Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-05-12, 07:59 AM   #901
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
1.66今次冇收番喎。。。。冇咁鑊?
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-12, 08:39 AM   #902
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
update完後連唔到入PSN
佢話server cut我......

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-12, 09:02 AM   #903
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
Unhappy

升咗後係咁斷ro線

可PM
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-12, 10:35 AM   #904
HI_Ricky
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
真係火都黎....

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-12, 10:37 AM   #905
wailala19
Insane Gamer
=. ="

註冊日期: Oct 2011
PSN  IDAhhh567
連中2次伏....
wailala19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-12, 11:15 AM   #906
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
用psp d/l住黎玩先囉...

舊 04-05-12, 11:16 AM   #907
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
This is SONY

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-12, 11:20 AM   #908
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
1.66
wifi 版無問題

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-12, 12:02 PM   #909
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
作者: pet3 查看文章
1.66
wifi 版無問題
又是外掛版出事咩= =!?
DMRevolution 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-12, 12:03 PM   #910
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
好唔掂囉p

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-12, 12:06 PM   #911
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: dmr5202005 查看文章
又是外掛版出事咩= =!?
game內cap圖問題明顯係編程出錯啦~
呢個無差別射擊黎
部機1.51時cap dcc0圖都冇問題…
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-12, 12:10 PM   #912
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
想問點將psp save 過去Psv?
dl左內容管理員,諗住由電腦複製psp 保存資資落psv.但話搵唔到資料
psp game save應該開係邊個file?

----------
己解決

此篇文章於 04-05-12 12:17 PM 被 雷火武 編輯。
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-12, 12:27 PM   #913
Game Master
ChiHaNa

Nintendo Switch ID6651-6298-2897
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
作者: teealpha 查看文章
game內cap圖問題明顯係編程出錯啦~
呢個無差別射擊黎
部機1.51時cap dcc0圖都冇問題…
算啦, 個時....fw去到3.0 先好似好d, 家下1字頭, 我真是對sony "心懷激動之心"..
舊 04-05-12, 12:38 PM   #914
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
好明顯呢一刻$ony 仲係處於頭痛醫頭的地步。。。未出2.0 之前都係要忍耐。。。。
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-12, 12:54 PM   #915
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
己成功DL+開到game玩了
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-12, 01:04 PM   #916
Game Master
ChiHaNa

引用:
作者: J+1 查看文章
好明顯呢一刻$ony 仲係處於頭痛醫頭的地步。。。未出2.0 之前都係要忍耐。。。。
由手機版發出
見它0.01咁上就知出事
舊 04-05-12, 08:03 PM   #917
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
見它0.01咁上就知出事
0.01太薄 (逃

舊 04-05-12, 08:47 PM   #918
Game Master
ChiHaNa

引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
0.01太薄 (逃
回收 再出0.01, 但是...都是出事.....

換過D材料她啦....
舊 04-05-12, 09:15 PM   #919
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
回收 再出0.01, 但是...都是出事.....

換過D材料她啦....
逆向思考, 就係Sony自己都信唔過自己所以一直都係0.01

舊 04-06-12, 12:53 AM   #920
Game Master
ChiHaNa

引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
逆向思考, 就係Sony自己都信唔過自己所以一直都係0.01
她頌有D咩可以加....我真是唸唔到喇...(想一版SHOW 多幾個ICON!? 可以4*4 ...)
出個ADAPTER 來比我拉野入去頌好啦, 想動身買16/32G, 但是一唸到D入野時間....

而且比起FW 同ADAPTER
好老實講, 她快D出個SDK 出來比我啦, 我一定要寫個REBOOT 制同SHUT DOWN 制呀~~~
舊 04-06-12, 03:45 PM   #921
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
post去ps3版先岩

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 04-06-12 04:44 PM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-12, 04:05 PM   #922
rorimoe
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
都唔關PSV事...
由手機版發出
rorimoe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-12, 12:00 AM   #923
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
超特価 新品のVitaちゃんが18,800円、お店に急げ!
http://twitpic.com/969vg1
武藤遊戲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-12, 10:07 PM   #924
ZOMA
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
準備轉日本ACC(玩機戰,haha)
我想確認下我個步驟有冇問題...
1.同步獎杯,BACKUP FILE,拔掉Mem card
2.換上另一張4Gb Card, Format部機 同張卡
3.開機登入日本Acc, 搞掂

我比較有疑問係解除認證果部分....係咪講緊張card 係跟邊部機咁..?
ZOMA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-12, 10:50 PM   #925
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
引用:
她頌有D咩可以加....我真是唸唔到喇...(想一版SHOW 多幾個ICON!? 可以4*4 ...)
出個ADAPTER 來比我拉野入去頌好啦, 想動身買16/32G, 但是一唸到D入野時間....

而且比起FW 同ADAPTER
好老實講, 她快D出個SDK 出來比我啦, 我一定要寫個REBOOT 制同SHUT DOWN 制呀~~~
記得冇錯第二季會出sdk beta版,費用全免,之後正式版年費唔知幾多...
希望有android既繁華盛世情況啦.......
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Ps vita 曰版大約几時度會反貨呀?16/12前 可否反貨?? Allen TAKAMINA 手提遊戲機討論版 16 12-01-11 10:02 AM
[PSV] DJMAX Technika FOR PS Vita 月之民 ̄▽ ̄ 手提遊戲機討論版 10 09-11-11 11:31 PM

現在的時間是 11:02 AM

手機版 | APP版