Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-26-05, 01:09 PM   #26
MS331
Game Master

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 武藤遊戲
一直以來tvb幾時肯播呢 ,唔通等第三次機戰出先肯播
又血腥又 仲唔同你cut哂佢
MS331 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-05, 04:23 PM   #27
赤目黑龍
God of Gamer
赤貧神

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDdamnprincess
大家死心啦~~~
就算TVB會播
都係cut到不似人形咁播
大家都會睇到講粗口~~~

呢類[有血有肉]o既作品
大家都唔好望TVB會播囉~~

許許許許許許許許
許許許許許許許許許許許許!!
赤目黑龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-05, 07:21 PM   #28
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
其實我睇final都有d唔明
俾tvb cut 多 cut 我諗我難明佢講咩
but main pt 我覺得係佢商品太少了~~吸引唔到tvb 播

舊 03-26-05, 07:27 PM   #29
MS331
Game Master

引用:
作者: saiSAIsai
其實我睇final都有d唔明
俾tvb cut 多 cut 我諗我難明佢講咩
but main pt 我覺得係佢商品太少了~~吸引唔到tvb 播
有都好貴
舊 03-29-05, 11:40 PM   #30
Rv250

註冊日期: Aug 2002
MOON PHASE 雑記
GGG、一部新禄、全12回。
増4話分一体何、秘密。
多左4集?
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-05, 08:10 AM   #31
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

註冊日期: Mar 2003
Arrow

引用:
作者: Rv250
MOON PHASE 雑記
GGG、一部新禄、全12回。
増4話分一体何、秘密。
多左4集?

唔奇啦,
當年都說了只是結局都抽掉成個鐘去
係時候出完全版啦...
黑咪 破壞大王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-05, 03:07 PM   #32
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
ho yea.....time to start hunting it then...^^

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-05, 07:39 PM   #33
主人
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: 黑咪 破壞大王
唔奇啦,
當年都說了只是結局都抽掉成個鐘去
係時候出完全版啦...
唔係掛.......
OVA出DVD都要CUT??
反而TV唔洗CUT??
主人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-05, 08:46 PM   #34
MS331
Game Master

會加咩呢?
復活再復活 ?
舊 03-30-05, 09:16 PM   #35
Fio

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 主人
唔係掛.......
反而TV唔洗CUT??
出多次完全版DVD...orz

會唔會加埋獅子之女王ge劇情?
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-05, 08:12 AM   #36
PTX-003C
天下第一盲鬼

XBox Live GamertagGesphest MK III
加獅子之女王~~~

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
舊 03-31-05, 08:20 AM   #37
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

Arrow

引用:
唔係掛.......
反而TV唔洗CUT??
當年的動畫雜誌有說,
是因為太長,
結尾之後原本有描述一年之後各人的生活,
及本篇部份有部份細節,
但因為太長而沒有了,
加起來約個多鐘到....
原本如果全加下去的話幾乎有三小時的
舊 03-31-05, 04:22 PM   #38
PTX-003C
天下第一盲鬼

i wait i wait i wait....><

舊 04-01-05, 03:40 AM   #39
主人
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
當年的動畫雜誌有說,
是因為太長,
結尾之後原本有描述一年之後各人的生活,
及本篇部份有部份細節,
但因為太長而沒有了,
加起來約個多鐘到....
原本如果全加下去的話幾乎有三小時的

咁都係加多六集者....
一套OVA有十幾集都好合理........

不過......各人的生活??
返唔到地球仲有咩生活????
主人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-05, 04:25 AM   #40
NexTony
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
係囉@@

得兩個細路番到去

睇護仔同個女仔結婚成個鐘乎 XD?

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-05, 07:47 AM   #41
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
咁都係加多六集者....
一套OVA有十幾集都好合理........

不過......各人的生活??
返唔到地球仲有咩生活????
in the ship?^^|||

舊 04-01-05, 11:55 AM   #42
hehe_li
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2002
對bionet應該有多d劇情喇
hehe_li 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-05, 12:05 PM   #43
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: hehe_li
對bionet應該有多d劇情喇
漫畫講左啦

舊 04-11-05, 10:17 PM   #44
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

Arrow

ガオ ガオ ガオ ガオ ガオ
ガオ ガオガイガー!!!

今晚日本時間一時三十分放送承認!!!
官網正式開動!!!

此篇文章於 04-11-05 11:32 PM 被 黑咪 破壞大王 編輯。
舊 04-11-05, 10:34 PM   #45
無聞
Crazy Gamer

頭5話已經有2話是新
2. 奇蹟傳說
5. 心 animus

希望真是有個完美些結局

舊 04-11-05, 10:53 PM   #46
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

Arrow

樓主!!!!
改TOPIC做討論區啦
舊 04-11-05, 11:09 PM   #47
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
再次熱血

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-05, 11:10 PM   #48
PTX-003C
天下第一盲鬼

i can't wait until i see 天海護 and 大河幸太郎(super hot blood idiot)

舊 04-11-05, 11:14 PM   #49
KusatakKyomu
Guest

正!等出DVD.

唔知有無Final.00,"交輝架"初次啟動既劇情睇...
KusatakKyomu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-11-05, 11:17 PM   #50
Rv250

引用:
官網正式開動!!!
頭先入去睇
character果度寫"宇都木命"
cast都係寫"宇都木命"
轉左姓定係我記錯?
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 11:35 PM

手機版 | APP版