Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-12-12, 07:06 PM   #476
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: hap3afrien 查看文章
因為男豬搞到死左咁多女女

不過點解護士姐姐個細佬仲未死, 係咪因為男豬都唔記得佢
其實
唔關男主角事,在男主角遇上嗚之前,已經開始發生死人事件。然而,「選出不存在的人」唔一定每次都有效。

舊 03-13-12, 01:32 AM   #477
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 03-13-12, 04:25 AM   #478
神秘過客
God of Gamer
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
原來鳴 x 未咲唔係表姊妹, 係孖生姊妹
今集擺明間接宣傳第0卷啫

赤沢無啦啦唔知發咩癲, 妒忌?
鳴叫恒一去佢間房, 真係令人想入非非
26 前張相畫得好恐怖, 真係睇到我有點寒...
不過我想吐糟的是, 點解一隻假眼會睇到野?

舊 03-13-12, 08:21 AM   #479
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 神秘過客 查看文章
原來鳴 x 未咲唔係表姊妹, 係孖生姊妹
今集擺明間接宣傳第0卷啫

赤沢無啦啦唔知發咩癲, 妒忌?
鳴叫恒一去佢間房, 真係令人想入非非
26 前張相畫得好恐怖, 真係睇到我有點寒...
不過我想吐糟的是, 點解一隻假眼會睇到野?
正因為假先睇到真吧
去到呢度同漫畫有唔同……有趣

舊 03-13-12, 12:16 PM   #480
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: 零式 查看文章
其實俾雷劈中唔會成身著火?
人體有七成係水

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-12, 12:18 PM   #481
♀宮野真守♀
Crazy Gamer
♀薔薇之紅蓮♀

註冊日期: Apr 2003
果然唔理咩動漫,最強既始終係瞳術
♀宮野真守♀ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-12, 01:04 PM   #482
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
味一早話過係神仙局唔好當推理劇睇囉

舊 03-13-12, 05:34 PM   #483
ta423
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2009
有個問題
見崎平時o係外面都唔會除眼罩去望人
咁係幾時睇到班級入面既死者

難道係睇朝早幅班級合照? 但係果個年代要等曬相喎?
ta423 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-12, 05:41 PM   #484
RPG之鬼

引用:
作者: ta423 查看文章
有個問題
見崎平時o係外面都唔會除眼罩去望人
咁係幾時睇到班級入面既死者

難道係睇朝早幅班級合照? 但係果個年代要等曬相喎?
女生幾時去休息間也想知道?
一些禁忌就唔會諗咁多

舊 03-13-12, 06:21 PM   #485
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
總覺得張相有古惑,但睇唔出有乜特別……

舊 03-13-12, 08:25 PM   #486
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

引用:
作者: RPG之鬼 查看文章
正因為假先睇到真吧
去到呢度同漫畫有唔同……有趣
我唔係指佢點解會睇到 D 不尋想影像...
而係點解連普通事物都見到, 佢像眼明明盲左o既喎

舊 03-13-12, 08:54 PM   #487
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
依家可以開盤估死者係邊個

引用:
我唔係指佢點解會睇到 D 不尋想影像...
而係點解連普通事物都見到, 佢像眼明明盲左o既喎
現階段只能說隻假眼有某種能力吧,至於點解有能力就睇下佢遲啲有冇解釋
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-12, 10:21 PM   #488
冬雨
Game Master
closing

班長你個夢xd
鳴 x 未咲真係好閃
好強勁的眼!
下集看來大逃殺?

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-12, 10:22 PM   #489
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
頂下集班長唔係到佢丫
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-12, 10:49 PM   #490
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

註冊日期: Nov 2004
3DS Friend Code0087 3062 9709
PSN  IDminekaori
XBox Live GamertagDLLMisFun
果條衝動派做乜野走去估人係死者然後殺埋架

見崎主動邀請去自己房果下真係惹人遐想
minekaoru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-12, 10:50 PM   #491
零式
Banned

註冊日期: Jan 2003
下集好似大攬炒

同埋合宿果個STAFF阿伯都好奇怪,係咪佢係度磨支好尖既野?
零式 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-12, 10:52 PM   #492
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: minekaoru 查看文章
果條衝動派做乜野走去估人係死者然後殺埋架

見崎主動邀請去自己房果下真係惹人遐想
我當初估係佢唔小心爆咗解咒法而令到班人內訌而趨向互相撕殺
但走去睇漫畫又原來唔係咁

小說同漫畫有乜分別??

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-12, 11:35 PM   #493
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

引用:
作者: 零式 查看文章
下集好似大攬炒

同埋合宿果個STAFF阿伯都好奇怪,係咪佢係度磨支好尖既野?
唔係個阿伯就係個阿婆磨架啦, 個電話又咁岩壞左, 真係方便佢地玩大逃殺啦

舊 03-13-12, 11:42 PM   #494
minekaoru
Crazy Gamer
UROBOROS

3DS Friend Code0087 3062 9709
PSN  IDminekaori
XBox Live GamertagDLLMisFun
引用:
唔係個阿伯就係個阿婆磨架啦, 個電話又咁岩壞左, 真係方便佢地玩大逃殺啦
原來最後boss係個阿婆
minekaoru 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-12, 12:37 AM   #495
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
突破大逃殺???

舊 03-14-12, 08:18 PM   #496
零式
Banned

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: minekaoru 查看文章
原來最後boss係個阿婆
YES.......佢應該知道左破解死亡現象既方法,所以預備大逃殺
零式 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-12, 10:11 PM   #497
候鳥
Crazy Gamer

做乜D視線轉哂去果對老人家身上
候鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-12, 10:23 PM   #498
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
搵出每年既Another兼提早發便當比佢,原理就好似以前世界盃引入既加時黃金入球,只要成功入到比賽就會立刻完結。

見崎講緊自己既孖生姐姐死去時可見到佢壓抑自己既傷感真係睇得好辛酸。
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-12, 12:44 AM   #499
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
睇完今集第一個反應係:
吓~原來死者是可以殺死的說....
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-12, 03:42 AM   #500
ra2hk
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDEXAMPLEFOUR
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
睇完今集第一個反應係:
吓~原來死者是可以殺死的說....
其實個死者都幾慘死完再死 好似比人鞭屍咁......
ra2hk 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
富野由悠季「劇場版 機動戦士Zガンダム」総合THREAD丨全部新規作画で行こうと断ったのは富野。 Vol.3 草薙さん 日本動漫畫討論版 526 02-23-24 01:34 AM
[動畫] 「君が望む永遠」15周年TVアニメ化、OVA化、実写化 money 日本動漫畫討論版 189 01-01-22 05:52 AM
[動畫] 「THEビッグオー Blu-ray BOX」12月22日発売決定 money 日本動漫畫討論版 4 07-19-11 11:52 PM
[動畫] 「巌窟王」Blu-ray BOX 8月24日発売決定 Haken Kreuz 日本動漫畫討論版 14 05-10-11 12:37 AM
[動畫] 超重神グラヴィオン Blu-ray BOX 発売決定 money 日本動漫畫討論版 3 09-28-10 01:40 PM

現在的時間是 04:50 AM

手機版 | APP版