Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-09-18, 06:52 PM   #8551
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
重點係第二用25蚊(台幣?)時薪揾人代打....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-18, 07:16 PM   #8552
KA版柯柏文
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: J+1 查看文章
重點係第二用25蚊(台幣?)時薪揾人代打....
由手機版發出
代刷存在感
KA版柯柏文 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-18, 07:31 PM   #8553
yorkyork

註冊日期: May 2010
有話係人仔,
25台幣冇人做啦

巴哈又和諧到冇人講

此篇文章於 05-09-18 07:34 PM 被 yorkyork 編輯。
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-18, 11:12 PM   #8554
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
論外掛點夠隔離果隻國際版
上去睇下活動隨便都一大堆
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-18, 11:32 PM   #8555
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
「專業的作弊者如我早就看出來日本P衝榜的也很多人有在開,大家一樣黑啦不要以為日
本人多高貴。」

人無恥便無敵

果然係某國人獨有嘅神邏輯,人贓並獲仲好意思話「其他人都有打劫啦,做乜淨係審我」

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-18, 09:13 AM   #8556
yorkyork

玩幾隻手機game隻隻都有強國人開外掛,
有時真係頂佢地唔順
舊 05-14-18, 11:11 AM   #8557
J+1
望過黎呀!!!!!!

即係茄子可以實聲了?

乃乃都係守唔到30內
由手機版發出

此篇文章於 05-14-18 11:25 AM 被 J+1 編輯。
舊 05-14-18, 02:25 PM   #8558
Game Master

恭喜菜々,永恆17歲實至名歸。

可以進入每個類別頭三名嘅無聲角色會獲得聲優(以下紅色)

Cute
安部菜々
一ノ瀬志希
佐久間まゆ

Cool
北条加蓮
鷹富士茄子
鷺沢文香

Passion
本田未央
南条光
喜多日菜子

舊 05-14-18, 10:25 PM   #8559
Cowlex
Game Master
零距離ガンナー

註冊日期: Aug 2005
5月14贏, 5月15生日
完美劇本

舊 05-14-18, 10:31 PM   #8560
lineage19
Crazy Gamer

Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
引用:
作者: yorkyork 查看文章
玩幾隻手機game隻隻都有強國人開外掛,
有時真係頂佢地唔順
所以唔怪得D廠呢家愈來愈多GAME鎖返IP....
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-18, 11:04 PM   #8561
Game Master

引用:
作者: Cowlex 查看文章
5月14贏, 5月15生日
完美劇本
完全冇留意到原來係佢生日。唔怪得咁多人專登將啲票倒晒俾菜々成全佢過一個難忘成日。

引用:
作者: lineage19 查看文章
真係多得呢啲強國人唔少。

舊 05-15-18, 08:51 AM   #8562
sund
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2013
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
完全冇留意到原來係佢生日。唔怪得咁多人專登將啲票倒晒俾菜々成全佢過一個難忘成日。
不,咁多人專登將啲票倒晒俾菜々,原因是今届第7届是菜々主場
sund 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-18, 10:03 AM   #8563
yorkyork

引用:
作者: lineage19 查看文章

引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
真係多得呢啲強國人唔少。

最火係鎖佢地佢地仲會話係咪唔想賺佢地錢,
我係日廠都唔想賺佢地,
佢地唔開外掛整臭個ser都偷笑,
好似好把炮咁
舊 05-17-18, 02:14 PM   #8564
J+1
望過黎呀!!!!!!

由手機版發出
舊 05-17-18, 11:53 PM   #8565
sd03021
Crazy Gamer

其實鎖本地鎖IP呢家野
好多本土PC GAME都做緊
尤其成人遊戲係比較明顯

不過好定壞呢家野就真係難講
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-18, 02:13 PM   #8566
J+1
望過黎呀!!!!!!

好似呢排先出現...點解而家個tag後面有綠色惡魔icon..?

https://mobile.twitter.com/hashtag/%...82%B9%E3%83%86
由手機版發出
舊 05-20-18, 02:42 PM   #8567
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
應該 twitter 官方攪的鬼
印象中總選中期時開始出現

碧藍航線個 hashtag 好似有赤城
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-18, 05:29 PM   #8568
J+1
望過黎呀!!!!!!

茄子

http://hobby.dengeki.com/news/565465/
由手機版發出
舊 05-23-18, 09:43 PM   #8569
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
唔應該貼呢度....不過事旦啦...

中文版官網

https://imasofficial-as.idolmaster.jp/

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-18, 02:11 PM   #8570
J+1
望過黎呀!!!!!!

由手機版發出
舊 05-29-18, 08:19 PM   #8571
yorkyork

https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1527585331.A.6D9.html

有強國版,
希望強國人返去玩
舊 05-30-18, 11:30 AM   #8572
J+1
望過黎呀!!!!!!

已落架??
改名天天偶像?!有夠xx....諗唔到形容詞....

https://www.ptt.cc/bbs/C_Chat/M.1527644359.A.904.html
由手機版發出

此篇文章於 05-30-18 01:37 PM 被 J+1 編輯。
舊 05-30-18, 05:56 PM   #8573
yorkyork

唔會玩強國版唔關我事啦,
改名做習大大打氣團隊都得
舊 05-30-18, 09:54 PM   #8574
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
國人快D 番去國服啦,有國服唔係唔支持丫?
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-31-18, 08:02 AM   #8575
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: KUTAR# 查看文章
國人快D 番去國服啦,有國服唔係唔支持丫?
一陣話你係厲害了•香港順手block埋就恭喜發財了
由手機版發出

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:43 AM

手機版 | APP版