Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 42  ... 最後
電視遊戲討論版>大家的世嘉年代 III [詳細頭 post] 世嘉祭 2019 | 新版 Nomad 及 DC HDMI adaptor | 巴西主機 Zeebo 簡介
backtomac 01:58 AM 03-18-13
作者: AshleyYan:
我都想買呀
但等節四代睇下點先〜

又唔係天價既,平過XRGB好多
嘩,上EBAY睇都唔平WOR,連埋運費成2千銀都黎緊~
Irwin 04:34 AM 03-18-13
作者: Dreamcast肥仔:
Thanks ,又學到野了!!
不過首要整返部ss 先
唉…可能真係大耐個lens 讀碟讀到卡卡聲了
睇到大家講月下真想開返出黎玩
始終psp 版同ps one dl 版滿足唔到我: )
放心,仲有360的XBLA版,對應成就添 (毆
武泰利 07:25 AM 03-18-13
作者: backtomac:
得閒過黎坐懷勉吓LOR~~
一定會!
AshleyYan 05:24 PM 03-18-13
有無邊位有玩世嘉嘉嘉?

Irwin 05:44 PM 03-18-13
有無邊位有玩世嘉嘉嘉?
買唔番 OTL
kita 05:51 PM 03-18-13
有無邊位有玩世嘉嘉嘉?
無玩過, 不過屋企好似有呢隻game
シェンムー 05:54 PM 03-18-13
我對dvd 盒版無興趣, 哈哈哈
AshleyYan 05:56 PM 03-18-13
作者: Irwin:
買唔番 OTL
作者: kita:
無玩過, 不過屋企好似有呢隻game
呢隻好玩呀!
值得收藏~

我對dvd 盒版無興趣, 哈哈哈
佢都有市販CD盒版ga wor~
我都有一隻,不過勁殘,所以放隻全新未開既通販版上blog~
david 06:06 PM 03-18-13

雖然貼過, 但見大家講開櫻大戰就再毒下大家XD
甘耐都係用黎供奉多, 全新未開過機
我只係得個手掣同VGA,當年其實好想買,但當時仲返緊學,就算夠錢買都實俾阿媽鬧死...

而家好後悔當年點解無冒俾阿媽鬧死O既心做死士買佐先算...

另外,樓上SGGG我有限定版原封未開,完全唔捨得開O黎玩...
AshleyYan 06:11 PM 03-18-13
作者: david:
我只係得個手掣同VGA,當年其實好想買,但當時仲返緊學,就算夠錢買都實俾阿媽鬧死...

而家好後悔當年點解無冒俾阿媽鬧死O既心做死士買佐先算...

另外,樓上SGGG我有限定版原封未開,完全唔捨得開O黎玩...
我無買限定版呀
當時好貴ga
我當年都係讀緊書,每個月只可以買兩隻games炸
シェンムー 06:52 PM 03-18-13
原來甘多人對新櫻大戰dc 有興趣?
甘就有必要拎多次出黎前後左右影多次比大家睇下喇XD
antony chan 08:44 PM 03-18-13
基本上我買唔到個手掣....
其他櫻戰限定版全部都齊晒
八仙果 02:55 AM 03-19-13
死喇!見到咁多 DC 嘢,好想擺返部 DC 出來、開開 VGA、玩玩莎木。
不過現在開返 MD 玩緊,得閒貼吓 games 相先,
好耐冇貼過圖。
★星人44★ 07:24 AM 03-19-13
係舊屋找到的全新BBA同BOROER DOWN限定版/\

Irwin 06:10 PM 03-19-13
作者: ★星人40★:

BBA

話說隻SGGG果時見到有身上但唔夠錢,拎完錢番去又賣晒…
隻BORDER DOWN出果時係我住果區無見過有得賣…
仲有隻DE LA JET SET RADIO又係…

到而家就係差呢幾隻無玩過。
シェンムー 07:16 PM 03-19-13
作者: Irwin:
BBA

話說隻SGGG果時見到有身上但唔夠錢,拎完錢番去又賣晒…
隻BORDER DOWN出果時係我住果區無見過有得賣…
仲有隻DE LA JET SET RADIO又係…

到而家就係差呢幾隻無玩過。
一d 出貨比較少的game 如sf zero3 for matching service , ssfII for matching service我都想入手返先
不過真的不便宜
都係慢慢黎
八仙果 08:03 PM 03-19-13
作者: ★星人40★:

- skip -
星人出手喇!
舊屋唔止得兩件收藏掛?!

一d 出貨比較少的game 如sf zero3 for matching service , ssfII for matching service我都想入手返先
不過真的不便宜
都係慢慢黎
我記得我隻 SSF II X Matching Service 在台灣光華一間賣舊遊戲的店舖買,
超乎想像的合理,
因當年我也沒買,也是之後找到的,
想不到絕無炒價。
シェンムー 04:00 AM 03-20-13
作者: 八仙果:
星人出手喇!
舊屋唔止得兩件收藏掛?!

我記得我隻 SSF II X Matching Service 在台灣光華一間賣舊遊戲的店舖買,
超乎想像的合理,
因當年我也沒買,也是之後找到的,
想不到絕無炒價。
八兄就好啦, 而家炒到飛起晒><

呢隻櫻大戰有幾多版友玩過?XD
當年4,5年前, 一出即買…無乜鋪入貨…Nds 翻版問題嚴重
不過我都係玩左兩下就放低, 變左AVG
始終都係SLG 加光武 熱血D 好玩d
不過可以聽返首經典主題曲倒是幾感動的XD

八仙果 05:35 AM 03-20-13

日版名稱:Jet Set Radio (ジェット セット ラジオ)
美版名稱:Jet Grind Radio
發售日期:2000 年 6 月 29 日
售價:5,800 日圚

日版名稱:De La Jet Set Radio (デ・ラ・ジェット セット ラジオ)
美版名稱:De La Jet Set Radio
發售日期:2001 年 10 月 18 日
售價:4,800 日圚

找回當年非常喜歡的 Jet Set Radio,
後來的 De La Jet Set Radio 原來還沒開 ……

我的 De La Jet Set Radio 是一般零售版,
另有 Dreamcast DIRECT 的 game 連 T-shirt 的特別版,(5,800 日圚)
比一般零售版更早發售。(2001 年 1 月 1 日)

另有 ドリコレ (廉價版),
2003 年 3 月 6 日,2,800 日圚。
holsety 10:57 AM 03-20-13
當年對莎木pv錄影帶内容好好奇 , 宜家屋企冇錄影机冇得playback TT

ost和demo碟, soundtrack内附的菲林, 有冇人真係攞去曬相 XD

呢隻ost vol.1舊game bgm. 但我冇vol.2 ,
phantasy star基本佔多數,好鍾意phantasy star III 的原聲"

呢3隻game既音樂都滿吸引我, 神曲花之巴里, 莎花single江清月抱 . space channel5 大統領既歌聲

backtomac 11:14 AM 03-20-13
作者: holsety:
當年對莎木pv錄影帶内容好好奇 , 宜家屋企冇錄影机冇得playback TT

可以攞出去搵人轉DIGITAL BACKUP
AshleyYan 02:14 PM 03-20-13
八兄就好啦, 而家炒到飛起晒><

呢隻櫻大戰有幾多版友玩過?XD
當年4,5年前, 一出即買…無乜鋪入貨…Nds 翻版問題嚴重
不過我都係玩左兩下就放低, 變左AVG
始終都係SLG 加光武 熱血D 好玩d
不過可以聽返首經典主題曲倒是幾感動的XD
我有~~
我有限定版!!
但太難玩爆唔到機
Irwin 02:20 PM 03-20-13
作者: 八仙果:

日版名稱:Jet Set Radio (ジェット セット ラジオ)
美版名稱:Jet Grind Radio
發售日期:2000 年 6 月 29 日
售價:5,800 日圚

日版名稱:De La Jet Set Radio (デ・ラ・ジェット セット ラジオ)
美版名稱:De La Jet Set Radio
發售日期:2001 年 10 月 18 日
售價:4,800 日圚

找回當年非常喜歡的 Jet Set Radio,
後來的 De La Jet Set Radio 原來還沒開 ……

我的 De La Jet Set Radio 是一般零售版,
另有 Dreamcast DIRECT 的 game 連 T-shirt 的特別版,(5,800 日圚)
比一般零售版更早發售。(2001 年 1 月 1 日)

另有 ドリコレ (廉價版),
2003 年 3 月 6 日,2,800 日圚。

DE~~~~LA , DE~~~LA (關淑儀腔)
シェンムー 02:46 PM 03-20-13
樓上的莎木收藏好正

JSR 真係經典黎嘅
以下是PSV版CAP 的圖
真係值得一玩再玩

clie 02:51 PM 03-20-13
想問喺香港係咪無可能買到VGA BOX?
代用都搵唔到呢
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 42  ... 最後

返回主題版面