Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-26-17, 10:08 AM   #11226
h0023874
Junior Member

註冊日期: Dec 2017
引用:
作者: ShinDou 查看文章
又唔係每次新機都唔同晒生態既,要真係勁既機先會出左好耐係街仲見到,而家仲見成街DESTROY同GB,始終唔係有D屈機野既話都打唔到佢地

第2周盾劍狼係大力但太慢,盾安琪技係勁但太易死,而家D勁人個個都有DESTROY,1野秒啦,所以都好少見人擺盾安琪,應該好多人都有只係唔擺出黎守姐

第3周3子直頭冇威過咁濟,係肥仔個死BUFF算勁,但都好少見人擺

大積加係勁不過又係好局限同易死

大馬沙勁,不過1望落隻白NU度完全係兩個世界,佢上修大馬沙唔出部全新機應該都係特登俾D甜頭D課長,反正上次出大馬沙都係NEW COMER唔係活動機

白NU就1隻已經打晒現有所有機

而家盾筆頭再將所有機打面

下次落黑人仲會唔會咁勁呀﹖反而估會鬥雞好廢,可能係精26B真通行證似D,再咁出勁機係鬥雞焗人射,D課長真係開老金無限金錢咩﹖@@
我到現在見到大前卡,都仲係會避.... 唔識打
反而羅姆兄都有4XX擊毀數,計番佢招必打得一格,算唔錯了
h0023874 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-17, 10:11 AM   #11227
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
大積加平民D就用YF29純白呢D1開波就狂射佢洗珠應該未郁已經秒到,有DESTROY就仲易

盾劍狼用黎攻都仲叫OK既,但守就用唔到
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-17, 10:31 AM   #11228
h0023874

今朝早打開鬥機,超過一半係唔知可以點打既....

睇黎都可以休養下
舊 12-26-17, 11:11 AM   #11229
ShinDou

由3神開始都慣左係咁REFRESH刷到打得既陣先開打 XD

原來而家有成3百萬改造料,是但改爆晒D機遲D擊退可能高分D

原來都駛好多改造,而家得番100萬改造,仲有23部LV80既未改,由得佢遲D先算了 XD

已經刷晒活動D任拎埋最後張極飛都係垃圾,1路都係14連未中過SSR,好似難中過以前好多,擺5百張氣力入去都冇用啦,都抽唔到

此篇文章於 12-26-17 03:54 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 12-26-17, 11:01 PM   #11230
ShinDou

ssr ex飛得隻盾美少女 @@

其實果7張橙飛好似要唔要都罷咁,又冇新奶,D舊奶又廢既根本用唔著 @@ 刷黎晒氣,今次又改難左出SSR

此篇文章於 12-26-17 11:03 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 12-26-17, 11:12 PM   #11231
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
7橙飛第一張中舊年聖誕綠奶,第二張中舊年聖誕女筆頭....算儲多兩架新機.....用都係冇咩用

ex中水著zegapain....都係叫儲多架.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-17, 04:53 PM   #11232
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
D機連一星期都威唔到又改變生態
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-17, 04:57 PM   #11233
ShinDou

3隻落黑人又係鬥雞神機咩﹖@@

定係會派獎品神機﹖XD 好似之前隻90號咁﹖
舊 12-27-17, 05:02 PM   #11234
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

邊有咁好死, 封佐你隻90號就真
舊 12-27-17, 05:08 PM   #11235
ShinDou

D課長真係開老金無限金錢陪佢顛咩﹖@@
舊 12-27-17, 05:21 PM   #11236
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
比唔起十單八單嘅點叫得上係課長~~~
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-17, 05:43 PM   #11237
h0023874

引用:
作者: ryvius123 查看文章
D機連一星期都威唔到又改變生態
唔係下話.....

儲埋儲埋,岩岩先走去抽左聖誕盾筆頭......
舊 12-27-17, 05:47 PM   #11238
ShinDou

不過落黑人有飛派架喎﹖係咪又係十幾張補底1隻﹖應該得其中1隻落黑人係神機﹖睇下好唔好彩抽唔抽得中囉 @@
舊 12-27-17, 06:29 PM   #11239
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

盾筆頭我都抽佐, 因為係保底, 玩STEP POOL未必中, 仲要OMEGA化...

最屈果部唔係岩男D機來
舊 12-27-17, 06:42 PM   #11240
ShinDou

但部屈機野係落黑人活動果陣出﹖
舊 12-27-17, 06:57 PM   #11241
Crazy Gamer

應該係,但今次連岩男好似有5部
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-17, 07:00 PM   #11242
h0023874

可唔可以透露下係咩機?

唔駛講能力,我淨係想知,對部機有無愛.....
舊 12-27-17, 07:17 PM   #11243
ShinDou

同1個POOL有5隻﹖定分開﹖STEP UP﹖
舊 12-27-17, 08:32 PM   #11244
Crazy Gamer

唔知點抽,但唔見lv2特效。
至少岩男有2隻,另3隻已經出過其他屬,其中兩隻係殺手級人氣機,第3隻人氣低啲但係都唔野少,其中一隻係omg

嗰兩部係好難冇愛嘅級數...
舊 12-27-17, 08:35 PM   #11245
ShinDou

唔見LV2特效即係全部LV3﹖即係冇30石啦

5隻都大器﹖

正路落黑人活動,STEP UP POOL應該係落黑人啦,可能其中1隻放埋入去,OMG連埋剩番隻另外1個POOL又150石保1隻﹖
舊 12-27-17, 08:44 PM   #11246
Crazy Gamer

岩人兩隻都係2轉,其他3隻直出大器

唔知,但如果同岩人分開嘅話係連我呢啲專抽奇怪野嘅都會放棄岩人而去抽嘅級數囉
舊 12-27-17, 08:52 PM   #11247
h0023874

超人氣級數,仲要OMG.....

1月稅單到期已經無左一截,再課驚月尾要食屎.....
舊 12-27-17, 09:34 PM   #11248
ShinDou

咁睇落果2隻落黑人似係90 OR 150保1隻,另外3隻係STEP UP POOL

始終覺得冇理由1個POOL 5 SSR 大毒池 @@ 課長都好難中得晒啦
舊 12-27-17, 10:02 PM   #11249
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
仲有冇好d o既陣??

有白nu之後而家打到120萬....仲有冇得再多d......呢.........(冇紫7仔同getter..)

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-17, 08:51 AM   #11250
ShinDou

多左好多人淨係抽盾筆頭打上去,不過有D唔識點擺守陣送番分俾我 XD

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 07:44 PM

手機版 | APP版