Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-07-17, 12:56 PM   #26
ZEROBO
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDx360
XBox Live GamertagHK360
等75%off 先玩

Sent from my iPhone using Gaforum
ZEROBO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-07-17, 04:21 PM   #27
麥C
God of Gamer
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
最近咩game都炒價下,$368入手

舊 04-17-17, 04:54 PM   #28
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
唔知大家有無玩
我好慢咁玩到第三個boss

可以話悶到爆燈
重複的任務
不停收集

邊有可能悶到咁
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-17, 05:07 PM   #29
rokuna
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: Hello MiMi 查看文章
唔知大家有無玩
我好慢咁玩到第三個boss

可以話悶到爆燈
重複的任務
不停收集

邊有可能悶到咁
咁即係同far cry 一樣 搬字過紙

呢間廠 真係無得救

d game 唔好一齊出好冇.??
rokuna 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-18-17, 01:35 AM   #30
Hello MiMi
Game Master

引用:
作者: rokuna 查看文章
咁即係同far cry 一樣 搬字過紙

呢間廠 真係無得救
係差過吖
Farcry 都有得射爆動物籠
打下獵

佢無
你只有不停拎document skill point 同做side mission 升rebel 技能
然後每個map 有小頭目,有五到六個main mission
大約有十幾個頭目
三定四個中頭目
一個大boss

隻game 係悶到驚
係悶到好驚
舊 04-18-17, 07:35 AM   #31
布甸
Game Master
遊民一族

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDarashi-ck
XBox Live Gamertagarashick360
當初係呢隻同 horizion 之間揀,最終揀o左後者,
聽你地咁講可以慳返了...

舊 04-18-17, 10:43 AM   #32
Hello MiMi
Game Master

引用:
作者: 布甸 查看文章
當初係呢隻同 horizion 之間揀,最終揀o左後者,
聽你地咁講可以慳返了...
真係好差好差,而且control 都lag lag 地。
舊 04-18-17, 10:44 AM   #33
ゆり

註冊日期: Nov 2004
早就玩完放埋

58蚊玩到40個鐘我覺得ok既

舊 04-18-17, 02:36 PM   #34
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
似乎有fd 一齊先好玩

舊 04-18-17, 02:58 PM   #35
Hello MiMi
Game Master

引用:
作者: ゆり 查看文章
早就玩完放埋

58蚊玩到40個鐘我覺得ok既

勁,我都玩左十幾,打算爆主線就算
奈何主線都悶

Sent from my iPhone using Gaforum
舊 04-18-17, 03:33 PM   #36
ゆり

引用:
作者: Hello MiMi 查看文章
勁,我都玩左十幾,打算爆主線就算
奈何主線都悶

咁我有同FD玩既

作為槍GAME都可以既

係任務制度悶D姐

利申:清晒4個部門加2個ENDING

唔知波利維亞點睇隻GAME

舊 04-19-17, 01:29 PM   #37
sorlohk
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2007
PSN  IDalfredmoody
引用:
作者: ゆり 查看文章

唔知波利維亞點睇隻GAME

玻利維亞 話 UBISoft 你有無買拉臣架....不過佢地有 PS4 玩先算...

最好既係唔使錢搭直升機睇左次 天空之鏡.....今世人都未必會去
sorlohk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-17, 01:37 PM   #38
一一
sureone

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsureone
XBox Live Gamertagsureone
引用:
作者: holsety 查看文章
似乎有fd 一齊先好玩
有FD一齊玩, 一齊潛入, 點知有傻仔衝出去比人發現笑一餐, 幾好玩

單打既話, 敵方好白痴, 只有你自己個人會被敵方發現, 自己d NPC隊友衝出去, 敵方會無視
一一 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-17, 05:16 PM   #39
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
我張gtx1080ti 拎左nv個code未去揀game
見你地咁講應該揀for honor?
但我動作玩得唔精, 本身諗住換ghost recon
依家真係唔知點好
X&Y 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-19-17, 05:24 PM   #40
ゆり

引用:
作者: 一一 查看文章
有FD一齊玩, 一齊潛入, 點知有傻仔衝出去比人發現笑一餐, 幾好玩

單打既話, 敵方好白痴, 只有你自己個人會被敵方發現, 自己d NPC隊友衝出去, 敵方會無視
我單人玩直程當左係mgs玩

因為我隻角色拉到係蛇叔樣

舊 12-14-17, 12:57 PM   #41
安安

註冊日期: Jan 2002
https://www.youtube.com/watch?v=cokpaG9SyiE Predator - Special Event
引用:
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-10-18, 12:33 AM   #42
安安

註冊日期: Jan 2002
https://www.youtube.com/watch?v=sfm4Na_jvEE Splinter Cell
引用:

此篇文章於 04-10-18 12:37 AM 被 安安 編輯。
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[3DS] Tom Clancy's Ghost Recon™Shadow Wars ZlWS 手提遊戲機討論版 24 05-01-11 12:55 AM
Tom Clancy's End War 神祕人1號 電視遊戲討論版 135 02-22-11 10:09 AM
Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2圖片及影片 神祕人1號 電視遊戲討論版 271 01-13-10 12:55 PM
Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas 2 神祕人1號 電視遊戲討論版 509 10-07-09 10:35 AM
[全機種]Tom Clancy’s Ghost Recon 2圖片及影片,11月發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 5 09-03-04 12:14 PM

現在的時間是 06:36 AM

手機版 | APP版