Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~ > 吹水專區

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 07-22-13, 12:49 AM   #1
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
吹水專區 2019《未來警察今天要出發~》

奉神聖偉大的Astaroth之意『吹水專區』內鍾意POST日記又得,吹水亦得,點CHAT都得~ 得左~
但請謹記以下誡律!

一: 不得粗言穢語
二: 說話唔好太露骨 (即唔好太淫 )
三: 唔好有人身攻擊
四: 要自律!!自律呀!!!!
五: 搶千唔可以靠手段!一定要靠食力!
六: 新板1000post (清談板面 ) = #1001 (每post右上數字 )
七: 成功搶千者請於五分鐘內親自或授權給另一位會員開TOPIC,否則可由#1002補上
八: 所有人均可搶千, 惟搶千成功者不能連續三期開新的吹水期數。 在這個情況下即使中千, 開topic的權利由#1002擁有。

上回

引用:
作者: D.K. 查看文章
大J!иg

大ƃи!ſ

大જિંગ

大징

請放於首post 方便c&p

此篇文章於 07-23-13 06:08 PM 被 神龍 編輯。
神龍 目前離線  
舊 07-22-13, 12:49 AM   #2
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
訓得

舊 07-22-13, 01:05 AM   #3
森羅
God of Gamer

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
幼女的星期天
森羅 目前離線  
舊 07-22-13, 01:10 AM   #4
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
真係唔怪得 Darksoul D RTA都係囉黑騎斧槍打
屈機

雖然我都係想要番黑騎大斧

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線  
舊 07-22-13, 01:16 AM   #5
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
機戰一章爆機
基本上頭幾章應該會用返xo個架構
依家一章打一年戰爭+收集戰力
二章係外字宙放晒埋融唔到世界觀黎打
三章估計都係返到地圈發現地球比太大支,w財團同蒼流星瓜分佐多

特別感想
未來警察?
咩黎嫁?

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線  
舊 07-22-13, 01:20 AM   #6
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
廢人8月係咪會去CM?

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線  
舊 07-22-13, 01:22 AM   #7
廢人
The One

唔去
都唔中中ive飛
4000萬又無我份

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線  
舊 07-22-13, 01:39 AM   #8
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 廢人 查看文章
機戰一章爆機
三章估計都係返到地圈發現地球比太大支,w財團同蒼流星瓜分佐多

特別感想
未來警察?
咩黎嫁?
我見未來警察好灰
小嘉 目前離線  
舊 07-22-13, 01:54 AM   #9
廢人
The One

無攻 無回 無防
人地78 br都3100
你最大力既short gun先2600

廢人 目前離線  
舊 07-22-13, 02:01 AM   #10
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
小嘉 目前離線  
舊 07-22-13, 02:12 AM   #11
廢人
The One

仲要無地版圖唔出得
宇宙版圖唔出得
佢既未來到底係邊?

廢人 目前離線  
舊 07-22-13, 02:19 AM   #12
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002

柚原このみ 目前離線  
舊 07-22-13, 02:41 AM   #13
森羅

PSN  IDcavelife87
夕子學姐
森羅 目前離線  
舊 07-22-13, 04:08 AM   #14
柚原このみ

註冊日期: Oct 2002
Root Double

柚原このみ 目前離線  
舊 07-22-13, 06:10 AM   #15
小特特
薔薇騎士団

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code1805 2977 8497
PSN  IDardnades-jpn

Blog

pixiv
小特特 目前離線  
舊 07-22-13, 08:28 AM   #16
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
仲要無地版圖唔出得
宇宙版圖唔出得
佢既未來到底係邊?
靠威也a

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線  
舊 07-22-13, 09:37 AM   #17
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
引用:
仲要無地版圖唔出得
宇宙版圖唔出得
佢既未來到底係邊?
(´・ω・`)強化パーツと・・・・愛と言う悲しみ
由手機版發出
Thaws 目前離線  
舊 07-22-13, 09:48 AM   #18
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
>>普京表示:“很遺憾,在俄羅斯,每次取得什麼成就或者勝利,就會有人漂洋過海,跑到競爭對手那兒去大聲抱怨。他們一看到勝利,就開始滿腦子想:肯定有哪裏不對頭!您知道,我真想建議他們自己去搞搞體育,如果身體有問題,就去看看醫生。在座的都是成年人吧,所以我可以說……咳咳……再不行的話就試一試‘偉哥’,或許管用。這樣他們的生活可能會重新回到正軌。某些明亮、美麗的方面重新鋪展開來,然後他們就能看見自己的未來。這些話是說給那些可憐鬼聽的。他們的廢話少聽,自己努力向前就是。”

霸氣

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線  
舊 07-22-13, 09:48 AM   #19
風音
The One

Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
引用:
仲要無地版圖唔出得
宇宙版圖唔出得
佢既未來到底係邊?
日本限定

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線  
舊 07-22-13, 10:01 AM   #20
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
完全聽唔慣日版機動警察配音

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線  
舊 07-22-13, 10:01 AM   #21
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF

エルボー・ロケット!!!

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線  
舊 07-22-13, 10:12 AM   #22
廢人
The One

香港幾時上日版?

廢人 目前離線  
舊 07-22-13, 10:37 AM   #23
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
gir

星期五晚比咗張飛你先

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線  
舊 07-22-13, 10:42 AM   #24
美堂蠻
Ultimate Gamer
蛇夫座的使者

註冊日期: Oct 2003
引用:
機戰一章爆機

特別感想
未來警察?
咩黎嫁?

未來警察今天要出發~~~

打撃系など花拳繍腿、関節技(サブミッション)こそ王者の技よ!!

生きているのなら…神様だって殺してみせる!
美堂蠻 目前離線  
舊 07-22-13, 10:48 AM   #25
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
今日12:20才有車
返到上去都應該唔駛返公司

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
吹水專區 2011 《》 mikemike 吹水專區 1000 06-07-13 03:56 PM
吹水專區 2010 《》 mikemike 吹水專區 1000 06-04-13 09:21 PM
吹水專區 2009 神龍 吹水專區 1002 05-28-13 06:10 PM
吹水專區 第貳仟回 《》 Yakumo Fujii 吹水專區 1001 03-16-13 11:01 PM
吹水專區 > 吹水專區 Vol.1904:《(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!》 魔璃 吹水專區 1007 03-28-12 11:22 AM

現在的時間是 03:11 AM

手機版 | APP版