Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 02-17-17, 09:33 AM   #2026
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: lancelam 查看文章
於是而家有開箱片~
http://www.floko.tv/video/1107255-ex...g#.WKZOIPB97IW

不過呢段片最大嘅爆點應該係下面嗰兩張圖(尤其是第一張)
~
唔明
爆在哪裡

此篇文章於 02-17-17 10:40 AM 被 neo2046 編輯。
Gundam MK-2 目前離線  
舊 02-17-17, 09:57 AM   #2027
天野
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: jyeung1 查看文章
都係個句,各人喜好
個人都認為只靠Zelda,
真係吾會太多人為佢出NS

懷疑首批出貨吾多,作勢好多人買
第二批先正常!!

來緊個晒,要睇實機表現
如果D人在舊同學,朋友聚帶出來玩
又帶到氣氛,氣勢如紅吾出奇

NS重點係可以一部機,可以4打/雙打
又可以人地大TV到玩(吾駛搬得辛苦)

要知好多人有樣學樣
(要明白時下手提機/手機遊戲,只可單打,獨家村)
相信只有玩過Zelda既人先會為佢而出機
我身邊好多打機既人都未玩過(只打PS系好多)
最多都係聽過果名
所以今次首發明顯只會吸引任記fans

之於你話帶出去毒唔毒到人
咁就睇game既吸引力
NDS果時都毒到好多人
天野 目前離線  
舊 02-17-17, 10:03 AM   #2028
天野

引用:
作者: メソウサ 查看文章
retailer唔小心寄早左
但冇game...
https://www.engadget.com/2017/02/16/...-but-no-games/
任記兩個星期前已經出定貨俾商店?
洗唔洗咁早啊?冇地方擺貨?
實俾人偷出貨啦
不過game可能未出貨
天野 目前離線  
舊 02-17-17, 10:13 AM   #2029
信長
God of Gamer
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
流口水中

信長 目前離線  
舊 02-17-17, 10:21 AM   #2030
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
死老任要3.3以後先再開放官方商店賣CUSTOMIZE NS,
我應該趕唔切SPLATOON 2試射會。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線  
舊 02-17-17, 10:22 AM   #2031
貓太部
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
個界面同個觸控反應好似好掂喎,同埋好似走比較成熟路線,冇之前咁花哩花碌,
之前3ds同wiiu嗰個真係唔得,少少影響埋打機心情.....

此篇文章於 02-17-17 10:24 AM 被 貓太部 編輯。
貓太部 目前離線  
舊 02-17-17, 10:35 AM   #2032
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
在淘仔買定幾張貼已到

買左以下幾張

到時再更新

此篇文章於 02-17-17 10:43 AM 被 neo2046 編輯。
Hello MiMi 目前離線  
舊 02-17-17, 10:35 AM   #2033
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Nintendo Switch ID050897379389
引用:
作者: 天野 查看文章
實俾人偷出貨啦
不過game可能未出貨
唔係做饑餓行銷而又夠貨的話,早出貨唔奇
呢部機就係要多人玩先起到個市場化學作用
公佈得日期就肯定生產線已經run順同已經儲左多少貨

不過今次早咁多就明顯係大老烏
其他地方......因為係行貨,有代理(其實都係老任自己)監住,我估就算再偷步都唔會早得太過份嘅

舊 02-17-17, 10:41 AM   #2034
swatty
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2006
引用:
實俾人偷出貨啦
不過game可能未出貨
睇地方例如地方大果D
之前 FF 咪提早播結局 ONE 早到左都有
swatty 目前離線  
舊 02-17-17, 11:02 AM   #2035
kwankwan

註冊日期: Mar 2011
好似好多嘢set, 遲d應該會加番繁體卦?
kwankwan 目前離線  
舊 02-17-17, 11:17 AM   #2036
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
作者: kwankwan 查看文章
好似好多嘢set, 遲d應該會加番繁體卦?
如果巴哈傳言話等緊台灣當局審批係真的話,之後有唔出奇

舊 02-17-17, 11:19 AM   #2037
噹噹dondon
Game Master

註冊日期: Oct 2006
引用:
相信只有玩過Zelda既人先會為佢而出機
我身邊好多打機既人都未玩過(只打PS系好多)
最多都係聽過果名
所以今次首發明顯只會吸引任記fans

之於你話帶出去毒唔毒到人
咁就睇game既吸引力
NDS果時都毒到好多人
冇人識唔係因為佢地未玩過
而係任記冇係香港做過宣傳
係外國就唔同 所以唔好用香港就標準
噹噹dondon 目前離線  
舊 02-17-17, 11:48 AM   #2038
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
關於 Nintendo Account
- 寫明 re-link 之後可以 redownload 返所有買過 games and DLC

https://pbs.twimg.com/media/C40-J0cVYAI00fw.jpg:large
由手機版發出
enishi 目前離線  
舊 02-17-17, 11:52 AM   #2039
swatty

註冊日期: Apr 2006
SUNING 有貨預訂了
swatty 目前離線  
舊 02-17-17, 11:55 AM   #2040
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
cap 畫面果下好似好快

信長 目前離線  
舊 02-17-17, 12:02 PM   #2041
lancelam
Junior Member

註冊日期: Feb 2012
Nintendo Switch IDSW-3344-4281-3048
3DS Friend Code4554 0555 6683
引用:
作者: enishi 查看文章
關於 Nintendo Account

- 寫明 re-link 之後可以 redownload 返所有買過 games and DLC

https://pbs.twimg.com/media/C40-J0cVYAI00fw.jpg:large
由手機版發出

總算有人留意到。

Sent from my iPhone using Gaforum
lancelam 目前離線  
舊 02-17-17, 12:04 PM   #2042
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
作者: swatty 查看文章
蘇寧?

舊 02-17-17, 12:13 PM   #2043
N0T51B
Game Master
非中國藉

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDnotsib
Nintendo Switch ID6353-4652-6032
3DS Friend Code3179 6036 7175
緊急,日本森林有貨

"師奶在港不為少數,她們對社會問題選擇失明,政治見解偏頗狹隘,但永遠不想聽高深理論,再講下去會覺得是精英階級以學識欺人。反正師奶理論必然有缺失,無知的殺傷力更大" (2013)
N0T51B 目前離線  
舊 02-17-17, 12:18 PM   #2044
lancelam

Nintendo Switch IDSW-3344-4281-3048
Nintendo Switch 情報區 1 | 2017年3月3日正式發售 | 港版 HKD2,340

引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
蘇寧?

啱啱見到係,貌似唔洗食骨,網上訂的話預計3-7日送達(門市唔知),一個 account 限訂一部

Sent from my iPhone using Gaforum
舊 02-17-17, 12:21 PM   #2045
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
總算有人留意到。

這不是很正常嗎?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H860 發送

舊 02-17-17, 12:25 PM   #2046
lancelam

引用:
這不是很正常嗎?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H860 發送

之前(3DS)壞機的話就只能搵老任幫手tram 購買記錄(因為綁主機),而家(應該)可以自已 login tran⋯叫做進步咗

舊 02-17-17, 12:31 PM   #2047
阿悶.

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: swatty 查看文章
一入去睇, 紅藍三隻字"缺貨", 得灰機
唔知門市遲兩三個月, 有冇得做分期, 到時買兩部返去玩.

此篇文章於 02-17-17 12:49 PM 被 阿悶. 編輯。
阿悶. 目前離線  
舊 02-17-17, 01:01 PM   #2048
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
之前(3DS)壞機的話就只能搵老任幫手tram 購買記錄(因為綁主機),而家(應該)可以自已 login tran⋯叫做進步咗

我未試過壞到呢個程度,加上轉左My Nintendo A/C之後就(個人)預左會改善,所以當成左理所當然
係我錯

舊 02-17-17, 01:04 PM   #2049
lancelam

引用:
我未試過壞到呢個程度,加上轉左My Nintendo A/C之後就(個人)預左會改善,所以當成左理所當然

係我錯

其實我都未,但之前睇過D國外 case 啫~

舊 02-17-17, 01:19 PM   #2050
天野

引用:
作者: 噹噹dondon 查看文章
冇人識唔係因為佢地未玩過
而係任記冇係香港做過宣傳
係外國就唔同 所以唔好用香港就標準
我當然係指香港既情況啦
我覺得就算有宣傳
係香港任記好難同Sony鬥
根生替固左
除非有一熱潮湧到(好似pokemon go咁)
香港人最興跟風
天野 目前離線  
關閉主題

標籤
Nintendo Switch, Switch NS NX, ニシッチ

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0) neo2046 電視遊戲討論版 5808 03-26-24 02:09 PM
[NS] FIFA 18 - Nintendo Switch | 已售 | enishi 電視遊戲討論版 205 11-10-17 01:06 PM
NINTENDO Switch 改裝MINI DOCK 新月 買賣專區 0 06-30-17 08:53 PM
[WiiU] Wii U 情報區 6 |Nintendo Switch 3 月 3 日發售 | HK$2,340 | 29,980 日圓 | US$299.99 八仙果 電視遊戲討論版 3738 04-19-17 12:12 PM
收 Nintendo SWITCH DQ HERO kinpingk 買賣專區 0 03-04-17 12:13 AM

現在的時間是 09:01 PM

手機版 | APP版