Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 33  ... 最後
影音館>耳筒/耳機/耳擴/配件討論專區 (07)
シェンムー 02:50 PM 11-23-14
第一隻TS , FEARLESS , SPEAK NOW , RED都好正
到1989 , 好失望 , 打正牌頭轉pop … 真係唔岩聽

teamkiller 06:54 AM 11-24-14
作者: 山內 一典:
容易推動嗎 ???? Z5 , Z7 都未試
想買耳塞
Z7不算太易推....用player直推無乜bass....但整體都好聽
シェンムー 05:41 PM 11-24-14
你講到甘正 , 用埋pha3 平衡輸出咪重正 ?
Led Mirage 10:48 PM 11-24-14
第一隻TS , FEARLESS , SPEAK NOW , RED都好正
到1989 , 好失望 , 打正牌頭轉pop … 真係唔岩聽

TS俾人話民瑤--->pop好耐喇
我都叫TS Fans....轉唔緊要.....但1989真係唔得
teamkiller 11:30 PM 11-24-14
你講到甘正 , 用埋pha3 平衡輸出咪重正 ?
無試呀....下次問下Jaben有無平衡線先
シェンムー 04:15 PM 11-25-14
作者: Led Mirage:
TS俾人話民瑤--->pop好耐喇
我都叫TS Fans....轉唔緊要.....但1989真係唔得
我都知佢其實fearless 都已經pop
但以前幾隻碟每隻總會揾到幾首歌loop
今次話明轉pop album , 真係唔識聽(´(ェ)`)
X&Y 06:24 PM 11-25-14
今日在sony試左Z7+pha-3
同場加映友人部pha1... 差別都幾大下.... 特別係空氣感
不過唔知pha-3用digital input會有咩效果..
z7岩岩search過taobao買水好似平好多,有d心動
teamkiller 12:19 AM 11-26-14
作者: X&Y:
今日在sony試左Z7+pha-3
同場加映友人部pha1... 差別都幾大下.... 特別係空氣感
不過唔知pha-3用digital input會有咩效果..
z7岩岩search過taobao買水好似平好多,有d心動
日本有個連Kimber線既套餐仲抵....
X&Y 01:53 AM 11-29-14
訂左AKG K7XX, 厘邊香港tomlee就將k712pro 減到1999
真係難諗 MIC vs MIA
anyone 03:56 PM 11-29-14
然後間間都開始跟緊個架
例如通利話賣曬ge q701出面都有
X&Y 10:32 PM 11-29-14
作者: teamkiller:
日本有個連Kimber線既套餐仲抵....
朋友識人友情價,apple基金一次過清袋
如果唔係在工作環境聽歌多過平時玩headfi hifi既時間總和的話應該唔會出手
一式三件,行digital input用到6-7hrs左右
攪笑係A15 升級保用又係171蚊,pha-3升級保用都係171蚊

得閒研究下將對ue11pro DIY條平衡線玩下先..
シェンムー 01:01 AM 11-30-14
甘就皮半,神

呢一年真係少買左CD
YUI @ flower flower album
正呀

聽日想入埋隻胡琳…
衛蘭新碟係kkbox 聽晒,麻麻地
Coquelicot 01:29 AM 11-30-14
通利減價之後, 其他鋪都陸續跟價
聽聞係同代理有關

個價太吸引, 前排買HD650時諗住同AKG K702之間二揀一
結果而家買埋K712pro

X&Y 02:00 AM 11-30-14
甘就皮半,神
其實呢... 個友情價加埋仲未到5位數字架
teamkiller 04:30 AM 11-30-14
作者: X&Y:
其實呢... 個友情價加埋仲未到5位數字架

三樣喎.....
X&Y 05:01 PM 11-30-14
係3件,爭些少未到5位數
係時侯放走部又慢又食電既dx90
シェンムー 05:37 PM 11-30-14
Dx90 叉一次都夠聽一日嘅 , 係食電d
始終結構唔同 , 不過Sony 可以做到A10甘細部播flac 都可以30粒鐘真利害
HAKAIDER 09:13 PM 11-30-14
Dx90 叉一次都夠聽一日嘅 , 係食電d
始終結構唔同 , 不過Sony 可以做到A10甘細部播flac 都可以30粒鐘真利害
線路設計問題

我部decware ZH-1 用1 粒9V 可以玩兩星期 (毎日用約3 小時)

另.............老頭有新kit , 今次係舊作ZEN TRIODE PCB 商品化

http://www.decware.com/newsite/SE84CDIY.htm
シェンムー 11:46 PM 11-30-14
我覺得可能係雙核CPU / 雙DAC chip 同個amp係食電元凶……

入左幾隻beyond舊碟新版 , 雖然d 歌已經有晒甘濟
隻bonus d 歌前經理人又出過7788
不過forum d 人話本身隻碟d 歌全部執過晒,音質ok
本身唔太想買最後都係買左(╯3╰)

C.Ryo 11:55 PM 11-30-14
頑球remaster....之後又出SACD ?
シェンムー 11:57 PM 11-30-14
SACD 出硬 , 不過我唔會買嚕

呢批TOTAL 8隻新版後面有DSD logo ……
過幾日先試下聲…
anyone 05:59 PM 12-01-14
arm arm睇返張akg訂單
原來代理就係通利
twinsgtr 07:24 PM 12-02-14
作者: Coquelicot:
通利減價之後, 其他鋪都陸續跟價
聽聞係同代理有關

個價太吸引, 前排買HD650時諗住同AKG K702之間二揀一
結果而家買埋K712pro
點解轉左買712既
Coquelicot 12:42 AM 12-03-14
作者: twinsgtr:
點解轉左買712既
主要係K712低頻多少少, 同埋仲係Made in Austria
anyone 11:06 PM 12-03-14

聽日去搵下有無分叉usb power頭先
或者等第時fw更新有無得off usb偷電
唯有入歌落去聽住先
第一 ... 13 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 33  ... 最後

返回主題版面