Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-10-11, 12:48 AM   #276
izumo
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: JMi 查看文章
呢個一路都好多提示
萌姐反而突然d
之後FB仲離譜呀...
仲有FB的關係者 更加係 下
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-11, 01:14 AM   #277
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
萌郁原注其實仲明顯過戰士
不過fb同未來復仇者真係無咩hits

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-11, 06:29 PM   #278
Hunter

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: izumo 查看文章
劇透
冇咩詳細
只係兇真叫真由理等等佢 番轉頭就唔見左
夜晚番去lab果陣 就收到膠人真由理的照片
之後又跳過
thanks
其實咁樣都好恐怖

Hunter 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-11, 06:55 PM   #279
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
大透

左上你地邊位

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-11, 06:56 PM   #280
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
最重要係上下對比

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-11, 10:21 PM   #281
macgyver
Game Master
反loli恊會會長

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: 強化人間ですの~★ 查看文章
大透

左上你地邊位
真係估你吾到

舊 07-10-11, 10:30 PM   #282
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
漫畫真係咁樣架喎

舊 07-11-11, 10:47 AM   #283
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: JMi 查看文章
呢個一路都好多提示
萌姐反而突然d
之後FB仲離譜呀...
劇透
佢之前話佢老豆係 XX.提托
加上佢對Chris既敵意, 我已經覺得佢係未來人,
但估唔到佢竟然係 John 提托
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-11, 11:57 PM   #284
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: 廢人 查看文章
萌郁原注其實仲明顯過戰士
不過fb同未來復仇者真係無咩hits
FB我估到(果陣玩到後期都冇咩主要角色淨嘛...)
未來復仇者就真係
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-11, 12:07 AM   #285
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
劇透
佢之前話佢老豆係 XX.提托
加上佢對Chris既敵意, 我已經覺得佢係未來人,
但估唔到佢竟然係 John 提托
通常呢啲位
打工戰士應該係未來人,而有個未來人係John提托
咁好順理成章打工戰士就係John提托www

又好似因為比中二叫咗返嚟而無得去聚會嘅超級駭客
而又有去到聚會搵唔到老豆嘅未來人
咁好顯明佢老豆就係……

其實我無玩原著,睇到上面個大透先Firm啫,有錯請插

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-11, 12:24 AM   #286
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
入手左打工戰士本漫畫,講左好多關於佢家庭gei野同埋小小劇透
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-11, 04:31 PM   #287
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
桶哥今集好強既鬥氣

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-11, 04:45 PM   #288
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
今集已經透到好緊要了
想一想都估到個設定
不過發展無咁順利吧?
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-11, 04:50 PM   #289
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: leungky1 查看文章
今集已經透到好緊要了
想一想都估到個設定
不過發展無咁順利吧?
如此順利都係有理由的

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-11, 04:57 PM   #290
tat0gd
Insane Gamer

註冊日期: May 2008
明白左上一話所講的世界線理論的話 基本就會知道結果會如何
tat0gd 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-11, 05:10 PM   #291
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
就算跳到世界線都唔等於係好結局

舊 07-13-11, 05:37 PM   #292
細路翔
The One

下集打後就無得睇打工戰士pika sad

英國說大家抱團死
舊 07-13-11, 05:55 PM   #293
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

舊 07-13-11, 07:03 PM   #294
細路翔
The One

http://www.nicovideo.jp/watch/sm14982413

有捏

英國說大家抱團死
舊 07-13-11, 09:17 PM   #295
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

舊 07-13-11, 09:31 PM   #296
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 細路翔 查看文章
兩公婆冇得救

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-11, 10:34 PM   #297
半熟蕃茄
Game Master
有朋自遠方來非姦即盜

註冊日期: Oct 2004
今集都幾緊張
雖然已知邊個係打工戰士老豆,但好想睇下佢臨走前知唔知真相
半熟蕃茄 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-11, 03:25 AM   #298
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
呢條世界線個オカリン咁醒一接電話就知係外國人小販

舊 07-14-11, 11:04 AM   #299
廢人
The One

得返9話
應該下話先完本篇6話
雖然7-8話比故多位可以cut
但都係覺得唔夠時間

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-11, 11:20 AM   #300
Funny
Ultimate Gamer
超平和バスターズ

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: Rance 查看文章
呢條世界線個オカリン咁醒一接電話就知係外國人小販
"MAD SCIENTIST SO COOL"嘛
Funny 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[徵求] Steins Gate Double Pack frankylui 買賣專區 0 12-02-13 10:34 AM
[Sell]PS3 命運石之門 Steins;Gate 中文版 march0728 買賣專區 0 08-18-13 09:39 PM
[PSV] 『シュタインズ・ゲート』&『比翼恋理のだーりん』2013年3月14日発売予定 money 手提遊戲機討論版 2 10-30-12 07:02 AM
[宣傳] CWTHK2新品-Steins;Gate襟章 / 貼圖 。檸。 Cosplay同人MIX討論區 0 09-30-11 09:00 PM
[PSP] 5pb.「STEINS;GATE」[已售] 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 22 07-20-11 04:37 PM

現在的時間是 05:22 PM

手機版 | APP版