Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-14-12, 08:04 PM   #876
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: teealpha 查看文章
DX係…COMPLETE?

做乜QUOTE我,揀錯人名了吧

33850啦
complete就是33850戈個-.-

我中戈個係22830 (好似) 3月份先有戈個...

嘛 點都好 星期日我都可能會入手多一套COMPLETE版就是

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-12, 08:14 PM   #877
cmk105
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2005
3DS Friend Code3093 7035 7900
信和 限定版依然是天價

舊 02-14-12, 08:15 PM   #878
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
有無人發現部機打直玩, loading 會快好多好多??

舊 02-14-12, 08:21 PM   #879
stcdavidhk
God of Gamer

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 怪人 查看文章
感覺上係快左,不過開唔到3d,可能因為咁而load少左野
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-12, 08:39 PM   #880
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: GN00508771 查看文章
complete就是33850戈個-.-

我中戈個係22830 (好似) 3月份先有戈個...

嘛 點都好 星期日我都可能會入手多一套COMPLETE版就是
第三輪抽機好似好易中咁

引用:
作者: 怪人 查看文章
部機打直唔開3D,粒U都輕鬆好多啦
不過我就係要睇3D

話說,我有多少覺得佢第一次開GAME裝果幾百MB係將隻LP+連新3D圖寫落SD咭度
理由??純粹個人直覺
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-12, 08:59 PM   #881
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
第三輪抽機好似好易中咁

算唔算呢-.-

29部機先中得一部

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-12, 09:02 PM   #882
teealpha

引用:
算唔算呢-.-

29部機先中得一部
識人兩口中一,不過就寧寧,可能增產數量位位唔同??
舊 02-14-12, 09:10 PM   #883
ゆり

註冊日期: Nov 2004

原來繼承左之後開skip mode真係有bug

唔怪得我會過左8000幾日

舊 02-14-12, 09:45 PM   #884
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
咪搞笑吧
好難講呀, 咁大盒...頌要4本野...
DMRevolution 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-12, 09:54 PM   #885
cmk105
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2005
3DS Friend Code3093 7035 7900

PS:此圖可能很快看不到
日本情人節限定AR
要用過SAVE TOOL 才能解除 限定服飾

舊 02-14-12, 09:54 PM   #886
ゆり

誤會制做者寧寧

誤解少女愛花

舊 02-14-12, 09:57 PM   #887
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:
第三輪抽機好似好易中咁
睇見版友你呢句真是打沉我落谷底...(講笑

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-12, 10:05 PM   #888
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
作者: cmk105 查看文章

PS:此圖可能很快看不到
日本情人節限定AR
要用過SAVE TOOL 才能解除 限定服飾
.....好似AKB48件衫
DMRevolution 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-12, 10:08 PM   #889
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
引用:
作者: ゆり 查看文章
誤會制做者寧寧

誤解少女愛花
我個制做者係凜子

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-12, 10:18 PM   #890
teealpha

引用:
作者: 強化人間ですの~★ 查看文章
我個制做者係凜子
我都係凜子
不過原兇都係某個冇名女生徒
舊 02-14-12, 10:19 PM   #891
nettotang
Junior Member

註冊日期: Oct 2006
引用:
一早預左有人會咁問

自己睇圖
想問下依張係3DS上面效果係點?Loading時間有冇大改善到(3DS個Card Reader應該去唔到全速架啦...)
事關本身用緊原裝張2GB感覺太LAG頂唔順之後走左去平平地買張Toshiba白卡,但係感覺上都係冇咩改善而家考慮緊入唔入依張好,但係怕改善仍然唔大
nettotang 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-12, 10:22 PM   #892
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
引用:
作者: ゆり 查看文章

原來繼承左之後開skip mode真係有bug

唔怪得我會過左8000幾日
我4千幾了, 不過算

舊 02-14-12, 10:35 PM   #893
teealpha

引用:
作者: nettotang 查看文章
想問下依張係3DS上面效果係點?Loading時間有冇大改善到(3DS個Card Reader應該去唔到全速架啦...)
事關本身用緊原裝張2GB感覺太LAG頂唔順之後走左去平平地買張Toshiba白卡,但係感覺上都係冇咩改善而家考慮緊入唔入依張好,但係怕改善仍然唔大
講真可能同Toshiba白卡唔太感覺到差別,你參考返MH3G黑WIKI個數據,SAVE需時3秒同4~6秒差別,讀可能只差1~2秒,好難感覺到
舊 02-14-12, 10:39 PM   #894
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
無諗過任記手提game都要install成半GB野
但我無玩過上集, 唔買個Tool會唔會玩小左野?

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-12, 10:40 PM   #895
ゆり

引用:
作者: W!LL 查看文章
但我無玩過上年, 唔買個Tool會唔會玩小左野?
無玩上集請無視

舊 02-14-12, 11:08 PM   #896
ゆり

好bug 明明吃緊醋都比摸
由手機版發出
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-12, 11:12 PM   #897
eric321
Junior Member

註冊日期: Dec 2007
引用:
作者: W!LL 查看文章
但我無玩過上集, 唔買個Tool會唔會玩小左野?
個Tools好似包括AR Photo Mode
可以去NEWラブプラス官網下載AR Marker Card
用A4紙/A3紙Print張咭出黎之後配合Photo Mode會有野玩

資料來源:
http://andriasang.com/comzxx/love_plus_ar/
eric321 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-12, 11:27 PM   #898
teealpha

引用:
作者: fantasy俊仔 查看文章
睇見版友你呢句真是打沉我落谷底...(講笑
唔好咁啦,仲有ファミ通應募 (被巴
日本Y拍戰況冇預想激烈
可能因為未到最後三分鐘
舊 02-14-12, 11:54 PM   #899
~蛙蛙~
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2008
今日路過問左 可能下個星期先拎到部機orz
~蛙蛙~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-12, 12:10 AM   #900
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

去到15日,就把14日已過的行程放入去,係唔係bug?

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[Wii] We Love Golf ! [日版已售] imgahou 電視遊戲討論版 68 07-22-08 04:48 PM
[PS2]蜜×蜜ドロップス LOVE×LOVE HONEY LIFE, 預定4月6日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 5 04-07-06 06:20 PM
蔡依琳love love love mv既卡~ 小忍~~ Neo Music UNIVERSE 0 06-08-04 11:46 AM
有問題關於LOVE♥LOVE HoHo 日本動漫畫討論版 8 05-15-04 06:41 AM

現在的時間是 02:44 AM

手機版 | APP版