

另外, 既然已經開播, 使唔使控制下劇透

舊 04-06-14, 06:30 PM   #237
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: FREDDY@o@ 查看文章

已經被透了哥哥的無能其他都唔重要了

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-14, 06:34 PM   #238
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
我好似聽到杉田係度喊緊....

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-14, 06:54 PM   #239
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
我的妹妹終於變成綾瀨了
仲要升級埋變「哥哥大人」
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-14, 06:57 PM   #240
石原夏織

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
好正希望唔好咩都飛
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-14, 11:02 PM   #241
ouki
戸松控

引用:

最好CUT禁D解說=。=根本一期有一半至4分1時間係到做解說
舊 04-06-14, 11:20 PM   #242
casio

註冊日期: Apr 2005
引用:

當第一集已經透咗妹控兄開掛秒人哋一支軍隊,仲有咩可以透

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-14, 11:26 PM   #243
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
聽見早見係咁叫中出做哥哥大人

佢好基友杉田真係情以何堪
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-14, 11:31 PM   #244
ouki
戸松控

引用:
作者: casio 查看文章
第一集已開大技的達也的確冇野好講。。。

引用:
作者: 小嘉 查看文章
聽見早見係咁叫中出做哥哥大人

佢好基友杉田真係情以何堪
杉田一早放棄。。。根本大家都有心玩他。。。正如他冇得同桑島做對手。。。也冇得坐高達一樣
舊 04-06-14, 11:35 PM   #245
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
話說女裝校服設計好靚
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-14, 11:46 PM   #246
CMS
Game Master

引用:
作者: casio 查看文章
這係小掛, 仲有大掛

順序應該做唔到 , 入學,九校戰,回憶,選舉
舊 04-06-14, 11:51 PM   #247
ouki
戸松控

引用:
這係小掛, 仲有大掛

順序應該做唔到 , 入學,九校戰,回憶,選舉
講真。。。達也3樣BUG技根本冇野好講。。。成個故事他根本是BUG
所有苦戰完全係因為唔可以出一半以上功力而苦戰

不如CUT到可以2季完成第一學年
舊 04-07-14, 12:11 AM   #248
CMS
Game Master

引用:
講真。。。達也3樣BUG技根本冇野好講。。。成個故事他根本是BUG
所有苦戰完全係因為唔可以出一半以上功力而苦戰

不如CUT到可以2季完成第一學年
回憶,選舉 唔做轉做OVA
咁應該可以
舊 04-07-14, 12:25 AM   #249
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
引用:
最好CUT禁D解說=。=根本一期有一半至4分1時間係到做解說
小野学識控制既
好似境界線上咁

舊 04-07-14, 12:50 AM   #250
CSY
女神親衛隊

註冊日期: Mar 2003
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
我的妹妹終於變成綾瀨了

一下只變哥哥大人, 好唔慣..

引用:
作者: s2001154 查看文章
話說女裝校服設計好靚
那些女校服給我的第一個印象是.. 好似幼稚園服..

CSY 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 「.hack//」総合THREAD money 日本動漫畫討論版 157 11-18-22 07:04 PM
[PSV] 魔法科高校の劣等生 Out of Order 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 30 12-16-14 08:22 PM
出售日文輕小說(魔法科高校の劣等生/変態王子と笑わない猫),同人誌 sam55699 買賣專區 3 08-27-14 05:55 PM
あなたの力でBD化プロジェクト 総合THREAD money 日本動漫畫討論版 36 02-23-13 07:18 PM
[動畫] Lass「11eyes」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 239 12-20-12 11:23 PM

現在的時間是 01:30 AM

手機版 | APP版