Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-06-16, 03:56 PM   #5901
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
引用:
ここの運営はせっかちらだから凄い速さでインフレして来そう
12月にEXアビ2つ持ち解禁
1月にEXアビ3つ持ち解禁
2月にEXアビ4つ持ち
3月に新成長タイプ「Ω」実装
笑死
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-16, 06:39 PM   #5902
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
好似鬥雞改左潛唔到水﹖我今朝9點打完岩岩先上水,睇番LOG,我11點到而家7點中間都有好多人打我
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-16, 07:05 PM   #5903
yorkyork

可惜烏冬依然可以潛水,
今日搵人打係咁f5,
未見過烏冬
舊 11-06-16, 07:08 PM   #5904
ShinDou

烏冬用VIP ACCOUNT,應該係個SERVER BUG左先可以CHOK佢出黎打隱藏人 XD
舊 11-06-16, 08:10 PM   #5905
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
可能仲係中游關係(1450左右..)...我個守陣平均都十守九勝....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-16, 08:32 PM   #5906
yorkyork

勁,咩陣咁型
舊 11-06-16, 08:38 PM   #5907
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

早兩頁o個個....

反而問題攻o個邊係咁輸....1500都未必上到

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-06-16, 09:12 PM   #5908
ShinDou

你守陣有凸2GGGG加奶黃加粉CC好難輸 XD 仲有豹馬同肥安娜,見到都唔會打你啦,打你果D可能係新手唔知D機有幾屈 XD

反而自從佢改廢左防衛技出得勁慢之後,我呢排好似攻人未輸過,應該話未見過人出防衛技咁濟 XD

而家已經5千幾V COIN等佢1出番SSR限凸又可以換 XD
舊 11-06-16, 09:31 PM   #5909
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

仲儲coin ??....唔係月中完左又清零等正式版....?

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-06-16, 09:33 PM   #5910
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
重置前唔會再入貨SSR限突喇
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-16, 09:38 PM   #5911
ShinDou

係喎,唔記得左會重置,但會唔會又再延BETA2,佢成日都大改D野 XD

我等佢提人清COIN先換
舊 11-06-16, 10:03 PM   #5912
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: ShinDou 查看文章
你守陣有凸2GGGG加奶黃加粉CC好難輸 XD 仲有豹馬同肥安娜,見到都唔會打你啦,打你果D可能係新手唔知D機有幾屈 XD
打o個d都個係過百player level的

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-06-16, 10:08 PM   #5913
yorkyork

藝高人膽大?
舊 11-06-16, 10:15 PM   #5914
ShinDou

可能係諗住自己都有GGGG又隻隻大器,冇理由唔夠你個陣打,諗住打殘你掛 XD
舊 11-06-16, 10:26 PM   #5915
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

又有兩隻勇者送分...咁就有可能1500分get

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-06-16, 10:49 PM   #5916
yorkyork

2ch成班人係度問候オオチ
舊 11-06-16, 11:13 PM   #5917
clie

用YORKYORK條片終於過到47
但力奇同多魯用兩隻射EVA換,明日香有超根性好方便唔駛拉黎拉去避青椒大絕
又有兩粒珠送,死剩W0C湊夠九柆珠3發魂大絕KO晒兩隻
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-16, 07:58 AM   #5918
Crazy Gamer

引用:
作者: clie 查看文章
用YORKYORK條片終於過到47
但力奇同多魯用兩隻射EVA換,明日香有超根性好方便唔駛拉黎拉去避青椒大絕
又有兩粒珠送,死剩W0C湊夠九柆珠3發魂大絕KO晒兩隻
歡迎到48最後難關,能夠打到呢度,過到埋48嘅話個倉基本上冇理由唔可以終征的!
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-16, 09:36 AM   #5919
clie

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
歡迎到48最後難關,能夠打到呢度,過到埋48嘅話個倉基本上冇理由唔可以終征的!
47好似捉棋咁要計足晒嗰秒邊部機要企喺咩位,搞咗我成日,直情要為呢一關SAVE個陣等下週目
另,白卡同青椒大絕顯示範圍重叠時,多魯根本拉唔走,可能改咗設定
超級白劵終於中SSR,PVP有白戰國用了

睇片48易過47好多,今日試埋佢,聽日一點前要終征
舊 11-07-16, 10:04 AM   #5920
Crazy Gamer

引用:
作者: clie 查看文章
47好似捉棋咁要計足晒嗰秒邊部機要企喺咩位,搞咗我成日,直情要為呢一關SAVE個陣等下週目
另,白卡同青椒大絕顯示範圍重叠時,多魯根本拉唔走,可能改咗設定
超級白劵終於中SSR,PVP有白戰國用了

睇片48易過47好多,今日試埋佢,聽日一點前要終征
雖然都係睇你倉有乜,但基本上未見過有人認為47比48難。
47主要考你陣容,48真係考你手控技術。
舊 11-07-16, 11:44 AM   #5921
clie

引用:
雖然都係睇你倉有乜,但基本上未見過有人認為47比48難。
原來連拳NU既燃燒耐性都無用,仲諗住有機會俾佢威吓
舊 11-07-16, 01:10 PM   #5922
ShinDou

無啦啦login唔到
舊 11-07-16, 01:24 PM   #5923
Crazy Gamer

拳nu只係唔容易燒,無限真人先係唔會被燒,試過連3047紅卡都上唔到火。

有新野up咋,已經入得番,同埋打覺料有特價
舊 11-07-16, 01:29 PM   #5924
yorkyork

烏冬會記低邊個勁打佢,
寫入死亡筆記
舊 11-07-16, 01:43 PM   #5925
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
所以依然過唔到

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 01:58 AM

手機版 | APP版