Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 
電視遊戲討論版>日本Amazon遊戲送海外 ?! 業界生態大影響
rorimoe 12:10 PM 11-19-16
作者: Kain:
真?
車錢都蝕俾你喎

mr123 05:51 PM 11-22-16
真係改黎改去. 尋日睇FIGMA 仲寄HK. 今日忽然間好多FIGMA 都改左唔寄HK
lkw2005 12:28 AM 11-23-16
掙扎緊好唔好係amazon訂日版人中之龍好
而家通常版用express運送都未出5字頭

但係有樣野好奇怪,用economy有到達予定日: 2016年12月14日 - 2016年12月18日
如果用express就冇,淨係得發送予定: 2016年12月8日
咁真係訂既話用邊個好,第一次用amazon預訂野
之前用都係即買即發送
北条加蓮 02:34 AM 11-23-16
作者: lkw2005:
掙扎緊好唔好係amazon訂日版人中之龍好
而家通常版用express運送都未出5字頭

但係有樣野好奇怪,用economy有到達予定日: 2016年12月14日 - 2016年12月18日
如果用express就冇,淨係得發送予定: 2016年12月8日
咁真係訂既話用邊個好,第一次用amazon預訂野
之前用都係即買即發送
後者較好,用DHL
8號星期四快就星期五慢就星期六到
北条加蓮 02:37 AM 11-23-16
作者: mr123:
真係改黎改去. 尋日睇FIGMA 仲寄HK. 今日忽然間好多FIGMA 都改左唔寄HK
會唔會你睇唔寄嘅都唔係amazon直銷而係其他商店寄賣?
mr123 10:54 AM 11-23-16
作者: 北条加蓮:
會唔會你睇唔寄嘅都唔係amazon直銷而係其他商店寄賣?
Ships from and sold by Amazon.co.jp. Gift-wrap available. <---- 我都有留意.
lodoss 12:35 PM 11-23-16
作者: mr123:
現在直送figma得返幾隻, 好彩之前想買都訂左

https://www.amazon.co.jp/s/ref=sr_nr...nid=2321255051
Rance 12:39 PM 11-23-16
之前我買張電話MON貼,隔左幾日想再買都變左唔送
係咪會控制件野如果多海外訂單會自動CUT海外架
lodoss 12:56 PM 11-23-16
作者: lodoss:
現在直送figma得返幾隻, 好彩之前想買都訂左

https://www.amazon.co.jp/s/ref=sr_nr...nid=2321255051
以下條link好D多返幾隻

現在直送figma得返十幾隻, 除左隻BEAR外, 其他都係預約品,

P.S. 剛訂埋隻figma 憑物語 斧乃木余接

https://www.amazon.co.jp/s/ref=sr_in...nid=2131857051
高級嘍囉 02:54 PM 11-23-16
作者: Rance:
之前我買張電話MON貼,隔左幾日想再買都變左唔送
係咪會控制件野如果多海外訂單會自動CUT海外架
Amazon就多個物流中心,我估唔係個個都能夠寄海外。
另外仲有可能供應商有協議批貨可唔可以出口。
Reishin 08:57 AM 11-25-16
想問吓平d果間星期日會唔會派貨…
Amazon寫住話預計星期日派送
(我落單果陣都無為意揀錯咗)
高級嘍囉 09:00 AM 11-25-16
作者: Reishin:
想問吓平d果間星期日會唔會派貨…
Amazon寫住話預計星期日派送
(我落單果陣都無為意揀錯咗)
剩係知貴嘅勞工假期唔派。
DevilElvis 10:45 AM 12-06-16
想問下如果上Amazon訂日版Bio7會唔會比香港托game舖訂貴?

Thanks!!
草薙さん 11:01 AM 12-06-16
作者: DevilElvis:
想問下如果上Amazon訂日版Bio7會唔會比香港托game舖訂貴?

Thanks!!
而家有中文版好少鋪會入純日版了, 除非有order
自己訂啦~ 而且近CNY 好明顯會大大力咁炒起
ゆり 11:02 AM 12-06-16

Thanks!!
你只係計amazon唔會偷跑呢點已經蝕左啦
Dyhalt Rushifar 11:37 AM 12-06-16

Thanks!!
香港炒唔起既,的確有可能貴些少。
印象中_線訂野個價算唔錯,而且一般有早D到…(雖然近期好少早過電_)
當然,佢未必有做,最好親身去睇/問。
DevilElvis 11:56 AM 12-06-16
作者: 草薙さん:
驚熱唔知有冇...

但連運費真係平過舖訂?
作者: ゆり:
你只係計amazon唔會偷跑呢點已經蝕左啦
日水我儲多...玩就玩行中....
草薙さん 12:00 PM 12-06-16
驚熱唔知有冇...
但連運費真係平過舖訂?

執多幾樣野至運攤分運費啦

我問如龍6佢都話無乜點返日水, 咁我又好似你咁至在儲既
就過一輪先買啦...反正又唔會拆
ouki 12:06 PM 12-06-16
驚熱唔知有冇...

但連運費真係平過舖訂?

我試過貴過/平手/平過

只係訂定冇死.....點知香港班友會唔會炒.....冇那那都可以炒上天花版
ゆり 12:10 PM 12-06-16
驚熱唔知有冇...

但連運費真係平過舖訂?

儲既話你不如等插水好過

反正插硬
izumo 12:10 PM 12-06-16
志在玩 BIO7 呢D香港賣得ge game 相對會多貨唔點炒
而且港行因為血腥過日版一路都大把人追行

反而日版只係得日配同"bio"優勢 要訂請早
DevilElvis 02:11 PM 12-06-16
執多幾樣野至運攤分運費啦

我問如龍6佢都話無乜點返日水, 咁我又好似你咁至在儲既
就過一輪先買啦...反正又唔會拆
你又o岩

我其實想買埋 Bio hazard Origins
DevilElvis 04:07 PM 12-07-16
唉,噚日問GameHit,連佢都唔代訂Bio7水日....

去旺角問下算...

PS想問下荃灣有冇game舖代訂到水日game

Sorry...OT 埋E次
Dyhalt Rushifar 04:15 PM 12-07-16
唉,噚日問GameHit,連佢都唔代訂Bio7水日....

去旺角問下算...

PS想問下荃灣有冇game舖代訂到水日game

Sorry...OT 埋E次
訂野真係冇去過荃灣訂
反而葵涌廣場既聽聞都訂得下,不過如果信和咁多三頭六臂都冇人做,你應該向AMAZON低頭
高級嘍囉 04:07 PM 12-16-16
睇黎年尾Amazon Japan啲海外訂單多都做唔切,除咗書和影音媒體外,其他嘢已經唔可以寄出海外。睇下過咗旺季會唔會回復正常啦。
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 

返回主題版面