Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 28 78 118 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 138  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Final Fantasy BRAVE EXVIUS
Cube 11:28 PM 01-15-18
作者: ShinDou:
第8層出左命攻刻印,正,但另外兩個技好廢,得攻5%同HP10%,不過由佢唔再行了,驚刷唔番命攻

岩岩換左V30唔知點解LOGIN唔到回唔到POST,但去另1個論壇又得,唔知咩事 @@
其實可以
拎住命攻再由第一層loop 過...唔係D人邊來咁多神武...

ShinDou 11:07 PM 01-16-18
點樣拎住命攻再由第1層LOOP﹖唔係每次入去會RESET晒咩﹖

岩岩先打12武具隻勇者,磨左幾十TURN @@ 因為我冇百閃,所以焗住要殺左大佬先,搞到隻卒超高物魔防,磨左勁耐,招招扣得幾千,打到蚊訓,之後睇下WIKI有人話電光劍有招全體DISPELL打得入佢,又真係得喎唔知點解扣到佢十萬,雖然都好少但都叫打得入,每TURN扣到3%左右,都OK啦,而且剩番咒術師有覺醒主角係度擋晒D魔法幫佢復活埋唔會死,主角個擋率勁到好似100%咁 @@ 打完先知原來魔FINISH係要打大佬,算了個勇者魂都冇乜用唔再打了,拎把135光大劍黎行先 XD
Orage 12:00 PM 01-17-18
點樣拎住命攻再由第1層LOOP﹖唔係每次入去會RESET晒咩﹖

岩岩先打12武具隻勇者,磨左幾十TURN @@ 因為我冇百閃,所以焗住要殺左大佬先,搞到隻卒超高物魔防,磨左勁耐,招招扣得幾千,打到蚊訓,之後睇下WIKI有人話電光劍有招全體DISPELL打得入佢,又真係得喎唔知點解扣到佢十萬,雖然都好少但都叫打得入,每TURN扣到3%左右,都OK啦,而且剩番咒術師有覺醒主角係度擋晒D魔法幫佢復活埋唔會死,主角個擋率勁到好似100%咁 @@ 打完先知原來魔FINISH係要打大佬,算了個勇者魂都冇乜用唔再打了,拎把135光大劍黎行先 XD
勇者身邊個2件唔太煩,只要記得咒術士用物理打同邪教徒同魔法打就ok

我打都係唔斷debuff咁先殺左咒術士先因為佢先係打得最痛個隻....兩個形態都係

勇者你用光武打落去好快KO,邪教徒你冇百回既咪用高防物盾硬頂一樣得....

只係個2件友記得要用無屬武打過去就完全唔會有問題...

我打2次已經做晒所有mission
Cube 09:40 PM 01-18-18

好友bug 黎
2部機
A : leader set 做cloud
B : 見到好友A 係 cloud
A : set leader 做第個
B : 禁好友A cloud 出發 , 會見到好友轉左leader 類似既message, ok 再返上一頁, 會有得簡 1- 10層去打
ShinDou 12:16 PM 01-17-18
帝國盾我得1隻上唔到7星,冇高防盾呀,最勁得覺醒主角,物魔又淨係擋得1種

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
Orage 12:30 PM 01-17-18
帝國盾我得1隻上唔到7星,冇高防盾呀,最勁得覺醒主角,物魔又淨係擋得1種

巴修都可以呀…有全物盾推到8-900防再全體debuff到50%會輕鬆好多

你有高%debuff既角出佢地仲好
ShinDou 01:03 PM 01-17-18
Bash我都冇呀,有技師既但冇軍師

Orage 01:18 PM 01-17-18
Bash我都冇呀,有技師既但冇軍師

如果係光騎就麻煩多啲...防難推得高...
ShinDou 01:33 PM 01-17-18
就係得光豬囉,我手上最勁已經係主角,擋魔無敵咁濟又有100%吸lock,係物防低

ShinDou 09:42 PM 01-18-18
用BUG會唔會俾營運捉架﹖而且禁錯少少就洗埋個命攻架喇喎 @@ 我都係唔搏了 XD
Cube 10:18 PM 01-18-18
用BUG會唔會俾營運捉架﹖而且禁錯少少就洗埋個命攻架喇喎 @@ 我都係唔搏了 XD
要捉上次都捉左了, 佢連簡關既版面都做好左, 如果咁樣陰人真係冇野好講.
ShinDou 08:54 AM 01-20-18
FD LIST BUG進化左,而家唔止FD連街客都1個都冇,定係知有BUG特登閂左FD LIST佢等完左活動先再開﹖
ShinDou 03:27 PM 01-20-18
1月22 VP合作 @@ 要ALLIN了,不過得8千幾石,1張5星10%飛,12張4星飛,52張3星飛

今次成3隻5星PICKUP @@ 希望中到2隻上7星

LENNETH有3回技喎,睇佢段野冇話要前置技,即係1開波可以即刻連出3次招咁正﹖不過TRUST係闇劍S TRUST係兩手弓咁型既 @@

原來FREY都有3回技,不過應該係魔版 @@

ALUZE都有3回技,好似3隻都好神咁 @@

但ALUZE明明係火技點解S TRUST會係雷兩手大劍﹖

要萬2先有得抽FULL STEP,得8240儲唔切了

22至24係PICKUP LENNETH,25至27 PICKUP FREY,28至30PICKUP ALUZE,睇下邊隻勁D先決定點射 @@

原來日版千1萬DOWNLOAD派1100石仲有1次冇料11連 @@ 不過得9340應該都儲唔切萬2
koala 05:14 AM 01-21-18
1月22 VP合作 @@ 要ALLIN了,不過得8千幾石,1張5星10%飛,12張4星飛,52張3星飛

今次成3隻5星PICKUP @@ 希望中到2隻上7星

LENNETH有3回技喎,睇佢段野冇話要前置技,即係1開波可以即刻連出3次招咁正﹖不過TRUST係闇劍S TRUST係兩手弓咁型既 @@

原來FREY都有3回技,不過應該係魔版 @@

ALUZE都有3回技,好似3隻都好神咁 @@

但ALUZE明明係火技點解S TRUST會係雷兩手大劍﹖

要萬2先有得抽FULL STEP,得8240儲唔切了

22至24係PICKUP LENNETH,25至27 PICKUP FREY,28至30PICKUP ALUZE,睇下邊隻勁D先決定點射 @@

原來日版千1萬DOWNLOAD派1100石仲有1次冇料11連 @@ 不過得9340應該都儲唔切萬2
你有8240應該夠...

我計過每日LOGIN到31號,最小有2180石
再加埋每日任務同pvp,會過11000石...
ShinDou 08:07 PM 01-20-18
120精杖第9層出左術精刻印 XD
ShinDou 09:16 AM 01-21-18
係喎,應該夠,但可能要去到28至30號ALUZE PICKUP先趕得切,唔知勁唔勁,如果唔勁又要等31號大毒池睇運 @@ 不過正常應該會整到好勁

D飛都要諗下要點射 @@ 可能射左頭兩隻先 @@ 過左就冇單PICKUP
ShinDou 04:44 PM 01-22-18
原來又維護大餐,仲要未定幾時再開,好大單野咁?

GP03D 06:11 PM 01-22-18
入得返了。。。送得200石咁少。。。
冇料11連+30卷 0虹。。。日常的非洲。。。
ShinDou 06:47 PM 01-22-18
有新MISSION有野派喎,又要再打機神同紅月拎飛,星期6日先慢慢搞了

冇料11連0虹,5星飛中FF12判官,又夠十張SELECTION飛不過唔換住了等佢解晒所有5星上7星再諗先

做乜無啦啦派咁多個LB POT﹖調整左D咩﹖

而家覺醒打到3千4百萬 XD 不過BGM唔知點解唔用番神曲,而家果首好難聽
jackiecyho 10:57 PM 01-22-18
full step 中4隻女武神...但隻野超廢...
ShinDou 10:59 PM 01-22-18
唔等ALUZE先射﹖有得連出3下技,都多高攻招

原來抽POOL播神曲 @@

咦﹖22至24號個POOL 5星係保3隻5星其中1隻既﹖但睇公告係話淨係出LENNETH架喎﹖究竟邊樣先真﹖

個STEP POOL係咪又係淨係出呢3隻5星唔會射咩﹖
GP03D 01:04 AM 01-23-18
乜唔係3隻都可以3回攻擊咩?都好廢?
4隻女神已經非常歐了,可以馬上super trust, 160攻弓都ok呀。。。
係喎佢2個trust都係武器,咁揸super trust仲發唔發動到trust ability?
koala 12:26 PM 01-23-18
作者: GP03D:
乜唔係3隻都可以3回攻擊咩?都好廢?
4隻女神已經非常歐了,可以馬上super trust, 160攻弓都ok呀。。。
係喎佢2個trust都係武器,咁揸super trust仲發唔發動到trust ability?
装七星弓可破2000攻
但佢扣大分係果招20hit技,開幕不可用
ShinDou 07:12 AM 01-23-18
Lenneth d招唔算高攻,不過都唔算好廢既,但auluze應該好勁

Trust技應該要裝自己個trust先開到,s trust應該唔得

ShinDou 05:25 PM 01-25-18
嘩高難度lezard塔派180攻兩手劍咁so?180攻直頭係super trust全game最高攻武黎架喎,仲勁過晒降臨12武具派既,唔通會超難?

標籤:FFBE, ファイナルファンタジーブレイブエクスヴィアス
第一 ... 28 78 118 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 138  ... 最後

返回主題版面