Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-23-12, 09:47 AM   #651
NetNetBoy
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2005
PSN  IDNetNetBoy
XBox Live GamertagNetNetBoy
就係張紙冇咩講... 其實我連佢入面本 中文manual都睇到一頭霧水...

不過算啦... 今晚有時再入code... 玩起上來... 覺得唔錯...
至少畫面比Golf靚好多... Golf試玩後放棄...

引用:
作者: 草薙さん 查看文章
Online Pass 唔會只有30日有效期之後收你月費咁樣丫 ?
有冇Exactly既條文可以睇返?

舊 03-23-12, 12:11 PM   #652
林柏淇
Game Master
初心者

註冊日期: Apr 2005
PSN  IDsiuhouse
XBox Live Gamertag
引用:
作者: NetNetBoy 查看文章
就係張紙冇咩講... 其實我連佢入面本 中文manual都睇到一頭霧水...

不過算啦... 今晚有時再入code... 玩起上來... 覺得唔錯...
至少畫面比Golf靚好多... Golf試玩後放棄...
佢個意思係唔係online server down之前30日會通知...

林柏淇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-12, 02:56 PM   #653
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
Portable Charger 行貨己售

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-12, 07:06 PM   #654
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
引用:
作者: NetNetBoy 查看文章
http://asia.playstation.com/hk/cht/news/latestNewsDetail/266640

港服著數
著數1:買遊戲 送 PS Vita或高達$500 PSN預付金額
於3月19日至4月18日期間,在點數商城購買PSN預付金額並於PS Store內購買任何內容,消費金額最高的十位會員可獲以下勁獎:
咁既淡季要人鬥高消費 = =

引用:
Portable Charger 行貨己售
知唔知咩價位~

此篇文章於 03-23-12 07:09 PM 被 tung999 編輯。
tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-12, 07:49 PM   #655
fhdelibird
信使鳥/火雞

註冊日期: Jun 2011
Nintendo Switch ID1401-7745-0619
PSN  IDfhdelibird
引用:
作者: tung999 查看文章
咁既淡季要人鬥高消費 = =

知唔知咩價位~
公價係349
有舖頭賣320
fhdelibird 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-12, 10:33 PM   #656
psv
Junior Member

註冊日期: Mar 2012
我想問港行psv拎唔拎到日本psn果1000yen?
psv 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-23-12, 10:36 PM   #657
dark_ming_
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: psv 查看文章
我想問港行psv拎唔拎到日本psn果1000yen?
很遺憾,不行。
dark_ming_ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-12, 12:29 AM   #658
onikun
Senior Gamer
路過的玩家

PSN  IDgl1998hk
話說有冇人有留意今個星期出的Little Buster Converted Edition有冇貨返?
如有, 可以報個價&查有沒有特典嗎?
onikun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-12, 01:02 PM   #659
C.K.F.
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
近排 PSV 呢度好似靜咗好多, 無乜新game, 冇乜話題...

日本果邊銷量仍然冇乜起色... 唔知歐美果邊又點呢?

PSV 的銷路唔多唔少會受New iPad影響,

加上D廠唔係好盡心盡力幫佢出GAME, 來緊真係唔知點算好了

"Sony's engineers suck at GPU design, as the GS proves. The Dreamcast with a older GPU design destroys the GS in the PS2 when it comes to features. The GS is a very simple rendering part. Sony bragged so much about how many pixels they can push, but never talked about the quality of the pixels being pushed." - Edge
C.K.F. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-12, 02:04 PM   #660
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: fhdelibird 查看文章
公價係349
有舖頭賣320
係唔係已經通街有

iphone 同ipad 可以用嗎 ?(這先係重點)

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-12, 02:44 PM   #661
Orphan
Game Master

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: onikun 查看文章
話說有冇人有留意今個星期出的Little Buster Converted Edition有冇貨返?
灣仔兩間都$450, 冇特典
Orphan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-12, 03:45 PM   #662
kamkw

註冊日期: May 2009
引用:
作者: onikun 查看文章
星期二見到信和賣緊499冇特典
而家仲有冇就唔知了
kamkw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-12, 05:44 PM   #663
草薙さん
The One

引用:
作者: pet3 查看文章
係唔係已經通街有

iphone 同ipad 可以用嗎 ?(這先係重點)
試左 iPhone iPad 可叉
如果想同時叉呢舊野+PSV就要2條Vita USB線...

メモリはプライスレス

此篇文章於 03-24-12 05:48 PM 被 草薙さん 編輯。
舊 03-24-12, 06:17 PM   #664
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
試左 iPhone iPad 可叉
如果想同時叉呢舊野+PSV就要2條Vita USB線...
岩岩唸住出去買vita個尿袋,點知見到momax 8000mAh 話可以差vita....

頌要438, 有間460。。。。我係咪應該跳槽呢-0-
DMRevolution 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-12, 06:21 PM   #665
草薙さん
The One

計落Momax平D既, 不過要睇返個Size, 同埋有冇需要用到8000mAh

メモリはプライスレス
舊 03-24-12, 06:31 PM   #666
Game Master
ChiHaNa

Nintendo Switch ID6651-6298-2897
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
計落Momax平D既, 不過要睇返個Size, 同埋有冇需要用到8000mAh
iPower Pro 版,可能改左輸出
對於一個帶住3ds,vita, 3 phone的人來講真是好吸引
舊 03-24-12, 06:52 PM   #667
onikun
Senior Gamer
路過的玩家

PSN  IDgl1998hk
引用:
作者: Orphan 查看文章
灣仔兩間都$450, 冇特典
果然是那兩間...
話說188 GAME HIT會收VISA嗎?

引用:
作者: kamkw 查看文章
星期二見到信和賣緊499冇特典
而家仲有冇就唔知了
剛去完, 全軍覆沒
onikun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-12, 07:08 PM   #668
Game Master
ChiHaNa

引用:
作者: dmr5202005 查看文章
iPower Pro 版,可能改左輸出
對於一個帶住3ds,vita, 3 phone的人來講真是好吸引
到最後,旺角星際398

今晚誕下先
舊 03-24-12, 07:35 PM   #669
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
終於平平地買咗張喇

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-12, 07:53 PM   #670
cPak
Junior Member

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
終於平平地買咗張喇

即係幾錢呢?
cPak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-12, 08:19 PM   #671
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

http://asia.playstation.com/tw/cht/n...sDetail/267110

台灣出左香港聲氣都冇,頂......

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-12, 08:31 PM   #672
Orphan
Game Master

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
http://asia.playstation.com/tw/cht/n...sDetail/267110

充電器?
出左啦
行貨$33X~34X左右
一年保
Orphan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-12, 08:33 PM   #673
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

有咩.....我呢兩日都有行過GAME舖喎....眼殘?????

效果如何???3DS叉唔叉到???

自身充滿要幾耐???

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 03-24-12 08:35 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-12, 08:36 PM   #674
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:

引用:
作者: Orphan 查看文章
充電器?
出左啦
行貨$33X~34X左右
一年保
香港個官網都唔知幾耐冇更新...

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-24-12, 08:52 PM   #675
Game Master
YOONA!!!!

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code0533 5273 8311
PSN  IDQuantic Dream
XBox Live GamertagREGEDIT
Question

引用:
有咩.....我呢兩日都有行過GAME舖喎....眼殘?????

效果如何???3DS叉唔叉到???

自身充滿要幾耐???
喜利有喎,349

可PM
2009 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Ps vita 曰版大約几時度會反貨呀?16/12前 可否反貨?? Allen TAKAMINA 手提遊戲機討論版 16 12-01-11 10:02 AM
[PSV] DJMAX Technika FOR PS Vita 月之民 ̄▽ ̄ 手提遊戲機討論版 10 09-11-11 11:31 PM

現在的時間是 07:47 PM

手機版 | APP版