Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 38 78 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 98 138  ... 最後
收藏品討論版>BANDAI 「METAL BUILD」 ストライクフリーダム 定価¥25000+税 你訂佐未?
fami~yan 03:43 PM 10-26-16
作者: sunhikari:
要睇情況,上次因為我媽左佢地送貨無電話然後自行車貨返倉後就未敢試過唔打電話比我
我D貨係送去公司....從來都冇電話...
Rance 03:44 PM 10-26-16
我訂左幾十次從來都未收過電話。。。
因為公司地址?
忍者 04:24 PM 10-26-16
朝早等佢放貨篤到一機連翼+一翼

我諗個盒翼個外箱真係要拆...如果唔係就3盒...
mikemike 12:35 AM 10-27-16
作者: 忍者:
朝早等佢放貨篤到一機連翼+一翼

我諗個盒翼個外箱真係要拆...如果唔係就3盒...
唔怪得今日果位派貨員話唔想放在管理處,佢話好大箱,問我屋企有無人好d!我仲有其他11月嘅嘢一齊到埋!

明天返到屋企,母親大人一定好好招呼我……
柚原このみ 02:24 AM 10-27-16
玩緊,好滿足,買唔起舊版既窮○表示bbbbbbbbbbbbbbbbb
sunhikari 09:23 AM 10-27-16
作者: mikemike:
唔怪得今日果位派貨員話唔想放在管理處,佢話好大箱,問我屋企有無人好d!我仲有其他11月嘅嘢一齊到埋!

明天返到屋企,母親大人一定好好招呼我……
11月的野都到埋?!
唔怪得昨晚個果位派貨員話多野做派唔到要改星期六(如果係真的話.......)
Sar8 09:33 AM 10-27-16
因為剩係開左美連達(原色百事仲係盒內)
唯有退而求其次裝住苟去先
fami~yan 10:18 AM 10-27-16
作者: 柚原このみ:
玩緊,好滿足,買唔起舊版既窮○表示bbbbbbbbbbbbbbbbb
下??我都係窮_但我係買舊版喎~1188好平咋~
小嘉 11:35 AM 10-27-16
而家邊有1188 舊版呀
benltc0000 05:30 PM 10-27-16
http://tieba.baidu.com/p/4839083582?...&pn=0&#viewImg
F91未開訂,先大你一個OOQ,終於知點解MOSHOW個時點解收皮,原來方丈自己黎,話說左邊位係7劍,係唔係有機會復刻咁解
Gallardo 05:32 PM 10-27-16

神龍 05:33 PM 10-27-16
oo蕉bbbbbbbbbbbb
Fungfelix 05:36 PM 10-27-16
F91 實物相真係唔買唔得, 好掂~
GN00508771 05:37 PM 10-27-16
終於等到啦
小嘉 05:39 PM 10-27-16
7劍呢
GN00508771 05:50 PM 10-27-16
作者: Gallardo:
作者: 小嘉:
7劍呢
張相旁邊部007....唔通⋯⋯⋯
神龍 05:55 PM 10-27-16
幻覺嚟je
隔離重有雪崩同exia嘅相
Hunter 06:11 PM 10-27-16
對光之翼好難裝
神龍 07:12 PM 10-27-16
3月f91, 6月ar7, 9月ooq+fs得唔得
benltc0000 09:56 PM 10-27-16
作者: 神龍:
3月f91, 6月ar7, 9月ooq+fs得唔得
3月f91, 8月ar7, 12月ooq/18年2月先fs,咁樣機會大d
神龍 01:12 AM 10-28-16
fs改咁小野我硬係覺得會好似雪崩咁出埋
GN00508771 08:01 PM 10-28-16
GUNDAM FIX X METAL BUILD

W0EW版
T.K. 08:09 PM 10-28-16
估唔到gff仲會開新模
benltc0000 10:40 PM 10-28-16
其實佢GUNDAM FIX個metal build version係整到MB個種可動定design
埃及使者 10:58 PM 10-28-16
呢期bandai咩事
要我地小市民泵水到咩地步

呢度d幾櫃咁去既油王唔計
第一 ... 38 78 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 98 138  ... 最後

返回主題版面