Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-08-16, 11:34 PM   #25201
Kaori Yae
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2003
尼綠件泳衣都唔係CCC果件既

另原來隻GAME中文版12月就出,早知唔訂日限
Kaori Yae 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-16, 11:36 PM   #25202
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: Kaori Yae 查看文章

係呀 一個月架咋
我有d朋友已經話直接等中文
一來佢唔太識日文

二來理解到比較重要

舊 11-08-16, 11:57 PM   #25203
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
剛剛看了天之衣太太的絆10禮裝介紹和MY ROOM語音資料

先知原來隻四星天之衣太太唔係Fate/Accel Zero Order個隻而係原本Fate/Zero個隻

明明活動劇情最後太太跟主們返迦勒底,然後就即刻送了四星天之衣,真係令我誤會哂

Fate/Accel Zero Order條世界線太太唔識切嗣,亦無生過依莉亞。
但張天之衣既語音同絆10禮裝好明顯講到有老公有女

隔左咁耐先知
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 01:18 AM   #25204
gingq7

註冊日期: May 2008
我覺得呢堆泳裝設計得實在太普通, FGO果堆好好多

反而另外有幾件唔係樓上幅圖的非泳裝仲好
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 06:50 AM   #25205
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: Kaori Yae 查看文章

不過中文版就好大機會有DLC唔同步推出呢個問題

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 08:13 AM   #25206
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
這game 的dlc 我倒要讚,因為不是單單遊戲中換裝連平常對話的立繪也是有換了的

說來今天應會有貨吧?

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 08:28 AM   #25207
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
這game 的dlc 我倒要讚,因為不是單單遊戲中換裝連平常對話的立繪也是有換了的

說來今天應會有貨吧?
尋晚有人開台直播
今日應該有偷跑貨掛

正日哥去死

此篇文章於 11-09-16 09:46 AM 被 hell & heaven 編輯。
hell & heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 08:50 AM   #25208
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
訂左店頭的我預左冇咁快玩得

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 10:07 AM   #25209
psidef

註冊日期: Apr 2007
我仲諗緊買唔買

舊 11-09-16, 10:17 AM   #25210
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: psidef 查看文章
我仲諗緊買唔買
我覺得等左其他師兄評價先都唔遲

舊 11-09-16, 10:25 AM   #25211
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
我覺得等左其他師兄評價先都唔遲
咁等你地評價.

唔該唔好淨係評個Mouse Pad.

舊 11-09-16, 10:40 AM   #25212
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
課少半單(?) 就有, 供奉(?) 都行吧.

我仍是等下有無師兄唔要v版
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 10:41 AM   #25213
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
Tm 出game 已經盲目唔諗去買
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 10:43 AM   #25214
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: psidef 查看文章
咁等你地評價.

唔該唔好淨係評個Mouse Pad.

呢到係咪得我一個有買個pad

舊 11-09-16, 10:50 AM   #25215
Game Master
F=MA

Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
引用:

一定唔係...

舊 11-09-16, 11:17 AM   #25216
鐵之侍

灣仔打電話來有貨

Lunch 去拿

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
舊 11-09-16, 11:23 AM   #25217
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: hell & heaven 查看文章
一定唔係...
GAFの紳士たち

引用:
灣仔打電話來有貨

Lunch 去拿

岩岩我都收到Amiami電郵叫我比錢
即刻pay左仲揀左air
希望佢星期六朝早到到
咁我都有兩日玩下

閒日真係無時間....

舊 11-09-16, 11:24 AM   #25218
Game Master
F=MA

引用:
灣仔打電話來有貨

Lunch 去拿

我係信和訂未收到電話

舊 11-09-16, 11:30 AM   #25219
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
深水涉訂的未有電話~

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 12:19 PM   #25220
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

註冊日期: Sep 2002
引用:

揮手
隻psv版唔知賣唔賣得出

グランブルーファンタジー:
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 12:30 PM   #25221
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
我訂個店頭冇pad,如果有版友剩要店頭放game set我唔介意收

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-09-16, 12:58 PM   #25222
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

其實我未有PS4但買左PS4版+PSV版各1^^"

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
舊 11-09-16, 12:59 PM   #25223
鐵之侍

引用:
作者: 樹靈DRYAD 查看文章
這麼豪?!

因為不慣手提機玩無雙還是買ps4 版(剛拿到了結果比當初預訂時平了,總數7x 多)

此篇文章於 11-09-16 01:16 PM 被 鐵之侍 編輯。
舊 11-09-16, 01:00 PM   #25224
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 樹靈DRYAD 查看文章
這 是

舊 11-09-16, 01:10 PM   #25225
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

一直等PS4 Pro....今個月應該買機~

火紋

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 11:22 PM

手機版 | APP版