Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 01-20-17, 04:07 PM   #1051
DreamyLuigi
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2013
引用:
作者: 八仙果 查看文章
請問邊度咁快訂晒?

第時再出新色,又會想再買。
紅藍好幾間都話無
話有果啲都係話睇下到時點 or 無就比水貨

黑就大把, 另買一pair 要600$
DreamyLuigi 目前離線  
舊 01-20-17, 04:37 PM   #1052
AshleyYan
God of Gamer
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
已confirm紅藍色兩部,不過一定要食我唔玩既林克
算,幾舊水由佢

舊 01-20-17, 04:40 PM   #1053
芝麻糊

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: yuhchan5 查看文章
師兄,佢有冇話你排到幾多?
有呀..10X

舊 01-20-17, 04:41 PM   #1054
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

另外更正,gh話明天一樣有得預訂,個list漏左

舊 01-20-17, 04:44 PM   #1055
芝麻糊

不過遲啲一定出好多特別色既joy con啦
等緊mario 特別版joy con~

舊 01-20-17, 04:46 PM   #1056
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2005
Wii U IDInman-hk
3DS Friend Code7271 0303 4540
PSN  IDInmanchu
XBox Live GamertagInmanchu2004
訂了紅藍機連 Zelda ( 日英雙語)

原來炸彈人都$348 ,到時再算。
1515 目前離線  
舊 01-20-17, 04:51 PM   #1057
芝麻糊

邊度睇到香港官方game 價?

舊 01-20-17, 04:52 PM   #1058
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2005
Wii U IDInman-hk
3DS Friend Code7271 0303 4540
PSN  IDInmanchu
XBox Live GamertagInmanchu2004
冇得睇,我叫老闆畀張list 睇睇
1515 目前離線  
舊 01-20-17, 04:59 PM   #1059
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: AshleyYan 查看文章
已confirm紅藍色兩部,不過一定要食我唔玩既林克
算,幾舊水由佢
唔玩咪即場放咗佢,換番嚟啲錢買配件都好吖
野良猫 目前離線  
舊 01-20-17, 05:10 PM   #1060
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: 野良猫 查看文章
唔玩咪即場放咗佢,換番嚟啲錢買配件都好吖
當薩爾達係必食game時邊個同你買....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線  
舊 01-20-17, 05:14 PM   #1061
野良猫
肥倫

引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
當薩爾達係必食game時邊個同你買....
其他鋪唔知
我訂嗰間就任揀兩隻,老闆話有game唔要可以即時放番俾佢
野良猫 目前離線  
舊 01-20-17, 05:17 PM   #1062
芝麻糊

葵廣話要食zelda 同1.2 switch, 好彩呢兩隻我都係必買, 所以OK
到時應該再買埋bomberman

舊 01-20-17, 05:22 PM   #1063
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

隻DQ其實好唔好玩?

算啦隻林克當多隻收藏
12switch我先慘,無人會同我玩,即係廢

舊 01-20-17, 05:25 PM   #1064
newlife2010
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
引用:
隻DQ其實好唔好玩?

算啦隻林克當多隻收藏
DQ我一直想玩, 但只係得ps4 有1 & 2 集中文版...
最pk 係日版得日文...
newlife2010 目前離線  
舊 01-20-17, 05:31 PM   #1065
tylau

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDkeithlau81
20/1 17:30 黃金金源已經無機訂了

Sent from my iPhone using Gaforum
tylau 目前離線  
舊 01-20-17, 05:35 PM   #1066
野良猫
肥倫

引用:
隻DQ其實好唔好玩?

算啦隻林克當多隻收藏
一般好玩,似無雙,都係玩耐咗就會感到厭倦

不過你唔玩zelda嘅話真係得哩隻可以揀
野良猫 目前離線  
舊 01-20-17, 05:43 PM   #1067
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: wong0622 查看文章
覺得188金_可靠, 平時賣驚D價錢都唔係離哂譜, 我訂NS個陣都無話要食驚
(我自己近年買 Wii/WiiU/3DS 野都係去呢間)
師兄我都係188金_訂,我訂NS個陣時,(訂黑色,睇起上黎冇紅藍咁易污糟)
都係一樣無話要食驚,但佢地問我想要咩Game,
要留比我!

PS:琴日出好景行GameShop,聽到身邊有人話訂NS要食Zelda+12switch好過分喎,跟本就係香港MK客心態呢,人地一早都講明定位係手提機+家用機Mix!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)

此篇文章於 01-20-17 05:46 PM 被 mrk 編輯。
mrk 目前離線  
舊 01-20-17, 05:44 PM   #1068
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

引用:
作者: newlife2010 查看文章
DQ我一直想玩, 但只係得ps4 有1 & 2 集中文版...
最pk 係日版得日文...
引用:
作者: 野良猫 查看文章
一般好玩,似無雙,都係玩耐咗就會感到厭倦

不過你唔玩zelda嘅話真係得哩隻可以揀
咁我買黎試下
Thanks!

Zelda太花時間,咁耐以黎我得一隻爆到機,通常都係玩幾個鐘就放低
的唔起心肝去玩個咁壯大既故事

舊 01-20-17, 05:44 PM   #1069
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
無人想玩poyu poyu嗎

信長 目前離線  
舊 01-20-17, 05:48 PM   #1070
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

引用:
作者: 信長 查看文章
無人想玩poyu poyu嗎
一舊水會買

舊 01-20-17, 05:55 PM   #1071
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: DreamyLuigi 查看文章
玩具反斗城賣左咁耐行貨
都比人飛起
基本上佢地定價比一般街舖貴,
一家大細入得去,一般都會選擇D健康玩具,
加上近年網購發達左咁多,
佢地心知冇肉食,所以佢地個電子遊戲櫃檯近年都縮細左好多啦!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)

此篇文章於 01-20-17 06:00 PM 被 mrk 編輯。
mrk 目前離線  
舊 01-20-17, 06:14 PM   #1072
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
188 幾間要聽日訂 +2隻game

信長 目前離線  
舊 01-20-17, 06:20 PM   #1073
DreamyLuigi

註冊日期: Aug 2013
引用:
作者: 信長 查看文章
188 幾間要聽日訂 +2隻game
間間都偷晒步
DreamyLuigi 目前離線  
舊 01-20-17, 06:21 PM   #1074
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
馬鞍山廣場?正價嗎?
有興趣,幾錢訂?
由手機版發出
馬鞍山已截訂,要等第二水
由手機版發出
enishi 目前離線  
舊 01-20-17, 06:34 PM   #1075
wong0622
Junior Member

註冊日期: Jan 2012
Wii U IDwong0622
3DS Friend Code3265 5713 2783
引用:
作者: mrk 查看文章
師兄我都係188金_訂,我訂NS個陣時,(訂黑色,睇起上黎冇紅藍咁易污糟)
都係一樣無話要食驚,但佢地問我想要咩Game,
要留比我!

PS:琴日出好景行GameShop,聽到身邊有人話訂NS要食Zelda+12switch好過分喎,跟本就係香港MK客心態呢,人地一早都講明定位係手提機+家用機Mix!
買機其實就一定要買驚,無咩過分~唔通買番去擺咩。不過有d鋪講實要食幾多隻,心理上無咁舒服咁解。我琴日再去188想訂埋驚,佢話無實價唔比訂住,但Zelda限定已無quota。

我自己就因為買黎同屋企人玩,Zelda , 12switch ,額外手制基本係膽,所以先唔怕食骨衝頭批。屋企部PS4都無咩合家歡野
wong0622 目前離線  
關閉主題

標籤
Nintendo Switch, Switch NS NX, ニシッチ

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0) neo2046 電視遊戲討論版 5808 03-26-24 02:09 PM
[NS] FIFA 18 - Nintendo Switch | 已售 | enishi 電視遊戲討論版 205 11-10-17 01:06 PM
NINTENDO Switch 改裝MINI DOCK 新月 買賣專區 0 06-30-17 08:53 PM
[WiiU] Wii U 情報區 6 |Nintendo Switch 3 月 3 日發售 | HK$2,340 | 29,980 日圓 | US$299.99 八仙果 電視遊戲討論版 3738 04-19-17 12:12 PM
收 Nintendo SWITCH DQ HERO kinpingk 買賣專區 0 03-04-17 12:13 AM

現在的時間是 02:39 AM

手機版 | APP版